Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@bambula1307 dakujem,ja teras od stredy zacnem 36tt,,,
@mamilia no tiez si si vytrpela svoje. Ale tak, teraz to iste dobre dopadne, ste to spolu dievcence vydrzkali a bude dobre urcite. Drzkam palce.
@pepina271 ano pozname aj my sa skrabkame a vsetko nas svrbi. Vraj je to v tehu normalne. No nie kazda mame rovnake priznaky 😉 😉 . V prvom tehu som sa skrabkala oovelaaaaaaaaaa viac 🙂
idemme kupkat a chystat na zajtrajsok. pekny vecer a dobru nocku prajem 😉
@bambula1307 paaaa
@bambula1307 dobre sa mi marí že budeš rodiť na Kramároch? 🙂
@mamilia to tě teda prcek pěkně natahuje, snad už brzo přestane napínat a vykoukne 🙂
@mell abych pravdu řekla, tak vybírám i podle ceny, ale hlavně chci nejdřív vědět o co u těch látkovek jde, tak tyhle budou na okouknutí. Ovšem nakonec půjdu do toho, co prckovi bude nějlíp vyhovovat. Uvidíme u čeho nakonec skončím. Ale určitě musím omrknout i ty tvoje značky. Zatím co jsem prohlížela, tak se mi moc nelíbily vzory a tak. Chtěla bych něco veselého, dětského 😉 😀 ale samozřejmě nejdůležitější, ať je v tom dobře prdelce 😀
@silvia10131 já budu chodit do poradny ke svému Dr. až do termínu porodu, pak když nic nebude, tak mě předá do porodnice. Jen příští týden jdu do porodnice sepsat papíry.
@pepina271 Hádej, co zrovna dělám? Škrábu si bříško 😀 😀 😀
@bambula1307 No já bych klidně přijela něco namalovat, mě to vyloženě baví, ale hádám, že to k tobě budu mít trošku z ruky 😅 😅 😅
@bambula1307 Len ju na to len s tou fľaškou priprav 🙂
Keby mi dr. nepovedala, že musím návštevy obmedziť, tak on by tu bol od rána do večera...Ale hádam zajtra nastane nejaká zmena a povedia mi niečo, čo ma potešííííí 🙂
@elisisse No veru, už by so chcela tú nezbednicu vidieť... 🙂
@cizu předlohy jsou jsou třeba na MMB, stačí do názvu napsat třeba "šablony". tento prodejce je má
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=151117&n...
nebo na
http://www.predlohy.cz/
@silente no tak to je super - další značka plínek, asi se z toho zblázním 😀 😀 😀
@suzamen myslím tě vybavím svým tel. číslem - si říkám, že není možný, že jsi s dvojčátkama ještě pořád celá 😉 😀 😀
@kessinka já používám Anavy, Blueberry, Charlie Banana, Wonderoos, Fuzzi bunz, klasický čtvercovky Kikko, haipa daipa a svrchňáky mám thirsties, imse vimse. blueberry a vlňáčky disana a bundle of joy
@mamilia vítej zpátky. To sis teda užila, chuděro, tak snad ten druhý pokus bude pak rychlovka a bez problémů 😵
@viknat já mám vatanai a jsem spokojená. Mám ten s těma velrybama, jen jsem si blbec vybrala 5m, že bude nosit i manžel a samo jsem to na něj nedostala ani jednou a mám teď mega dlouhej šátek 😀
@silvia10131 u nás se chodí tři týdny před TP
@mell aha takze to je vsade inak,,mna by uz aj mohol poslat,lebo chcem uz hned aj k tej lekarke chodit co bude aj pri porode 🙂
@ivce - neboj, tyhle se už blbě shání 😀
@mell - BB jsou taky moje oblíbené 😵 Teď jsem pro druhoče koupila tyhle:
http://moderni-latkove-pleny.cz/cz-detail-23122...
