icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

xxx.klarka
16. jan 2012

@kohutovci jej, super, děkujeme za info. Asi taky příští pondělí zkusíme popostrčit, dle dr. budu už 38+ , a bez sexu jsme už několik měsíců, tak by to mohlo fungovat 😀

cizu
16. jan 2012

Dobre ranko holky - moje noc katastrofa. Mam ucpane nosni dutiny a ryma se ne a ne spustit. V noci se odstehoval z loznice manzel, protoze jsem se pokousela aspon nejak s ucpanym nosem dychat - a on se chtel aspon trochu vyspat. Rano to trochu polevilo, uz jsem se 2x naparovala nad bylinkama, ale porad zadna zmena - nema nekdo tip, co s tim? Ted bych byla vdecna za poradnou rymu misto tohoto....a hlavne - zbavit se rymy driv, nez pujdu rodit☹(( Snad to klapne.............jinak nevim, nevim....

xxx.klarka
16. jan 2012

@cizu zkus pinosol, ucpaný nos pěkně protáhne a uvoolní.

silente
16. jan 2012

@cizu - na dutiny jsem teď měla super věcičku ... kurnik, jak se jmenuje... jdu dohledat! 1000% pomáhá a rychle! A stojí to 70 Kč!

hulda
16. jan 2012

@cizu a je to určitě rýma? Ono se totiž stává, že v posledním trimestru natýká sliznice v nose a tudíž se člověku špatně dýchá. Já s tím problémy mam. Můj doktor mi řekl, ať si klidně koupim jakýkoli nosní kapky, že to nevadí. Pokud se ti do nich nechce, prý pomáhá odvar z přesličky, ale to prý zkoušela jeho žena a když ji viděl, jak s tim zápasí, doporučuje mi radši ty kapky 🙂 .

kohutovci
16. jan 2012

@cizu ani nemusis mat upchaty nos kvoli neuvolnenym soplikom.. ale kvoli spuchnutej sliznici.. mne nato pomaha morska voda.. QUIXX.. krasne ju zvlhci a ukludni..

petja
16. jan 2012

čau po delší době.

@kohutovci co ta mamia?

@xxx.klarka měsíce bez sexu? 😕

kohutovci
16. jan 2012

@silente ty este chodis do prace? 😕

kohutovci
16. jan 2012

@petja ahojky.. myslis Mamiliu? uz je doma.. aj na konikovi 😉 2v1 pravdaze.. 😒
ty sa ako citis?

xxx.klarka
16. jan 2012

@petja hrozný že 😖 Taky mám z toho už depky, ale ani mě to nějak netáhne popravdě ...

cizu
16. jan 2012

@hulda no rekla bych, ze ryma to je....od ctvrtku vecera psikam jak nemocny oslik a cekala jsem, ze se uz ryma hezky spusti a budu mit pokoj, ale bohuzel...je to takove napul cesty, kdy citis, ze na tebe neco leze, ale jeste to nedolezlo😀
jdu se zkulturnit a do lekarny - bud me neco poradi nebo zkusim ten pinosol - kdyz se muze v tehotenstvi, tak si snad neublizim - a trpim i na zanet nosohltanu (a podle netu to ma ucinky i na nosohltan).
Kurnik a to jsem jeste pred 14 dny klepala na drevo, ze za cele tehotenstvi jsem nebyla nachlazena a nemela jsem ani rymu - a ejhle, v nejnevhodnejsim okamziku me musi i toto potkat☹

Jinak holky diky za rady....😉

petja
16. jan 2012

@kohutovci aha,takže neporodila.To je divný.
Díky za starost,mám se super.Včera na svoje jmeniny se malá nerozhodla,tak do termínu už vydržíme 😅

petja
16. jan 2012

@xxx.klarka jo,jako že není chuť,já myslela že máš nějaké zdravotní doporučení...tak leda brát to jako trénink na šestinedělí. 😅

silente
16. jan 2012

@cizu - musím se podívat doma, si nemůžu vzpomenout ... je to taková hadička, co se nasadí na klasický solný roztok a pak si její zaoblený konec strčíš do jedné nosní dírky, lahvičku s roztokem dáš nad hlavu, nakloníš se nad umyvadlo, otevřeš pusu a ono Ti to proteče z jedné dírky do druhé ... jednoduché, levné, účinné 🙂

silente
16. jan 2012

@cizu - tak jim to zkus v lékárně popsat, mně to tam doporučili. NaCl roztok a k tomu hadička.

petja
16. jan 2012

@cizu zkusila bych určo slaný roztok,tj teplá voda+sůl,lehnout si a buď lžičkou nebo kapátkem prolévat ty nosní dírky.Drsný,ale zabírá!!!

