icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kessinka
15. jan 2012

Dobré ránko 🙂

@petpop to sú teda novinky, malá Ninka je zlatá (inak krásne meno, keby čakáme dievčatko je naším favoritom, bohužiaľ jediným ktoré by sme museli vopred vylúčiť)
tak snáď sa obom darí a nuna príde potom referovať so samými pozitívnymi skúsenosťami 🙂

petpop
15. jan 2012

Jinak dobre rano vespolek 🙂 No hned mam lepsi naladu po takove novince 😉 Ale necekala jsem teda, ze zrovna Nuna bude prvni 🙂 V kterem byla presne tydnu, vite nektera?
@kohutovci Pokojicek je proste úúúzasny, koukala jsem uz na FB, fakt krasny! 😵

@defs Ja jsem se spanim ted taky na stiru 😖 Vecer lehnu unavena jak kun, usnu asi po hodine, v noci se budim, nespim a dneska napr.uz nemuzu spat ani rano 😖
@kokorunecka Tak pojdme na to Kika 😀 Neni na co cekat, doufam, ze doktori uz nechaji malou rozhodnout se samotnou, kdy chce na svet 😉

kessinka
15. jan 2012

@petpop termín mala tuším dva dni po mne, 6.2 (alebo tak nejako, plus mínus deň)

pomaly sa nám to rozbieha, si začínam uvedomovať že aj mne sa to blíži...panika stres 🤐 ešte sa na to fakt necítim...ale tak snáď ešte 2 týždne vydržíme vcelku 🙂

kokorunecka
15. jan 2012

@petpop Myslím, že bola tak ako ja, prebiehajúci 37.tt 🙂
Už nemôžeš spávať? 😀 Ja spím furt jak zarezaná 😀 Len sa budím zlomená 😀
No som zvedavá jak dopadne dnešný monitor a čo na to zajtra ráno primár 😀 Za mi povie : Uhm,uhm... 😀

petpop
15. jan 2012

@kessinka @kokorunecka Jojo uz jsem koukala, mela termin 6.2. takze ji (jestli dobre pocitam) chybel do 37 tydne jen jediny dnik 😉 Taky doufam, ze se co nejdrive ozve, jsem napnuta jak ksandy, jaky mela porod a co, ze to na ni tak rychle prislo 😀 Ja teda mela jine adeptky na prvni porudky 😀
Holky no blizi se nam to uz vsem, to je jasne, a ja uz teda zacinam taky "streees" 😀 Uz chci mit Alika v naruci!!
Kika, povez sama Dr, at ti uz da svaty pokoj a necha Tve dite vyjit na svet 😀 Ted me napadlo, oni mozna chteji, aby jeste nabrala nejake gramy, kdyz je takova malicka. No samozrejme kazdy den se pocita 😉

jancag
15. jan 2012

@kokorunecka no ak primar tiez zhodnoti, ze si v OK tyzdni tak ta mozno pustia...doma sa ti to podlamna skor rozbehne...
@petpop a o tom spani mi nieco hovor...v kuse sa budim, v kuse sa mi somariny v hlave tvoria..a staci ze ma pichne v bruchu a cakam ci sa to nahodou nezacne stupnovat 😀

kokorunecka
15. jan 2012

@petpop 😀 Ja sa chcem tiež ešte dozvedieť aké to bolo 😀
No, aj ja som si myslela, že asi chcú ešte, aby trošku nabrala... Ale veď už nemajú šancu ju odmerať 😀 Takže vlastne ani len netušia koľko môže teraz vážiť 😀
Peťuli, nestresuj 😀 Veď to len tak dokrivkáva eštelen k Tebe 😀

kokorunecka
15. jan 2012

@jancag Veď to, že pri ich dohľade neporodím ani za mesiac 😀

tunylyk
15. jan 2012

@nuna55 zo srdiecka blahozelam k princeznicke 🙂

babulky pekny dnik vsetkym,len som nakukla,ze sa pochvalim prirastkom,kamoske sa dnes 4.10 narodila mala Stela a co nevidim 😉 juuuj tesim sa,na svete je dalsia princeznicka Ninka🙂 utekam,mam len chvilku,reagovat budem neskor 😉

