Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Jeeee... ja tady chvilku nebyla a ono se mezitim Nune55 narodila.mala princezna! Jestli to pujde takovym fofrem, tak se za chvili prejmenujeme na leden 2012, ne? 😀
@veronika9686 tak to s tym poctom deticiek sa mi naramne paci 😉 aj ked im niekedy niet konca kraja,este som ani raz neolutovala,ze ich mam 😉 ja mam 3 sestry,vobec si neviem predstavit,aby niektore z mojich deticiek vyrastalo bez surodenca
s tou mojou zlou skusenostou vdaka oxytocinu som vas vobec nechcela vystrasit,no stava sa,pani doktori si chcu vsetko urychlit,davaju ho automaticky,no nie kazdy organizmus reaguje dobre,ked mozem porovnat 1 s a 2porod bez ,ten druhy bol menej bolestivy a porodila som o velmi velmi skor 😉
Dnes svokor nemohol prist postrazit mladsieho,vonku hrozne fuci,nastastie mm je na firme,zatial nikde necestoval,tak hodil Kubka autom do skolky,inak by som musela tahat oboch a to sa mi velmi nechcelo,cesta zasnezena,vysmykana,kocik sme vyprali a nachystali pre drobca,tak by som musela brat sanky,no pri predstave,ze mam tahat hore nasim kopcom ku skolke obe deti,tak to eee,citim sa nejak zazracne dobre,tak nechcem pokusat 😉 Ozaj ta kamoska,co sa jej vcera Stelka narodila,bola v poradni v stredu,tak ako ja a to jej dr.hovoril,ze to ani zdaleka na porod nevyzera a ups v nedelu mala na svete 😉 v sobotu este bola s malou na sankovacke,urobili si vylet 😉 Babulky este nakuknem ak sa podari,ci dalsie babuliatka nepribudli 😉 nezabudnite sa aj sem pochvalit,ja totiz na FB nie som,este tak na MK si chvilu cas ukradnem 😉 pekny dnik vsetkym 😉
Ahoj a dobré ráno ve spolek holky 🙂 . Tak jaká byla noc ?
Já myslela, že ráno nevstanu ... když zazvonil budík, chtěla jsem ho zabít 😀 Ale když chci v práci vše potřebné dodělat do porodu, tak holt šup šup vytvářet hodnoty 😀
Tento týden plánuju vyprat kočárek, tak snad to vyjde 😀
dobré ráno
@defs hrozná!!Já nevim co tam ten můj pišišvorek v bříšku vyvádí,mě přijde jak když se tam plácá jak kapr na suchu,až mám strach jestli je to vůbec nrmální,nemohla jsem vůbec usnout,protože mimčo se fakt mlelo a mlelo a do toho tvrdlo břicho,když už jsem si mohla lehnout na bok,tak se mi chtělo čůrat,takže jsem se zas musela vyhrabat z postele,dojít na wc a pak zas do postele a zas to začalo na novo,takže mazec!myslim si,že už to do porodu jiné nebude 😒
A aby toho nebylo málo,tak mi tekla ráno z nosu krev.
@krakorka tohle jsem měla včera v noci, tak se tam roztahoval, že jsem vůbec nemohla usnout... a do toho jsem pořád lítala na záchod, ale dneska už to zas bylo mnohem lepší, sice jsem na wc vstávala taky, ale cítím se vyspaná, jen mám strach, že na mě něco leze, tak si jdu vzít pro jistotu paralen, ať to chytnu v začátcích...
@defs Jééj, to si krásne napísala, až mi slzy tečú..
Chcem byť lepšia, najlepšia.. Tak nech sa už narodí, aby som ju mohla objať...
Bude sa volať Beatrice (ce=če)
Inak, dobré ráááno želám..Pán doktor skonštatoval, že nevie čo má so mnou robiť 😀
@mavanka no já to takhe mám od pátka,takže nic moc,no.
@kokorunecka tak to je dobrej pan doktor 😀 takže stále nevíš jestli pjdeš domu nebo o patro výš?! 😅 A už jsi dnes byla na monitoru??
@krakorka No, akurát mi sestrička nadelila lieky, takže zostávam tu..A ešte mi aj jeden pridali...
No akože.. Wr... Mne doma plače Ferko 😀 😀
Monitor som dnes ešte nemala, len mi kontrolovali krček.. Takže som na špičku prsta až 😅
@kokorunecka to teda ferkovi se určo stýská,ale určo to zvládá hrdinně 😉 😀
Já jsem zvědavá na čtvrtek na poradnu a hlavně na monitor,to zas nic moc nebude,bych tam musela jít večer a to by viděli ty vlnolami!!