silente
16. jan 2012

@kohutovci - jj, chodím. Ale u mně je to trošku jiné, pracuju v rodinné firmě. Takže v mé kanceláři najdeš i nábytek pro mou dcerku, když ji musím vzít někdy s sebou 😀

kohutovci
16. jan 2012

@petja neporodila.. ma sice stale bolesti.. ale neotvara sa.. v piatok ju pustili domov.. je mi to tiez divne.. ale tak snad vedia co robia 😒
jeej tiez budete mat meninky a narodeninky tak nakope? my budeme mat Alexandru .. ta ma meninky 2.1.. na jednej strane mi je to luto.. ze vianoce, meniny a narodeniny bude mat tak nahusto.. no tak si hovorim, ze stale lepsie ako jej dat meno co ani nieje v nasom kalendari 😉
@xxx.klarka nic si z toho nerob.. sme tu viacere co abstinujeme 🙄

kohutovci
16. jan 2012

aaaa kockyy.. to je dobra sleha preplachovat si nos 😕 ja sa idem zjancit ked mi pri kupani v lete trosku vody vlezie do nosa.. asi by som nedokazala si ju tam vstrekovat sama.. brrr. 🙂

xxx.klarka
16. jan 2012

@petja Né to né. Doufám, že po porodu to bude lepší :D ... ale jako vypuzovací způsob mylsím dobrý, a mohlo by i fungovat snad, když dlouho nic.

@kohutovci už to neřeším, radši, jinak bych se musela z toho zbláznit.

krakorka
16. jan 2012

my máme jména vybraná taky docela blbě,že vše bude skoro po kupě

teda za okny máme jaro,ale stupňvě je vennku řádná kosa,ráno jsme tu měli -4

silente
16. jan 2012

@kohutovci - ono to zní děsně, ale vůbec to nebolí a nic necítíš. Já např. vůbec nemůžu používat ty sprejové kapky do nosu, se rozkašlu a umírám, ale tohle jsem vůbec necítila 🙂

petpop
16. jan 2012

Pridavam se do skupiny abstinujicich 😀 Nic nanadelam, chlopek to nastesti chape, ..proste me to neni prijemne 😒 Doufam, ze aspon po porodu (po nejakem case) se to vrati zpet do normalu, i kdyz s malym spuntem si to taky moc ruzove neplanuju..
Chystame se do te nemocnice, ..no nechce se nam 😅 Ale uz at to mame za sebou. Jinak holky, mi posledni asi 3-4 dny strasne hapruje tlak, semtam se citim, jako by mi melo srdce z tela vyskocit, jak ho mam vysoky ... Tak nevim, vsude ctu o nebezpecnosti, tak premyslim, ze bych se nechala premerit na pohotovosti, kdyz uz budem v te nemocnici?

mell
16. jan 2012

dobré skoropoledne, tak já se dneska vyspala nějak podezřele dobře - to se mi teda nestalo už hoooodně dlouho 🙂

U nás bylo ráno -6, šla jsem ven se psama a to byla nádhera, sluníčko svítilo, všechno zmrzlý, psi přišli domů krásně čistí - takovou zimu bych brala. Možná i trošku sněhu teda 😀

@xxx.klarka sperma obsahuje trošku prostaglandinu, který se na vyvolávaní porodu používá, ale je ho tam fakt strašně malinko, takže to byste se do toho museli opřít tak desetkrát 😀 😀 😀 Ale zase když už bude ten porod na spadnutí, tak to třeba zabere i jednou 😉

petpop
16. jan 2012

@krakorka U nas taky za okny jaro, .ale pred dvermi mraz 😠

Co se tyce jmen, ja byla vzdy spokojena, narozeniny unor, svatek srpen, pak Vanoce 😉
Moc jsem nechtela, aby byl Alex unorovy a jeste slavil svatek na Alexandra, ale nastesti Alex je pry odvozen od Alexej, a tedy svatek ma az na zacatku kvetna, coz uz bude lepsi 😉

loretana
16. jan 2012

@viknat díky moc za rady a tipy!
@platinka_2009 jeee a můžu se zeptat, kde si samolepky kupovala, eventuelně jestli nemáš odkaz?

loretana
16. jan 2012

@pepina271 me svědí celé břicho, hrozně a pořád:( nevím, jestli to není tím, jak se mažu různými oleji a krémy proti striím, ale je to fakt nepříjemné:(

tunylyk
16. jan 2012

@petpop radsej si ho nechaj premerat 😉 az sa mi to nezda,ze sa tak podozrivo dobre citim 😀
@xxx.klarka tak u nas tento receptik nezabera,to by bol uz drobec davno vonku 😀 dietovat budeme cez sestonedelie 😉

viknat
16. jan 2012

@cizu JJ, taky jsem si všimla pár předloh na MMB jak píše @ivce, ale jinak žádné "prověřené" obchodníky nemám.
@suzamen Jéje, tak tebe bych tu už nečekala 😀 Téda, jako fakt klobouk dolů, těm mrňouskům se u tebe ale nějak mooooc líbí 😎
Chtěla jsem se zeptat holek z ČR, jestli některá nevíte, jak je to s mezinárodním jménem. Manžel se rozhodl, že by chtěl, aby prcek měl druhé jméno švédské - Mauritz, jako ho mají všichni chlapi v jeho rodině už několik pokolení... jen nevím, jak to funguje, když to není české jméno uvedené v českém kalendáři. Musí se na to vyplňovat nějaký spešl formulář, i když to bude jen druhé jméno? Popř. kde?

kohutovci
16. jan 2012

@petpop radsej si daj tlak premerat.. mne doktorka vravela, ze vysoky tlak moze v tomto stadiu vazne ohrozit maminu aj babo.. a ak ho ho mam okolo 150/90 tak mam okamzite utekat na pohotovost..