Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@mavanka No, mne ako teraz robia každý deň, tak to je fakt zábava.. Najskôr sa malá len tu i tam pohýbala a prespala to, maternica tiež toľko neštrajkovala... A teraz dva dni... Čistá džungľa na tej obrazovke..
To by bola sranda, keby sa už už tak pýtala, že toť v pondelok na moje meniny 😀
@krakorka Dobrú noc 🙂
Holky, mám dost nepříjemný křeče v břiše, jsem 37tt, neměly jste to některá? čím by to mohlo být? Děkuji
@xxx.klarka Téda, ty jsi ale provokatérka 😀 😀 😀
@kokorunecka ja som o tom vedela, myslim a mam spravnu informaciu tak minimalne pol hodku az hodku si treba tlacit brusko aby sa maternica zmensila
@xxx.klarka Zlatko, kedy máš cestu okolo??? 😀
@matulat Dobre, dobre, ja sa nehádam, bože chráň 😀 Ja len, že ako som to prvýkrát uzrela tak mi to prišlo čudné, že mi o tom ešte moje "vševediace" okolie ešte nepovedalo 😀
@kokorunecka bohužel, leda tak express poslat. :D
@kokorunecka mne rodila sestra pred pol rokom a ked som jej zavolala povedala mi ze nemozem s tebou hovorit tlacim si na brusko.... inak by som o tom nemala paru ani ja...takze sa mi to vrilo do pamate a to som vtedy nevedela ze som aj ja uz tehotna... .
Idem do postele lebo dnes mi je na figu, unavena, mam pocit ze mi skace tlak...
at ti to rychlo ubehne a bud nech ta pustia domov alebo ti prajem aby si porodila na svoje meniny ...to by bola dvojita oslava...
@kokorunecka ty už teda taky pěkně finišuješ 🙂
@xxx.klarka 😝 😝 😝 ještě recept, sím 🙂
@eniciatko a to jsou jako křeče v žaludku nebo břicho jako takové?
@xxx.klarka díky moc, mám ráda recepty i s foto návodem 😉 🙂
@ivce já také 🙂 dneska jsem je dělala prvně a jsou fakt úžasné 😅
@eniciatko a nemůžou to být poslíčci? nevím, jestli si je už měla a poznáš je, já při prvním těhu vůbec ne a teď zatím taky ne, ale tady je popis, co asi při tom můžeš cítit
http://www.naseporodnice.cz/poslicci-tuhnuti-br...
@tunylyk vidis presne, podla mna robia zbytocne zasahy a sami sposobuju krizove situacie. oxytocin nemaju co zenam davat, maju nechat predsa porod volne plynut, ale oni zacnu jednym - posilnenim stahov a urychlovanim a potom samozrejme musia tlmit bolest a uz je porod plne medokovany, naviac vsetko je velmi riskantne, reakcie su nepredvidatelne, kazda zena moze mat ine, sama si videla na sebe a oni o tychto rizikach vobec rodicku neinformuju. epidural je tiez velke riziko a rodicky si nie su vedome moznych dosledkov inak by ho velmi zvazili co vobec vziat alebo nie.
@xxx.klarka já teda budu zkoušet z bezlepkové mouky a s tou se nepracuje nic moc, ale ať může ochutnat i malá. Já koblížky a donuty miluju, ale Klárka začala s bezlepkovou dietou ještě před tím, že je stačila ochutnat, tak nevím, jak je na tom ona 🙂
@ivce Já mám tyhle věci taky ráda, tak ať se povedou. Těsto je krásně měkoučké a nadýchané, úplně něco jiného než ty kupované. Jsem říkala, že je příště zkusím udělat normálně jako koblihy a naplnit. 🙂
@eniciatko ja som mala včera večer brucho ako skalu cca 5x po 10 minút a potom strašné pichanie v podbrušku. Stále som sedela na wc-ku. Potom to poľavilo. Zaspala som okolo 1 v noci a ráno nič. Dnes poobede keď sme prišli z prechádzky zase tlaky v bruchu a k tomu niečo ako pravidelné kŕče do prednej stehien (slabín). Trvalo to asi 30 minút v krátkych intervaloch. Išla som si ľahnúť a prešlo to. Neviem čo to je, ale už sa to asi blíži 😒
@kokorunecka tak to je sila, vsak to by nebolo az take zle keby si to teraz porodila. do kedy chcu cakat? aj ti dali nejake info ze ci si ra tam nechaju alebo tam uz zostanes?
