icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

bianca2
16. jan 2012

@kessinka dakujem ti si zlata.

ivce
16. jan 2012

@bianca2 já ti koukla do pasu a tam máš termín porodu 14.2. tak jsem z tohoto data vycházela v té kalkulačce. A stejně se ti termíny rozchází o týden. Ale i tak mi to nepřipadá málo, zvlášť k tomu co mimčo každý týden ještě může přibrat. A jak píše @kessinka je to JEN odhad, nikdo miminko nezváží dokud se narodí 🙂

bianca2
16. jan 2012

@ivce dakujem ti, si mila, po stresoch od lekarky som vdacna za takuto podporu, este raz dik.

defs
16. jan 2012

@silente Děkuji za přidání. Omlouvám se, ale dnešek byl náročnej, a teprve teď dočítám, tak se snažím reagovat, co bylo, tak doufám, že to budete chápat k tomu, k čemu topazří, děkuji 🙂

Holky, malej chodí do 5.třídy, a berou dělení dvouciferným dělitelem.... nevím, jestli jsem blbá....ale tohle si vůbec ze školy nepamatuji, tak jsem si to musela podle příkladu vyzkoušet a pochopit já- abych mu to mohla vysvětlit.... ale pochopila jsem to 😉 a on taky, což je důležitý 😀, ale řeknu vám, to je záhul pro ty nevytrénovaný mozkový buňky

ivce
16. jan 2012

@bianca2 není vůbec zač 🙂 od toho tady jsme, aby jsme se podpořily 😉 🙂

petpop
16. jan 2012

@petrusew @ivce Jasne , ze jsem rada, ze je vsechno v poradku. Opravdu jsem mela strach, abych taky neskoncila v nemocnici.. Jen uz sama blaznim z toho, ze jsem se fakt citila spatne, citila jsem jak strasne mi busi srdce, spanky, .. a nakonec se ukaze, ze je vsechno OK, ...tak se pak clovek u toho Dr. citi jak blbec 😒
Asi fakt psychika uz dela divy.. Dneska byl celkove den na prd.. Doufam, ze v noci se vyspim a zitra uz bude lip! 😉

defs
16. jan 2012

@loretana to svědění je to napínání kůže, mám obyvy, že to nám asi praská ta kůže a jsou z toho Ty strie ☹

kaby
16. jan 2012

@bianca2 ahojcek..ja som mala termin tiez 6.2.,potom podla utz 13.2. Moja mala ma podla lekars.merani 2200g.. Je mensia,a nik nerobi paniku..dokonca uz lezim vyse tyzdna v porodnici, zajtra mi idu vyvolat porod,lebo mam vysoky tlak,navyse kolisavy.. Aj ten je pricinou maleho plodu,ale zatial nik neriesi hypotrofiu plodu,lebo tie utz su nepresne,teda lekari..staci sa pomylit o milimeter a uz mas tyzden minus.. Kasli na to,uzivaj si tehulkovanie,brusko ti bude aj chybat 🙂

ivce
16. jan 2012

@petpop dnes říkali ve zprávách, že nějací vědci vypočítali, že prý je nejdepresivnější den roku - tak to bude asi tím 😉 😀 jen nevím, jestli říkali, kdy bude nejšťastnější, abych ho neprošvihla 🙂 i když pro nás to asi bude datum narození našich miminek 😅

silente
16. jan 2012

@danka483 - ad epino: Pokud Vám Váš lékař nebo Vaše porodní asistentka nedoporučili jinak měla byste začít s cvičeními 3 týdny před vypočítaným termínem porodu.
http://www.epino.cz/epi-no/predporodni-priprava...

defs
16. jan 2012

@veronika9686 mám úplně ten stejnej pocit, jako bych se tam měla rozervat, chodit nemůžu, pohyb z postele je taky problém..... prostě už aby to bylo. Do poradny jdu taky ve čtvrtek

defs
16. jan 2012

Tak jsem to tak nějak pročetla. Přeji vám dobrou noc a co nejmíň chozeníčka na WC 😉 .

kohutovci
16. jan 2012

@kaby tak sa zajtra drz dievca.. zelam ti aby to prebehlo co najhladsie.. 😉

fraufrt
16. jan 2012

@petpop dik 🙂

bianca2
17. jan 2012

@kaby dakujem krasne, tak tie terminy name uplne rovnake 🙂 drzim ti prsty silno a prajem vsetko dobre, aj podla mna je babatko v poriadku, pri dalsom babatku asi zmenim gynekologicku na gynekologa, ktory je kludny 🙂 ja sa mam inak fajn lebo citim ze vsetko je ok. ta lekarka je jediny rusivy faktor v mojom okoli inak pohoda.aj babatko ked k nej dojdeme kope ostosest a inak je take zlate, kludne, len sa miesi pocas dna a sem tam si kopne 🙂

silente
17. jan 2012

Holčinky, až budete nechávat své prcky očkovat, zvažte prosím všechny možnosti. Není nutné propíchat prcka jak jahelníček, času je dost na vše.
Moje dcerka reagovala na první hexu epileptickými záchvaty, dodnes bereme léky.
Druhoče nenechám očkovat dříve než v 6M, a to jen základy. Možná to odložím až na rok.
Dnes jsem si přečetla jen další smutný příběh .....
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/katrenka/#
Pročtěte i komentáře, hlavně ten autorky z 15:53 ☹
Nejsem proti očkování, jsem proti nesmyslnému ničení dětských tělíček.

