icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

bebel
18. jan 2012

Ahojte
dievčatá (prvorodičky) ,až budete mať kontrakcie a nebudete si isté ich pravidelnosťou....použite napr. túto stránku http://www.thebump.com/calculators/contraction....
Vypľuje Vám to potom prehľad v tabuľke o pravidelnosti aj dĺžke aj intervaloch.
Až budete mať pravidelné kontrakcie cca v 5-6 min. intervaloch je najvyšší čas ísť do pôrodnice.

Existujú aplikácie pre Iphone http://contractionmaster.com/ , pre OS android. http://www.appbrain.com/app/contraction-counter...
aj Blackberry http://www.contractioncalc.com/

defs
19. jan 2012

No dobré ránko 🙂,
tak jak jsem předpokládala, večer jsem odpadla, ale teď už asi hodinu čučím do zdi 😠 . No tak máme velkou službu, venku padá sníh, tak jdu na to, aspoň se trošku prohejbu. Zachvilku začnou lidi cválat do práce, tak at mi to tam nezašlapou 😉

defs
19. jan 2012

Tak snížek odmeten 😎....... a můžeme jít rodit 😀 😀 .

silente
19. jan 2012

@defs - čéééče a potkal Tě u toho někdo? 😅

xxx.klarka
19. jan 2012

čauky ženy,

já jsem takový idiot, noc katatsrofální, ale mohu si za to sama. Měla jsem v noci žízeň, tak jsem ucucávala kofolu z lednice a pak jsem se divila že půl noci čumím do zdi jak pako.

ivce
19. jan 2012

Dobré ránko únorovky 🙂

@defs teda v devátém měsíci, v 5 ráno, odmetat sníh - jsi machr 😀 a asi chceš dneska fakt rodit, že 😉 😀

@silente chodím koukat do diskuze na látkovky, ať se něco přiučím a jak jsi tam psala, že děláš ty vkládačky z Irmy - to prostě jen nastříháš na velikost jak jsi psala v té diskuzi a necháváš je jednovrstvé, třeba obšíváš (entluješ) nebo tak něco? A pak vkládáš do plenkových kalhotech nebo na čtvercovku? A už pak nepoužíváš separačku? Díky moc za odpovědi na mé přihlouplé dotazy 😀

ivce
19. jan 2012

@xxx.klarka to sis mohla rovnou uvařit turka 😉 😀 tak to by dneska chtělo asi poobědový spánek, že? 🙂

xxx.klarka
19. jan 2012

@ivce že, nevím co mě to napadlo 😀 Spánek prdím, teď jsem vylezla z postele a je mi celkem fajn, kdybych šla poobědě, tak mám večer zase problémy usnout.

manila421
19. jan 2012

@xxx.klarka presne to sa mi stal dva dni dozadu, tiez s kofolou

silente
19. jan 2012

@ivce - jen nastříhat na ten rozměr 15x30, žádné entlování, používá se zcela místo separačky, pere s plínama. Po pár praních se trošinku srazí, ale to je fuk. Vydrží celé látkování a i teď vypadají stále dobře (pár žmolíčků neřeším 😉 ). Prostě za 29 Kč spooooousta muziky a zadeček v suchu 🙂 Používám je jako separačku všude - do čč i kalhotovek i AIO ....

@xxx.klarka - já občas ujedu na Coca Cole a to ji normálně nemusím 😀

petpop
19. jan 2012

Dobré ránko,
@defs Tys me teda pobavila hned po ranu 😀 Takova silenost, s takovym pupkem odhazovat snih.. 😕 😀
A vidim, ze pak uz ses tady neozvala, tak doufam, zes nam z toho neodpadla???

Ja mam pocit, ze u me konecne taky zacina jit do tuheho. Nerikam ze je to otazka "dni", ...ale (doufam, ze dobre) citim, ze se to blizi.. Aaallleeeluja, to bude fakt vysvobozeni 😀 Me uz bolí i svaly, které jsem nevěděla že mám.
A dneska se mi zdál tak živý sen, že mi praskla voda, a odchází mi krvavá zátka, že jsem vědomě měla strach se z toho snu probudit, abych to nemusela jít kontrolovat na wc 😀

petpop
19. jan 2012

JO a dva dny zpatky jsem psala Suzamen, a uz se neozvala, takze jsem si jista, ze muzem "strilet sampano" i za ni a jeji dvojcatka 🙂 Doufam, ze se brzo ozve, ze je vsechno v poradku, a povi, jaky byl porod 🙂 ..ale ona si v nemocnici pobyde nejspis dele..
A kdepak mame @petrusew??

oluska88
19. jan 2012

tak sa tesim ku kadernicke,teraz sa dam do poriadku a po porode budem mat pokoj.Inak v noci sme skoro dostali z muzom infarkt.malemu z okna spadol svietiaci sob.rana ako z dela a maly tak reval,ze som ho nemohla ukludnit.slak traf toho soba.

petrusew
19. jan 2012

@petpop No tadýýýýý! Včera jsem celej den ale prospala. Nebylo mi valně, měla jsem dia poradnu a zítra mě čeká poradna v porodnici.

