icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

bambula1307
18. jan 2012

Ahojte dievcata, ja sa priznam, ze kaslem na brucho natrela som si ho hadam 2x..pri prvom som poctivo mazala. Strie sa mi zatial neukazali.
zato mm ich ma jak od remena na chrbte, ze ked bol na vojne vela pribral..a ostali riadne povrazy.

S pruhom nemam osobbnu skusenost. No jedna moja znama pri tehotenstve mala pruh na bruchu a museli jej to 2x sit..bo jej to znova prasklo vedla :((.

mm chodi cim dalej tym neskor z prace 😒 ☹

kokorunecka
18. jan 2012

@petra123456789 Určite ma tu nenechajú, lebo nemajú prečo 🙂 A magnézium ti pôrod nedokáže zastaviť 🙂

petra123456789
18. jan 2012

tak a prečo si v nemocnici?

petra123456789
18. jan 2012

@kokorunecka tak a prečo si v nemocnici? tak pri kontrakciach nech ti daju magnezium... ked tvrdíš že nedokáže zastaviť

kokorunecka
18. jan 2012

@petra123456789 Mala som lieky na udržanie tehotenstva-hrozil mi predčasný pôrod.

kokorunecka
18. jan 2012

@petra123456789 😀 Neboj sa, porodíš aj s magnéziom 😀 Jednoducho ti to nezastaví 😀

xxx.klarka
18. jan 2012

Zdrvíčko, já jsem ostuda, ale nemám šanci číst a dočítat :-/ Nějak není nálada ani chuť, jsem řpešlá z toho, že dcerka chce ať si s ní stavím lego atd a já nemohu, nemůžu sedět na zemi, okamžitě mě bolí záda jako blázen. Prďola to nechápe a je pak naštvaná ☹

Do toho mě už hodinu a půl hrozně tlačí břicho, mám ho jak šutr a mrně se roztahuje, až ě to bolí jak blázen. Snad brzo povolí ... 🙄

petra123456789
18. jan 2012

@kokorunecka no to hrozil aj mne... a mna už domov nepustili... ale jedna baba tu, mala kontrakcie dali jej magneziovu injekciu a bolo po kontrakciách.

kokorunecka
18. jan 2012

@petra123456789 No to jej asi dali vysokokoncentrované, lebo čo sú tabletky tak tie sú slabé na to, aby zastavili pôrod.
Mne sa polepšilo a povedali mi, že v piatok môžem ísť domov, že už nebude vadiť, keď začnem rodiť... Že len primár ma tu chce mať do piatku ešte, keby niečo 😀

siwinka1717
18. jan 2012

@oluska88 a v pôrodnici to aj robia ?

krakorka
18. jan 2012

Tak jsem dala vanu a asi to bylo naposledy,hrozně mě z toho bolela kostrč a nemohla jsem z ní ani pořádně vylézt,nějak mě nechtěli unést nohy 😒

@xxx.klarka tak s tím roztahováním to mám každej večer a noc,břicho tvrdý a mrně si myslí,že to půjde jedním nebo druhým bokem

@petpop bledá závist,jsem si myslela,že manža zpracuje zbytek masa k večeři zatím co budu ve vaně a ono prd,za to sežrali skoro všechny rohlíky,teda respektivě mi nechali dva,takže moje večeře je dnes chudá,jeden rohlík,druhý si nechávám na snídani.

loretana
18. jan 2012

@siwinka1717 a můžu se zeptat, jakou značku krému si pak používala?
@krakorka taky jdu do vany, těším se a doufám, že ještě vylezu, kdyžtak budu na manžela volat SOS🙂 přemýšlím, co zítra si udělám k obedu a žádný nápad nemám:(

xxx.klarka
18. jan 2012

@krakorka já do dneska klid, až dneska toto, ale bolí to jako blázen. 🙄

siwinka1717
18. jan 2012

@loretana krém z lekárne, prídem domov z roboty dám Ti to do IP
Teda Ty už si fakt že na pôrod....ja už to chcem mať za sebou bože

kokorunecka
18. jan 2012

@xxx.klarka Aj ty musíš rozdýchavať?? 😅

xxx.klarka
18. jan 2012

@kokorunecka tu funím jak pako 😅 😅 jak mě tlačí...

