icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

xxx.klarka
19. jan 2012

@loretana Až skončí mateřská myslím. 🙂 Já mámr odičák ode dne porodu, takže půjdu pak žádat s rodným listem.

Malá mě dneska točí ☹ Vstávala v 10, pak byla nějáká přejetá - spala asi moc dlouho a teď je zase unavená a né a né usnout ☹ A to jsem zapoměla napsat že si hrála v posteli a pochcala si ji, takže mě vytočila ještě víc, achjo ☹

Zde se bude dělat soukromá skupina? Snad mě přidáte, i když zde reaguji málo.

loretana
19. jan 2012

@xxx.klarka díky, já abych něco nepropásla🙂
Holky, tak jestli souhlasíte s tou jednoduchou tabulkou, napište mi sem do odpovědi váš týden a termín porodu a zkusím to dát dohromady.... když nás bude málo, vyprdneme se na to🙂

tunylyk
19. jan 2012

@loretana neviem ako je to v CR,u nas vtedy,ked konci MD,ja momentalne riesim prechod z RP na MD,ktory stale poberam na mladsieho,kedze este nema 3rocky,musim ho zrusit najneskor ku 31.1. no k tomu potrebujem rozhodnutie zo SP o materskom,ktore este stale nemam,pritom som papiere odovzdavala este v decembri,tak dufam,ze mi to dojde skor ako porodim,hlavne,ze materska sa mi zacala 3.1 😀

xxx.klarka
19. jan 2012

@loretana A to budeš přepisovat každý týden týdny? Nebo jak to plánuješ tu tabulku? 🙂

silente
19. jan 2012

@loretana - silente - TP 29.02.2012
myslím, že psát tt nemá smysl, takhle s tím bude míň práce
Jinak souhlas s uzavřením a od 1.3. už jen soukromě. Ono se to nezdá, ale net má však oči všude 😉 A věřte mi, že pak si budeme potřebovat mockrát vylít srdíčko ☹

loretana
19. jan 2012

@tunylyk aha, tak to já teda taky vůbec netuším, jak je to na SK... já asi v pondělí zavolám na pracák (u nás to od letoška řeší pracák) a prostě se tam zeptám....
@xxx.klarka to máš pravdu, ty týdnu jsou u každého jinak:( tak v tom případě jen zapsat termíny a pak ty přírůstky🙂

tunylyk
19. jan 2012

malemu robim mnamku,ked sa zobudi,tak kym dopisem prispevok to trva vecnost 😀
@loretana tunylyk TP 10.2.2012,moze tam byt aj popripade dodane CH/D 😉

xxx.klarka
19. jan 2012

@loretana Právě. Taky bych psala jen TP porodu, a pak skutečný den porodu - jméno + váhy mimča 🙂

silvia10131
19. jan 2012

ahojte,tak ako sa mate?vidim ze nam tu pribudlo babatenko,,,tak gratulujem,,, 🙂

xxx.klarka
19. jan 2012

@loretana xxx.klarka - TP 7.2.2012 - chlapec 🙂

amulienka
19. jan 2012

@kohutovci to su skvele spravy.
citam ze kocky sa uz otvarate, to by si zelal aj moj doktor. ale stale to mam len zmaknute a presiaknute. vraj aspon 2 tyzdne este odlezat a bude to fajn. dufam ze vydrzim aj viac.gratulujem maminkam co tu uz maju svoje babatka na svete. uz aj my sa nevieme dockaaaat 😎

jahmara
19. jan 2012

@loretana jahmara - TP - 6.2.2012

silvia10131
19. jan 2012

@loretana TP-22.2.2012 😀

silvia10131
19. jan 2012

Baby mna tak dnes strasne dusi,kaslem jak tuberak,nos upchany,len dufam ze malickemu je dobre a ze mu tym kaslom nerobim nejake strasne turbulencie 😢

loretana
19. jan 2012

TABULKA
PŘEZDÍVKA...TERMÍN.........POHLAVÍ
loretana.............1.2............. ..chlapec
jahmara..............6.2.........
xxx.klarka............7.2...............chlapec
tunylyk...............10.2.......
silvia10131.......22.2........
silente................29.2.............chlapec

silente
19. jan 2012

@loretana - taky chlapec 🙂

elisisse
19. jan 2012

@kokorunecka no ahooj ako si natom?? tusim este stale cakas na vyjadrenie lekarov... hm...? uz nech to mas za sebou lebo to cakanie je urcite hrozne. a o to viac ked ti lekar povie ze nevie co mam s tebou robit.

