Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Dobre ranko holky - moje noc katastrofa. Mam ucpane nosni dutiny a ryma se ne a ne spustit. V noci se odstehoval z loznice manzel, protoze jsem se pokousela aspon nejak s ucpanym nosem dychat - a on se chtel aspon trochu vyspat. Rano to trochu polevilo, uz jsem se 2x naparovala nad bylinkama, ale porad zadna zmena - nema nekdo tip, co s tim? Ted bych byla vdecna za poradnou rymu misto tohoto....a hlavne - zbavit se rymy driv, nez pujdu rodit☹(( Snad to klapne.............jinak nevim, nevim....
@cizu zkus pinosol, ucpaný nos pěkně protáhne a uvoolní.
@cizu a je to určitě rýma? Ono se totiž stává, že v posledním trimestru natýká sliznice v nose a tudíž se člověku špatně dýchá. Já s tím problémy mam. Můj doktor mi řekl, ať si klidně koupim jakýkoli nosní kapky, že to nevadí. Pokud se ti do nich nechce, prý pomáhá odvar z přesličky, ale to prý zkoušela jeho žena a když ji viděl, jak s tim zápasí, doporučuje mi radši ty kapky 🙂 .
čau po delší době.
@kohutovci co ta mamia?
@xxx.klarka měsíce bez sexu? 😕
@petja hrozný že 😖 Taky mám z toho už depky, ale ani mě to nějak netáhne popravdě ...
@hulda no rekla bych, ze ryma to je....od ctvrtku vecera psikam jak nemocny oslik a cekala jsem, ze se uz ryma hezky spusti a budu mit pokoj, ale bohuzel...je to takove napul cesty, kdy citis, ze na tebe neco leze, ale jeste to nedolezlo😀
jdu se zkulturnit a do lekarny - bud me neco poradi nebo zkusim ten pinosol - kdyz se muze v tehotenstvi, tak si snad neublizim - a trpim i na zanet nosohltanu (a podle netu to ma ucinky i na nosohltan).
Kurnik a to jsem jeste pred 14 dny klepala na drevo, ze za cele tehotenstvi jsem nebyla nachlazena a nemela jsem ani rymu - a ejhle, v nejnevhodnejsim okamziku me musi i toto potkat☹
Jinak holky diky za rady....😉
@xxx.klarka jo,jako že není chuť,já myslela že máš nějaké zdravotní doporučení...tak leda brát to jako trénink na šestinedělí. 😅
@cizu - musím se podívat doma, si nemůžu vzpomenout ... je to taková hadička, co se nasadí na klasický solný roztok a pak si její zaoblený konec strčíš do jedné nosní dírky, lahvičku s roztokem dáš nad hlavu, nakloníš se nad umyvadlo, otevřeš pusu a ono Ti to proteče z jedné dírky do druhé ... jednoduché, levné, účinné 🙂
@petja neporodila.. ma sice stale bolesti.. ale neotvara sa.. v piatok ju pustili domov.. je mi to tiez divne.. ale tak snad vedia co robia 😒
jeej tiez budete mat meninky a narodeninky tak nakope? my budeme mat Alexandru .. ta ma meninky 2.1.. na jednej strane mi je to luto.. ze vianoce, meniny a narodeniny bude mat tak nahusto.. no tak si hovorim, ze stale lepsie ako jej dat meno co ani nieje v nasom kalendari 😉
@xxx.klarka nic si z toho nerob.. sme tu viacere co abstinujeme 🙄
aaaa kockyy.. to je dobra sleha preplachovat si nos 😕 ja sa idem zjancit ked mi pri kupani v lete trosku vody vlezie do nosa.. asi by som nedokazala si ju tam vstrekovat sama.. brrr. 🙂
my máme jména vybraná taky docela blbě,že vše bude skoro po kupě
teda za okny máme jaro,ale stupňvě je vennku řádná kosa,ráno jsme tu měli -4
Pridavam se do skupiny abstinujicich 😀 Nic nanadelam, chlopek to nastesti chape, ..proste me to neni prijemne 😒 Doufam, ze aspon po porodu (po nejakem case) se to vrati zpet do normalu, i kdyz s malym spuntem si to taky moc ruzove neplanuju..
Chystame se do te nemocnice, ..no nechce se nam 😅 Ale uz at to mame za sebou. Jinak holky, mi posledni asi 3-4 dny strasne hapruje tlak, semtam se citim, jako by mi melo srdce z tela vyskocit, jak ho mam vysoky ... Tak nevim, vsude ctu o nebezpecnosti, tak premyslim, ze bych se nechala premerit na pohotovosti, kdyz uz budem v te nemocnici?
dobré skoropoledne, tak já se dneska vyspala nějak podezřele dobře - to se mi teda nestalo už hoooodně dlouho 🙂
U nás bylo ráno -6, šla jsem ven se psama a to byla nádhera, sluníčko svítilo, všechno zmrzlý, psi přišli domů krásně čistí - takovou zimu bych brala. Možná i trošku sněhu teda 😀
@xxx.klarka sperma obsahuje trošku prostaglandinu, který se na vyvolávaní porodu používá, ale je ho tam fakt strašně malinko, takže to byste se do toho museli opřít tak desetkrát 😀 😀 😀 Ale zase když už bude ten porod na spadnutí, tak to třeba zabere i jednou 😉
@krakorka U nas taky za okny jaro, .ale pred dvermi mraz 😠
Co se tyce jmen, ja byla vzdy spokojena, narozeniny unor, svatek srpen, pak Vanoce 😉
Moc jsem nechtela, aby byl Alex unorovy a jeste slavil svatek na Alexandra, ale nastesti Alex je pry odvozen od Alexej, a tedy svatek ma az na zacatku kvetna, coz uz bude lepsi 😉
@viknat díky moc za rady a tipy!
@platinka_2009 jeee a můžu se zeptat, kde si samolepky kupovala, eventuelně jestli nemáš odkaz?
@petpop radsej si ho nechaj premerat 😉 az sa mi to nezda,ze sa tak podozrivo dobre citim 😀
@xxx.klarka tak u nas tento receptik nezabera,to by bol uz drobec davno vonku 😀 dietovat budeme cez sestonedelie 😉
@cizu JJ, taky jsem si všimla pár předloh na MMB jak píše @ivce, ale jinak žádné "prověřené" obchodníky nemám.
@suzamen Jéje, tak tebe bych tu už nečekala 😀 Téda, jako fakt klobouk dolů, těm mrňouskům se u tebe ale nějak mooooc líbí 😎
Chtěla jsem se zeptat holek z ČR, jestli některá nevíte, jak je to s mezinárodním jménem. Manžel se rozhodl, že by chtěl, aby prcek měl druhé jméno švédské - Mauritz, jako ho mají všichni chlapi v jeho rodině už několik pokolení... jen nevím, jak to funguje, když to není české jméno uvedené v českém kalendáři. Musí se na to vyplňovat nějaký spešl formulář, i když to bude jen druhé jméno? Popř. kde?

@kohutovci jej, super, děkujeme za info. Asi taky příští pondělí zkusíme popostrčit, dle dr. budu už 38+ , a bez sexu jsme už několik měsíců, tak by to mohlo fungovat 😀