kokorunecka
15. jan 2012

@tunylyk Gratulujem aj kamoške 🙂 Veľa zdravíčka 🙂

jancag
15. jan 2012

@kokorunecka no ved to prostredie doverne poznam..a hlavne, ze same liekydo teba pchaju...ja som este tento tyzdem mala jest 3x1 magnezko..a uz som si to zredukovala sama...vcera som len 1 zjedla..🙂))

petpop
15. jan 2012

@kokorunecka Ja teda reknu uprimne, ze bych to brala v tom cca 38 tydnu, to je zacatek unora/februara, teda druhy tyden. A stejne podle CR jsme o dva tydny starsi, ...fakt, ale jako FAKT nechci cekat do konce unora! Vzdyt to bych tu zustala snad jedina tehotna 😀
Na Tebe jsem ale opravdu strasne zvedava, jestli Te jeste pusti, nebo uz se to rozjede v nemocnici 😉
@tunylyk Gratulace i kamaradce a male Stelce 😵 Nejake plodne obdobi bylo v tom dubnu-kvetnu 🙂

kokorunecka
15. jan 2012

@jancag No, aj mne dávajú 3krát magnézium..
Ale moje telo a moje dieťa im na to kašlú 😀 Doslova a dopísmena 😀

defs
15. jan 2012

Ahoj a dobré ránko babulenky, tak koukám co je novinek....a to tu člověk chvilku není 😀 .
nuna55- Moooc gratuluji k narození holčičky a přeji spoustu krásných chvil s miminkem 🙂
kokorunečka- to jsou dobré zprávy, kéž by to už šlo, aby byla malá taky na světě a měla jsi to v klidu za sebou 🙂 .
Jinak to už si přejeme asi všechny,jen jsme v klidu doma a není to takové stresující čekání 😉 .
Petpop... no máme to vylepšený to spaní.... místo aby jsme střádaly spánek, až bude mimi, tak babouníme 😖 . Potom se nevychrupkáme taky..... nouž to začalo ....maraton nespaní 😉 a nebo, že by příprava právě na ty naše drobečky??? Toď otázka 🙂

kokorunecka
15. jan 2012

@petpop 😀 No uvidíš či si Alexíkovi bude chcieť skôr na svet 😀
Ja som tiež sama na seba zvedavá 😀 😀 Bude prča, keby si náhodou primár nakoniec zmyslel, že hybaj dievča domov a ja prídem domov a môžem ísť hneď aj naspäť 😀

viknat
15. jan 2012

@nuna55 taky moc gratuluju
Tak toje mazec, už se nám to tu pěkně rozjíždí 😀

kokorunecka
15. jan 2012

@defs Dúfam, že im tieto správy vydržia dlhšie ako jeden deň 😀 Lebo všímam, že tu ľúbia všetko meniť z minúty na minútu 🙂
Ale presne, všetky to už chceme mať za sebou.. Tento koniec je taký najúmornejší.. A na pôrod čakáme jak na vykúpenie 😀

defs
15. jan 2012

@kokorunecka 🙂 🙂 , tak to máš pravdu.No aby to nebylo tak,že si doma upravíš obsah tašky do porodnice a pofrčíš nanovo 😉

petpop
15. jan 2012

@defs Dobre ranko, jo jo, ja si myslim, ze telo uz si asi zacina zvykat na nedostatek spanku 😅
Presne jak pise @kokorunecka ten konec je fakt umorny, a co teprve ted, kdyz vidime, jak se to kolem nas zacina rozjizdet - uz bychom to vsechny chtely mit za sebou a drzet svoje poklady v naruci 😵
Uznavam ale na 100% ze je lepsi cekat doma, nez v nemocnici.. ☹ Ja nevim teda, zadne kontroly tady nemam, neco jako udrzovani tehu v techhle poslednich tydnech se tu v UK snad ani neprovozuje, takze ja na Tvem miste @kokorunecka uz bych beztak mela odrozeno 😀

defs
15. jan 2012

Holky, nevíte na které stránce je odkaz na přihlášeni na facebook, do naší skupinky .... má to tam myslím silente