petpop
19. jan 2012

@petrusew Ty jedna, vis ze jsme tu vsechny uz podezrele 🙂 Ja spala predevcirem cely den.. A dneska to vidim na stejne tema dne 🙂 Drzim palecky, aby jsi uz zitra byla chytrejsi, meli uz by ti dat termin, ze?

petpop
19. jan 2012

@oluska88 To si dokazu predstavit ten sok 😀 Hehe, si me rozesmala "slak traf toho soba" 😀 Vsak ho asi trafil 😀

paja83
19. jan 2012

Ahojky, tak já měla včera poprvé poradnu v porodnici, tak jsem se opět dozvěděla, že se nic nechystá (nějak jsem na tuto větu už alergická 😀 ), protože je mi jasné, že to bude ještě na dlouho i když to stojí za tsarou bačkoru. Dneska jsem měla taky divnou noc, probudila jsem se ve tři, už jsem neusnula, v sedm jsem byla zase hotová, tak jsem to šla do desíti zalomit, kdy mě probudili z práce, ať si přijedu pro přehled příjmů. Dneska mě čeká zase cesta do školy, nějaký ten úklid a večer se těším do bazénu. Tak vám přeji hezký den🙂.

petrusew
19. jan 2012

@petpop snad jo, byla bych klidnější a přesvědčovala malou, aby zůstala co nejdýl u mě.

petpop
19. jan 2012

@petrusew Hlavne uz bys vedela, kdy bude ten den D 🙂 Takova závist 😀

@paja83 ...na tak dlouho uz to nebude 😉 Nekdy doktori reknou, ze se nic nechysta, a muzes porodit i druhy den 🙂 A i kdyby to bylo na termin, ty 3 tydnu uz nejak vydrzis.. Ja mam prvni termin 10teho, ....a verim, ze kolem toho data uz to musi byt!! Uz je mi taky hoodne tezko..

paja83
19. jan 2012

@petpop Jo jo, čtu, jak Ti je pořád na prd☹. U mě se celkem vše sklidnilo, kromě toho tuhnutí břicha, ale už jsem si na to asi nějak zvykla. Jo jo, máš pravdu, 3 týdny do termínu a pak max 2 týdny přenášení, ale nějak bych potřebovala z časových důvodů, to trochu urychlit😀. Na druhou starnu mi dr. řekl, že se mi bude rodit dobře, tak mě potěšil🙂

kohutovci
19. jan 2012

Ahojte dievcata..
super sprava.. @mamilia konecne porodilaaaaaaaaaa 😀 😀 10:22 prisiel na svet maly Leo, vazi 3100g a meria 51cm.. obaja su v poriadku a vsetky vas mamina pozdravuje.. vravela som jej, ze ked si trosku oddychne nech fotku posle 😉 normaalne som stastna za nu.. a verim ze aj vy 🙂
ja som po poradni.. porod som zavesila do konca januara na kliniec.. do terminu mam este tyzden.. no nic sa nestane ked budem este dalsi tyzden prenasat.. ze monitor je na vybornu.. doktorka povedala, ze mozem s tym lajstrom chodit po chodbe a ukazovat maminam ako vyzera ukazkovy monitor 😀 a ze krcok drziiiiii... ej bistu.. jak fras 😀 😀 tak nech len drzi.. mala prospieva.. ja idem hackovat 😀 😀

oluska88
19. jan 2012

@petpop to hej a ja som tiez mala na male.potom sme z muzom este dlho nemohly zaspat.tlak mi urcite poriadne vyskocil.

paja83
19. jan 2012

@kohutovci Pomalinku, ale jistě se rozrůstáme🙂

petpop
19. jan 2012

@paja83 Mi je hodne tezko spis poslednich par dni, tak doufam, ze je to dobra predzvest 😀
A taky bych potrebovala z praktickych duvodu, aby fakt prdolin vylezl zacatkem unora, tak snad nezklame. O prenaseni nemuze byt rec, to si vubec nepripoustim 😀

petrusew
19. jan 2012

@petpop no jo, jenom aby mi to už řekli...jsem nějaká nervní..

petrusew
19. jan 2012

@mamilla gralulujeme!!!

paja83
19. jan 2012

@petpop Já bohužel nějak jo, jelikož se nic neděje a potřebuji být do víkednu 18. a 19. 2. fit 😀. Ještě, že to nejde nijak ovlivnit.
Tak snad je to u Tebe opravdu předzvěst, hlavně, že dle dr. jsi ok, s tím srdíčkem to občas taky tak mám, že bije jak o závod a pak se to zklidní a o tom.

petpop
19. jan 2012

@kohutovci Tesime se na fotecku 🙂 Tak to trapeni stalo za to, drobecek aspon nabral jeste trochu vahy 😉
A ty hackuj hackuj, nasla sis dobreho "uklidnovaka" na relax, co? 😉 A gratulace Tobe k monitoru, i kdyz to, ze se nic nechysta, asi neni zrovna to, co bychom my vsechny ted chtely slyset, co? 😀

kessinka
19. jan 2012

@mamilia gratulujeme, a prajeme hlavne veľa zdravíčka 🙂