Ahojky,
já se v noci furt budila, zdáli se mi furt připitomělí sny, hrozný. 😔 Jinak manžel šel ve 2:30 do práce a ve 4 se ke mě chtěla vecpat do postele dcerka, ale jakmile zjistila, že tam není tatínek tak dostala takovej histerickej záchvat, že jsem to ještě neviděla. Ani mluviit jsem na ní nemohla jak byla vzteklá, musel ji slyšet celý barák, pak se uklidnila a šla nakonec spát ke mě.
@krakorka On to zvláda, ale ja nie 😀
😀 😀 To si viem predstaviť... Ani pípkať by si nestíhala 😀
@xxx.klarka Mne sa len sníva, že utekám, utekám a stále nemôžem dobehnúť 😀
😀 😀 To začala snáď hučať, že kde je tatko? 😀
@platinka_2009 no já tu krev mám taky normálně při vysmrkání ale nikdy netekla,dnes regulérně tekla,mrcha jedna
@kokorunecka jo jo přesně ani pípat bych nestíhla 😀 😀
@kokorunecka Kristinka vsetko najlepsie k meninkam 😉 a taktiez vsetkym Kristinkam 🙂 len neviem,ci aj ceskym,mam po ruke len slovensku verziu kalendara 😀
@kokorunecka Já zase jdu do schodů a vždy šlápnu do prázdna a zaškobrtnu, cítím to i ze spaní, jak to nohou šlapu 😀
Asi ano, nevím cot o mělao být, to nikdy ještě neudělala.
@kokorunecka jinak i já se přidávám ke grtaulaci k jmeninám. 🙂
@tunylyk u nás ne, u nás je Ctirad.
Dobre rano holky, stiham docitat, ale dneska asi nebude pisat. Drahous ma volno, a uz trochu mrci, ze porad vysedavam na netu (..ani se nedivim 😔 ), takze se musim polepsit 🙂
Drzte palecky, jdu na odber te krve, vysledky mit dneska samozrejme nebudu, ale palecky drzte i tak - nenavidim odbery 😖 Pritel jde taky na testy (je epileptik) takze to vidim na pul dne straveneho v spitalu.. 😒
Jo a noc nestoji za rec, prvni co jsem dneska Drahousovi po ranu povedela, ze uz si dokazu predstavit, jake to bude, vstavat celou noc k malemu 😀 Nevyspala jsem se vubec!
Tak hezky den, a kdyz se vyrvu chvilku, prijdu aspon docitat 😉
@platinka_2009 - 🙂 no já bych brala buď 29.2. nebo 15.2., tak jsem zvědavá 😀
Tak dnes toho asi moc nepopracuju, nejde mi sedět, tlačí bíííícho 😖
@silente - ja mam druhy termin podle 9.3., ale brala bych spis unor, protoze ja i manza mame v unoru narozky 🙂
Preji Vam hezky den, ja jdu neco delat🙂 Odpo se zase prihlasim.
@petpop myslíme na vás oba,teda všechny tři 😀 a aby to netrvlo tak dlouho!! 😅
@kokorunecka přidávám se ke gratulacím k svátku
@silente tak se zkus chvlku projít,třeba to bude lepší 😉
Dobre ranecko dievcatka.. ako ste spali? ja napodiv celkom fajn 😝 o com sa bavkate? ak mam byt uprimna.. moc sa mi nechce docitavat tych 10 stran co ste stihli popisat kym som tu nebola 😅
Vcera sa mi tak narychlo ozvala na fb Nuna.. pisala som jej postu co a ako.. a mam vas vsetky pozdravit , ze v piatok ju mm bral na pohotovost s tlakom.. v sobotu o 14stej jej odisla voda a mala uz bola nieco po 19stej na svete.. ze si dala epidural.. a je rada, ze to ma uz za sebou 🙂 name sa drzkat a zela nam skore porody.. 😉
No neviem, neviem ci sa to zvrtlo tak rychlo bez priciny.. sak tusim to bola Nuna co radila, ze sexik pomaha urychlit porod... ktovie, ktovie ci Ninku nepostrcili 😀 😀 😀 😀
@kokorunecka vsetko najlepsie k meninkam.. nech sa ti uz narodi malinka 😀 😀

@silente Ahoj silente. prosím Tě, mohla by jsi mi poslat odkaz na skupinu na FC, abych se mohla přidat, nějak mi to nejde, či co ☹ . Děkuji moc 🙂