xxx.klarka
17. jan 2012

ahojky,

nedočítám, nestíhám, zachvíli jedu do poradny a na monitor. 🙂

krakorka
17. jan 2012

Dobré ráno,
tak jsem se večer psychycky připravovala zas na děsnou noc a kupodivu byla celkem v pohodě,takže jsem se i docele vyspala,kolem třetí hodiny jsem teda chvilu čumákovala a myslela jsem na kokorunecku a veroniku9686 jak na tom jsou,jestli už nemají své poklady v náručí. 😅 no a pak jsem byla vzhůru když manža vstával do práce abych zjistla jestli už tu jezdil traktor,potože celou noc chumelilo a jet v tom do školky byl a je vždycky zážitek!

Add očkování-dcera má jen základ a vždy v termínu očkování,jediná reakce která kdy byla,byla větší spavost(což jsem uvítala)a navíc má akorát neštovice,jinak nic.Já jsem ze staré školy a prostě si myslím,že to očkovánní tu bylo a je z nějakého důvodu.
Ale když někdo nenechá očkovat,tak ať nenechá,je to jeho věc a jeho postoj,každej se může rozhodnout jinak.
😉

vrabciatko
17. jan 2012

@silente pane bože, hrozný príbeh ☹ ☹ ☹ Neviem si niečo také predstaviť ani v najhoršom sne a revem jak malé decko. A s očkovaním mám jasno...

krakorka
17. jan 2012

@xxx.klarka ať poradna dopadne ok 😉

já jsem zametla chodníček,roztopila kotel a prcek mi v bříšku zas vyvádí,asi to bylo na ně moc pohybu po ránu 😀

kokorunecka
17. jan 2012

Dobré ránko dievčence 🙂
Dnes sa cítim podozrivo dobre. Tak čakám čo príde sestrička s liekmi alebo čo ma zavolajú na monitor, aby som sa opýtala, či a kedy ma pustia 😀
Primára som sa na vizite opýtať nestihla, lebo bolo : Uhm,uhm. A utekal preč.

kokorunecka
17. jan 2012

@krakorka Ahoj 🙂 😀
Nie, nerodííím 😀 To je dobre, že si mala lepšiu noc... Ja som skoro zaspala ráno aj na vizitu 😀 Keby nám upratovačka nezasvietila veľké svetlo tak veselo chrníme 😀
K tomu očkovaniu mám rovnaký postoj ako ty. Keby to bolo také nepotrebné tak by bolo buď úplne obmedzené na nejaké drobnôstky, alebo ministerstvom zdravotníctva úplne zakázané.

silente
17. jan 2012

Jak jsem psala, nejsem proti očkování jako takovému, jen jsem pro u toho přemýšlet (tím myslím hlavně doktory) a ne jen odškrtávat v tabulkách "splněno" 😉

krakorka
17. jan 2012

@kokorunecka ten váš primář mě fakt už baví 😀 😀 😀 😀 to je fajn,že se cítíš lépe,co to krvácení,už je to v pohodě???Jsem zvědavá jaký budeš mít monitor.Třeba tě pustí domů.

mamilia
17. jan 2012

Bre ranko...
Si predstavte ze ja som uz spala okolo 20.30 sice v noci som sa budila na krce ale som spala......🙂))))
Tiez zbytocne ockovania ...... som toho isteho nazoru...ale ked je nieco povinne ...:(((

Chuda detske telicko zbytocne zatazovat...

@kokorunecka taaak ako .-?? inac pozdrav od nas vsetkych primara ...:D :Dmozno sa rozhovori ..ale posli ho na nase forum a my mu ukazeme....xixixi

kokorunecka
17. jan 2012

@krakorka Dnes mal podivuhodne červené oči.. Neviem či sa nevyspal a slúžil nočnú alebo chľastal 😀
Dúfam, že variant A 😀
No, ešte mám trochu špinenie, fakt máličko, ale je mi to čudné, že by od včera rána až do dnes rána sa držalo špinenie z vyšetrenia... No, nevadí 😀
Dúfam aj ja, aj keby len na dva dni 😀 Ale domov 🙂
Pováľať sa v posteli s drahým a s Ferkom a môžem ísť rodiť 😀

kokorunecka
17. jan 2012

@mamilia No, neviem jak by sa tváril 😀 Ale škoda, že ho nemôžte vidieť 😀 Chlap s kopou sadla aj na ušných lalôčikoch 😀 Červená tvár, chlpatý aj na čele 😀

mamilia
17. jan 2012

@kokorunecka bleeeee t ovazne.???? ojooooj ... vsak to spusti porod ...taky vyzor... xixi ... 😝

kokorunecka
17. jan 2012

@mamilia Možno preto si ho toľké zazmluvňujú... 😲 😀

mamilia
17. jan 2012

🙂 🙂 🙂 xixi ...a kedy budes vediet ci ta pustia..??