kokorunecka
18. jan 2012

@xxx.klarka Mne to vždy malá urobí, keď ležím na monitore 😀 Potom to eštelen krivky robí perfektné a ja musím dýchať jak pri pôrode 😅

xxx.klarka
18. jan 2012

@kokorunecka 😅 já chci klid a nebo jít rovnou rodit, a né toto :D

kokorunecka
18. jan 2012

@xxx.klarka 😀 Ja sa bojím, že to nestihnem rozlíšiť od ozajstných kontrakcií 😀

xxx.klarka
18. jan 2012

@kokorunecka ale určitě poznáš 🙂 I když se přiznám, že když to na mě přišlo při malé, tak jsem strávila 10 hodin lítáním mezi postelí a sprchou, a i když byli po 10-8 minutách, tak jsem si furt myslela, že to bude dobré 😀 A furt jsem odmítala ject (v tu dobu jsem udělala dobře, protože jsem pak strávila dalších 13 hodin v porodnici než jsem porodila). Ale je fakt, že při Natálce jsem neměla žádné poslíčky niic ... tak jsem nevěděla co mám čekat 😀

kokorunecka
18. jan 2012

@xxx.klarka No, paráda 😀 Mne doteraz tvrdlo brucho v jednom kuse... Ešte teraz si hockedy zmyslí 😀 A ja to budem asi tiež tak odďaľovať až nakoniec toť doma porodím 😀
Alebo (som zas morbídna 😀 ), budem hlavičku držať už v rukách a poletím do nemocky 😀

xxx.klarka
18. jan 2012

@kokorunecka Kiki 😅 😅 😅 😅

kokorunecka
18. jan 2012

@xxx.klarka Už mlčím 😀

defs
18. jan 2012

Babulenky, kdybych usnula, tak všem přeji doobrou noc 🙂 !!!!! Krásně se vyspinkejte 😉

petpop
18. jan 2012

Ted jdu prebrat zezlo do vany ja 😀 Ale taky mam strach, abych se pak dostala ven.. mi prijde, ze mi ted bricho roste primo pred ocima!! Je obrovske, a neni to kokinama 😀 ...jo a strasne spatne se mi dycha, a vubec mam pocit, ze me vsechno tlaci.. no musim si postezovat, ..a ted uz ta vana 😵

@kokorunecka Noooo, trochu morbidni, to je fakt, ..mam bujnou predstavivost a zvraceny smysl pro humor 😀 😀 😀 takze si to dokazu predstavit 😀 😀 😀

oluska88
18. jan 2012

@siwinka1717 tu u nas ano.ked porodis,tak sa opytaj sestriciek alebo doktorky na novorodeneckom oddeleni.

jancag
18. jan 2012

@petpop vau....to fakt...ja uz som si na tvrdnutie tak zvykla ze to uz ani nevnimam 😀

jancag
18. jan 2012

@petra123456789 ty si este stale v nemocke :( och moja...
mne prave odisli z navstevy kamosky jedna z nich tiez caka babo koncom februara🙂)a som sa smiala, ze moj maly sa tak vrtel v brusku az sa mi s nimi zle sedelo ...asi sa chcel tiez do debaty pridat 😀

kokorunecka
18. jan 2012

@petpop Tak to sme potom na rovnakej vlne... Môj zmysel pre humor je tiež niekedy viac, inokedy menej, ale zvrátený 😀

petpop
18. jan 2012

Vana me teda pekne zmohla, sotva jeste drzim oci otevrene. Holky me je dneska od odpoledne hodne tezko. Spatne se mi dycha, maly asi tlaci na plice, srdce zas bije o106, pali me zaha, tlaci zaludek, jsem cela nejaka nesva ☹ A to ze se v noci nevyspim vim uz ted 😒