petpop
19. jan 2012

@loretana TP prvni 10.2., druhy 22.2. (doufam ze bude prvni!!!!!!!!!!!!!!) 😀
@kohutovci Chapu, jak jsi to napsala, a souhlasim. Vicemene asi vsechny to tu tak pisou, jako @mell a @silente a je to nejspis pravda, ze bude treba nejednou vylivat srdicko s vecmi, ktere bychom do verejne diskuze nepsaly, takze se priklanim uz taky k tomu uzamknuti, a jestli to bude od dneska, nebo 1.3. to uz je mi fuk 😉

Jenom mam otazku, jak se dozvime heslo, ..vubec nevim jak to funguje s tim uzamknutim..? 😕

petpop
19. jan 2012

Jeste se tady dnes neukazala @kokorunecka ☹ ? Kde jsi holka?
@loretana U ni (kokorunecka) vim, ze ma termin 8.2. 😉

xxx.klarka
19. jan 2012

@petpop V soukromé diskuze se napíšou maminky které mají přístup, a nikdo jiný se tam nedostane, žádné heslo není potřeba. 🙂

kessinka
19. jan 2012

@loretana TP 4.2, tiež chlapec 🙂

nejako mi dnes veľmi tvrdne bruško na môj vkus, doteraz som tak časté tvrdnutia ešte nemala, sem tam nejaké, ale posledné hodiny mám pocit že je permanentne tvrdé ako skala, sem tam nachvíľku poľaví, a zachvíľku je zase tvrdé 😖

petpop
19. jan 2012

@xxx.klarka Aha, diky 🙂 A kdyby se pak chtel treba nekdo pridat, tak musi dat zadost o pridani, tak jako na FB, ze?

xxx.klarka
19. jan 2012

@petpop ano, pokud bude chtít někdo přidat, musí napsat zakladatelce a ona ho přijíše do seznamu.

silvia10131
19. jan 2012

@kessinka a je to v pravidelnych intervaloch?

kessinka
19. jan 2012

@silvia10131 ťažko povedať že či v pravidelných intervaloch...tým že je tvrdé aj zo 10-15 minút vkuse, tak sa mi to dosť ťažko sleduje...ale asi skôr v nepravidelných ešte... dúfam 🙂

silvia10131
19. jan 2012

@kessinka tak to su asi ti poslickovia 🙂 ,no ked sa to bude predlzovat tak ja by som asi pre istotu sla k lekarovi 😉

silente
19. jan 2012

@kessinka - jediná rada - nalož se do vany a hin sa hukáže 🙂

mavanka
19. jan 2012

@mamilia taky moc gratuluju k miminku 🙂

@loretana nemusíš už teď, ale je tam nějaký termín před koncem mateřské, do kdy bys to měla stihnout - musíš na pracák pro formuláře, s jedním z nich na sociálku, kam Ti vyplní, jaký máš vyměřovací základ na mateřskou (mimochodem mně ještě nepřišla, co Tobě?) no a s tím znovu na ten pracák... a vyplníš tam, na jak dlouho žádáš výplatu.... sice úplně nechápu, proč si tu informaci o výši mateřské nemůžou předat úřady samy, když to potřebuje každá matka, ale ať žije papírování 🙂

loretana
19. jan 2012

TABULKA
PŘEZDÍVKA...TERMÍN.........POHLAVÍ
loretana......... .....1.2............. ..chlapec
kessinka.......... ...4.2...............chlapec
jahmara............. .6.2.........
xxx.klarka........... .7.2............. ..chlapec
kokorunecka.. ... 8.2.
tunylyk........... ....10.2.......
petpot.......... .....10.2.(22.2.)
silvia10131.......22.2........
silente................29.2........ .....chlapec

mavanka
19. jan 2012

jinak, jak už jsem psala minule, pro soukromou skupinu jsem všemi deseti 🙂

mám po kontrole v podolí, monitor v pořádku (a to jsem měla štěstí, protože dlaším třem maminkám, co tam byly se mnou, miminko spalo, takže tam byly ještě nějakou dobu po mně a pak stejně s výsledkem, že je stejně doktor zřejmě pošle na opakování)...no a nic se prý zatím nechystá, takže ačkoli jsem plánovala porodit o víkendu, tak jsem ráda, protože teď jsem si užila dva dny střevní virozy a už toho mám fakt plné zuby a potřebuju načerpat zas nějakou sílu 🙂