@ivce hele, zkus si třeba koupit jedny Anavy, já neznám nikoho, komu by nevyhovovaly - jsou český, vyrábí je holčina, co sem chodí na diskuzi a fakt jsou skvělý. Jen teda to není žádná levnota, ale myslím, že se to fakt vyplatí. Neprotýkaj, krásně sajou, fakt jsem s nima naprosto spokojená a mám jich hodně 😵
@silente psala jsem to o příspěvek výš - teda to je momentální stav, co používám teď nejvíc, jinak jsem toho zkoušela víc, ale s těmahle jsem spokojená nejvíc, takže když zase něco dokupuju, tak jedině tyhle osvědčený 🙂 Nebaví mě za to vyhazovat prachy, bo třeba itti bitti vypadaj super, ale protejkaly neustále, v BI se mi osypával apod. Igulee nemám, ale přijdou mi jako anavy
@silvia10131 ty máš zaplacenou přímo svojí doktorku? Protože jinak mi to přijde, že je to úplně jedno, to by musel mít člověk sakra štěstí, aby měl službu zrovna ten doktor, ke kterému chodí do poradny 🙂
@silente já mám vyhlídnuté na mimi AIO bumgenius, swaddlebees simplex a fuzzi bunz ve velikosti NB. Jinak chci dávat spíš čtverce a vlňáky. Pak tu mám ještě pár BB a TB, tak s tím asi vystačím. Jo, a vlastně jsem neodolala a koupila jedny anavy pro novošky. Už to vidím, jak v tom zahučím zase za hrozný prachy a prcek z toho hned vyroste...
@mell - IB jsem naštěstí měla jen jedny a tedy protekly taky 😝 Tak je má malá na hraní 😀 Anavy nemám žádné, už nějak jsem měla komplet výbavu, když Ivuška začla s výrobou. Ale je fakt, že vyhovujou snad fakt všem. Jen vyčíhat dodávky 😀 Ad levnota ... no budu ve zhruba stejné výbavě látkovat už druhé mimi, takže se to vlastně začne vyplácet, no ne? 😀 😀 😀 Ale tohle nebyl můj hlavní důvod, šlo mi o množství odpadu 🙂
Ahojte kocky.. tak som tu.. ako inak stale 2v1 🙂 muzik mal tri dni volno.. tak som sem obcas narychlo nakukla, nieco precitala a prasila prec 🙂 Je nieco nove?
@suzamen chuda moje.. stale 3v1? 😖 tym tvojim drobcom je u teba naozaj velmi dobre 🙂
mna tiez zo dna den stale viac boli spodok.. dnes sme boli u mojich rodicov na navsteve.. presla som len par krokov k autu a cely cas som tam lezala na gauci.. ked si pomyslim, ze este v pondelok som upratovala ako blazniva.. tak oproti tomu som teraz fakt kripel 😠
@mell nie nemam svoju,ale velmi dobre sa pozname aj kamosky co pri nej rodili tak vraveli ze ich ani nastrihavat nemusela 😉
@silvia10131 no, tak jestli tě je ochotná odrodit i mimo svojí službu, tak to máš fajn 😵 Já jsem zvědavá, až začnu chodit do porodnice, protože první porod byl císařem, můj gynekolog mi řekl, že u druhého porodu není žádný důvod, proč by to nemohlo jít přirozeně, jenže je mi to prd platný, protože on m rodit nebude, že...
@kohutovci já dneska vysála a vytřela a u vytírání už mi skoro bolestí tekly slzy - takže nejsi kripl sama 😀
@mell no ja som sa uz s nou o tom rozpravala takze ked ma dr posle do porodky tak mam ist uz len za nou,tak lepsie sa dohodneme na datume a tak,ja si ju uz len kvoli tomu chcobreem zavolat k porodu pretoze prvy nedopadol dobre,to ma len tak odflakli,,, 😔
@kokorunecka jsou lidé, kteří si projdou určitou životní situací, to v čem vyrostli, co zažili. Jeden tip lidí jsou ti, kteří si z toho něco vemou a chtějí být lepší....a nikdy nedovolí, aby jejich děti zažili to stejné !!! A ten druhý typ se s tím nedokázal poprat a dělají to stejné, co se jim dělo dříve.
Ty jsi človíček, co se s tím co ho trápilo popral a budeš o to lepší máma 🙂 !!!! Tomu věř a už zažeň ty chmurný myšlenky 🙂 . Až malou budeš držet v náručí..... uvidíš a ucítíš jak je to pouto velké, tak úsměv 🙂 a těš se na babulinku 🙂 Jak semalá bude jmenovat, smímli se zeptat 😉 ?

ahojky maminy, nemáte některá zkušenosti se svěděním kůže v těhotenství??? Mě to začlo začátkem tohoto týdne tj. 34t, svědí mě děsně prsa, břicho, stehna...a už i ruce. Ručičky mě zlobí už delší dobu a to neustálým brněním. Zítra jdu do poradny, tak se na to musím zeptat. Škrábu se po celý den, ale v noci je to nejhorší ☹
Už bych to měla nejradši za sebou 🙂