kaby
15. jan 2012

@nuna55 gratulujem k dcerke a zelam hlavne vela zdravia obom 🙂

defs
15. jan 2012

Tak , já jdu vařit, tak nakoknu a snad budu stíhat číst..... 😉

petpop
15. jan 2012

http://www.facebook.com/groups/188914824540588/

Zkus jestli to bude fungovat, zkopirovala jsem to ze sveho PC, kde mam ted tu nasi skupinu otevrenou 😉

kokorunecka
15. jan 2012

@defs Ja už mám tu so sebou aj tašku do pôrodnice 😀 Mne povedal môj gynekológ, že pre istotu si mám zobrať už všetky veci 😀 Tak, aby sa s tým mm nemusel stresovať tak mám toť všetko pod posteľou 😀
@petpop UK je celé nejako divne zaostalé 😀 Na Sk a určite aj v Cz sa o tehotné starajú jak len môžu 😀
😀 Keby mi konečne aspoň skontrolovali krček, že ako to vidí on, chalan 😀 Ale kde.. Im stačí, že maternica si robí čo si zmyslí 😀

Inak, teraz tak rozmýšľam... Ja sa na bábo veľmi, veľmi teším.. Ale čo keď s ním nebudem vedieť narábať? 😲

petpop
15. jan 2012

@kokorunecka Ja uz si tady za tu dobu zvykla, co mi taky zbyva, ze 😅 I kdyz taky bych moc rada vedela, jestli uz se treba neoteviram, jak je na tom krcek, videt Alexika jeste na UTZ, nebo aspon zajit na ten monitor..
Prd, kulove, musim uz si pockat na finale 😀
A jinak ty Tve pocity jsem ja mela asi mesic a pul v kuse!!! Stres jak to budu vsechno s mimi zvladat.. Uz me to konecne trochu preslo.. Myslim si, ze to je proste normalni, clovek nevi do ceho jde, chce vsechno delat na 110% a tak ma strach 😉

krakorka
15. jan 2012

dobré ráno,
jsem jak po flámu,vůbec mi dnes neni nějak dobřee,břicho od noci tvrdne a tvrdne-mazec!!Tak jsem zvědavá jestli se z toho něco vyklube nebo ne.

@petpop krásná zpráva hned po ránu😵,takže @nuna55gratulejuem a přejem Nince hodně zdraví!!

xxx.klarka
15. jan 2012

ahojky 🙂

mě se to naše mrně furt mrská, že to není možné. 😕

petpop
15. jan 2012

@krakorka Dobre ranko, no diky Nune55 jste odedneska pro me vsechny od 37tydne podezrele 😀 Takze uz budu jen cekat z ktereho tvrdnuti a poslicku se vyklube porod 🙂

@xxx.klarka Trochu Ti zavidim, muj prcek je uz asi 4 dny nejaky lenivejsi, a jsem rada, ze ho citim aspon parkrat denne ..

xxx.klarka
15. jan 2012

@petpop Tohle jsem měla při dceři celé těhu, byla líná, skoro nekopala, musela jsem do ní furt štouchat, abych věděla že je v pořádku. Žádné tlačeníd o žeber, nic ... zato teď si to pěkně vyžírám.

krakorka
15. jan 2012

@petpop no já už jsem z toho nervozní,od toho pátka,kdy začal ten můj divnej pocit,že se pravděpodobně jako fakt už tělo asi chystá k porodu.Včera to ještě jakž takž šlo až na tn večer,kdy jsem byla KO a v noci to byl při každém otočení,každém stávání na wc očistec,takhle mi břicho ještě netvrdlo.A ráno jsem měla hodně toho těhu výtoku,něco jsem k tomu hledala,ale nic moc jsem nenašla,takže fakt nevim?!Už je to takový unavující to čekání kdyby aspoň člověku nic nebylo,nebo bylo to co doteď,ale tohle je moc.Do toho mě ještě nějako bolí záda!
Manža tady od rána uklízí a jádělám velký ho.... 😅 ale fakt nejsem schopná!!!

Asi se půjdu na chvilku natáhnout a doufat,že se to zlepší.