Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Zienky DObre ranko .....
TAk sa zas do nemocky...na prik´jem ... v noci som mala krce...ako vzdy ..ale potom rano som zacala krvacat.tak najprv malu som zaniesla do skolky ..a potom rychlo k mojej dokine..tak tam ze vraj sa daco chysta...ale to uz od kedy.?????? joooj ...no a urobili monitoring...a tam mal maly zas zle odozvy ..a kontr. cinnost cca 8 min ..
takze zas nocujem v nemocke kdovie dokedy a o a kedy so mnou budu robit....
joooj nech je uz koniec...
rano som si aj poplakala ....
Dobre ranko dievcata..
noc priserna.. bola som na wc asi 6x.. krize ma boleli.. strasne teplo mi bolo.. smadna kazdu chvilu. no konec 😠 do mojho noveho terminu zostava 8 dni.. a Saska sa zatial tvari, ze ja nic.. ja muzikant.. silno moc este vyvijam 😀 😀 😀
zajtra idem do poradne.. na monitor.. pre istotu beriem aj tasky.. a ked povedia ze zostavate.. tak ani vytah nepouzijem.. od radosti sa vytrepem peso na 9posch 😀 😀 😀 len nech uz rodim 🙂
@mamilia mojaaa, držkaj sa a želám, nech ťa zbytočne netrápia a nejako to urýchlia. budem silno držať palce 🙂
@mamilia jé, drž se. Snad budeš mít uzlíček už brzo u sebe a nebude Tě už tak trápit. Držím palce.
Dobre rano..
@mamilia Tebe je mi opravdu lito, a nedivim se, ze sis i poplakala, protoze z toho uz jsem zoufala i ja, Ti povim.. Jsem zvedava, jak dlouho to budou natahovat ted? Nebylo by opravdu rozumejsi udelat Ti sekci? ...jestli ma prdolinek spatne ozvy..? Ja nejak nechapu, na co porad cekaji ☹ ?
@kokorunecka Bobinooo tak snad uz Te fakt pusti, a uvidime ..treba fakt po vikendu pojedes znovu, ale pak zpatky domu uz s dárečkem 😉
@kohutovci Taky nespim, taky horko , zada boli, sny silene.. 😒 Co bych dala za to mit to uz tak blizko jako Ty 🙂
@hulda Ja žehlila ze všech stran 😀 Ale věřím, že to bylo poprvé a naposled, a pokud nebude mít prcek kůži po mě (což doufám, že ne, vadilo mi všechno!) budu už žehlit jen z rubu..
Sušičku mám taky, ale zřejmě starší model, protože prádlo spíš krčí 😒 a stejně radši suším na vzduchu, na zahradě 😉
@kohutovci tak naopak vyraž na prochajdu 😀
jinak s horkem jsem na tom podobně,ale když jdu vždy na wc,,tak otevřu okno dokořán a pak když se vracím tak ho zavírám,sice teda to extra nepomáhá,ale o malinko to lepší je
přemýšlím co si dnes spáchám k obědu a asi to vyhraje dušená mrkev,jestli teda ještě ta co je v lednici je dobrá 😅
@jancag
@vrabciatko
@kohutovci
@silente
@krakorka
@xxx.klarka
@hulda
@petpop a vsetkym dievcatam dakujem za podporu ...tak veru mohli by to nejako ukoncit ale uz nieco vyriesit.... vsetko bude zalezat ake budu ozvy a tak...tak len na to mylsim ze dopadnut to moze len a len dobre...🙂
potom sa vam ohlasim co a ako .....cez mobilny net...nabehol mi novy pausal... tak mozem byt na nete...
@mamilia Ja vim, ze to je blbost, ale Ty sama asi nemuzes rict, co a jak bys chtela, ze?
Jako napr. ja jsem fakt nervak, a asi uz bych tam po nich rvala, at mi ho proboha vytahnou 😀 😀
Drzim palecky, Dr snad vi co delaji.. Verim, ze ted uz to snad nebude tak dlouho trvat a nebudes uz 2v1, ale 1+1 😉
Aj aj pistim mojmu mozovi ze si prosim siaci stroj ..mam tolko napadov v hlave ze az.. ja som tvorivy clovek...ale ked uz bude druhe babenko na svete ...tak uz ani casu nebude ...
@petpop já teda do čeho jsem se tak nějak dala je korálkování-u toho se člověk báječně odreaguje,protože müsíš myslet jen jak navlíkáš korálky,ale stejně jsem toho moc nevytvořila,většnou to co jsem vytvořila,jsem rozdala jako dárky a něco málo mám pro sebe.
Ale jinak též obdivuju lidi,kteří šijou,vyšívají,háčkují.....
@krakorka noo najprv sa to musim naucit.. potom nieco vytvorit.. a to si pis, ze sa potom pochvalim 😉
@petpop este pred dvomi dnami keby mi niekto povedal, ze budem hackovat tak sa dobre zabavim... fakt ma to chytilo z minuty na minutu.. este nemam ani hacik kupeny.. a uz rozmyslam ako malej uhackujem svecku deku 😀 😀 😀

@rony2011 ahoj tak to sme na to podobne..mne od 30tt hrozili predcasnym a maly mal vtedy len 1100 g tak mi nebolo vsetko jedno..a zatial sa vsetko drzi jak ma..🙂) ale snad orenasat nebudeme:D