@ivce tvrdnutí bříška a někdy spojené i s bolestí mám už nějakou dobu a poslední 2-3týdny dost časté.... tohle bylo úlně jiné....dala jsem si horkou sprchu a ležím.... už je líp 🙂
@vrabciatko no poslední dny mívám taky tlaky, někdy i pichání úplně dole.... občas bolest v kříži, víc výtoku.... asi se to tam pomalinky připravuje 🙂 ale někdy to vyleká.....
baby vy ked ste mali takych poslickov tak tiez vam to vystrelovalo aj do krizov 😕 ?
Ahoj holky, jdu Vám popřát dobrou noc, nebyla jsem tady, protože mi přišel brácha na návštěvu. Ovšem kombinaci dobrot, které mi donesl nemůžu strávit doteď a není se čemu divit - smažené kuře+hranolky, mléčný koktejl a nakonec nanukový dort. 😝
Odpustila jsem si radši lněné semínko i čaj z maliníku, jinak by noc mohla být hodně zajímavá 😀 A za tu mou nenažranost můžete vy, chytla mě slina po španělských ptáčcích a donutech 🙂
Tak ještě jednou-dobrou a klidnou noc 😉
Ahojte.. my sme sa dnes s mm hrajkali s izbickou pre malu.. mm skladal postel.. prenasal kreslo.. vsetko to tepoval.. ja som pripravila postielku, lepila nalepky a nejake plagatiky.. 😉 este som presivala uska na zavesoch, lebo boli strasne dlhe..len sa mi to uz potom nechcelo fotit 😝
joooj ale je tam krasne vonavo a utulne.. uz nam tam len ta nasa dcerka krasnucka chyba 😉
Ahoj holky, tak jsem dnes přišla takhle brzo ráno. Mám to spaní nějaký pošramocený. Včera jsem usnula kolem 21.00hod., 00.39 jsem se vzbudila a čučela jsemdo 6 do rána av 7.19 už jsem byla vzhůru. Dnes měla máma oslavu, potom jsme se s mm váleli v postýlce a koukali na dvd, potom pospávání a teď zase budu čumákovat. Na druhou stranu jsem ráda, že jsem vás stihla dočíst 🙂 .
@kohutovci no jejda.... to je krásnej pokojíček, ještě jak píšeš, že to tam voní..... vypadá už tak moc útulně a příjemně a k tomu ta vůně miminka...... už aby jsme ty droběčky měli doma 😉
Jinak holky, jak jsme tady řešily sex a nesex, kápla jsem tady na článek sex po porodu, tak přikládám odkaz
http://www.forexample.cz/view.php?nazevclanku=s...
jinak přeji dobrou, klidnou noc a snad se sem zítra za váma dostanu 😉 . Opatrujte se mamulky. Pá
Dobré rááááááánko 🙂
@elisisse No, dnes ráno na vizite mi bolo povedané, že : A tak, máte výborný týždeň, poviem pánovi primárovi, že už by mu nemalo vadiť, keby ste porodili 😀
Holkyyyyyy, nevim jestli uz se to k nektere k Vam dostalo : NUNA55 UZ JE MAMINKOU MALE NINKY!!!!!!!!!!!! 😵 Je to na FB, sdilela jsem jeji foto v nasi skupine, kouknete!!! 😵

@bambula1307 no tak já odstavila před několika málo měsíci, právě proto, abych neměla problém vysvětlovat dceři, že mlíčko není KVULI miminku, aby pak prostě nežárlila, teď už v tom má jasno, že mlíčko je pro miminka a ona pije mlíčko z hrníčku. Jenom bych radši té Tvé neříkala, že na ní najednou nic nezbyde, když byla zvyklá pít tak často, aby si vůči miminku nevytvořila blok a nenávist, navíc jsou maminky, co kojí dvě děti současně (starší a mladší), množství mlíka se upravuje podle odběru samo, takže bych neměla strach, že bys najednou neměla, spíš si myslim, že budeš mít problém časem odstavit straší dítě, protože důvod, že mlíčko není nebo že maminku už to bolí, použít nepůjde, když uvidí, že pro mladšího sourozence je...
@kokorunecka tak ještě chvilku a budem čekat informaci o miminku 🙂 mimochodem mně tuhne břicho taky pořád, akorát mi to ještě nikdo neměřil, tak jsem zvědavá na monitor příští týden 🙂
Jo a matraci máme kokos-molitan- kokos a jsem s ní spokojená