icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

mavanka
19. jan 2012

@loretana jojo 🙂 termín 5. února, nebo 7.února - chlapec

kohutovci
19. jan 2012

jeziiiiiis kocky to nemyslite vazne ze ste popisali 5 stran 😕 😕 😀 😀 toto nedocitam.. ani keby sa mi chcelo 😀 tusim z toho uz osediviem.. fasbuk.. kon.. pomoooooooooooooooc 😀 😀 nestiiiiham..
zachytila som tu nieco o uzamknuti skupiny.. super super super 😉
a nejaka tabulka sa robi? ja teraz neviem aky termin dat.. ten novy? 😕 asi hej.. dnes sa ho dokyna drzala.. lenze tym padom som neni februarovka 😉 aaale..co este prenasat budem.. he.. takze termin 25.1 dievcatko

lubica86
19. jan 2012

hmm

vrabciatko
19. jan 2012

kočky ktoré ste nastúpili na materskú ešte v starom roku. Aký vám prišiel výmer? Ja som nastúpila 26.12. a na výmere, kt. mi prišiel minulý týždeň má uvedených ešte 60 % z DVZ. Príde mi ešte jeden, kde je po novom 65% z DVZ?

loretana
19. jan 2012

@defs jeee, tak to gratuluji ke krásnému výsledku kontroly, to určitě potěší🙂

jancag
19. jan 2012

@vrabciatko ahoj aj mne este prislo 60%..no pokial viem tak by nam mal prist este jeden na tych 65%

vrabciatko
19. jan 2012

@jancag ja som tiež toho názoru. Tak ešte počkáme, veď sociálka má času ako čečiny 😉

loretana
19. jan 2012

TABULKA
MAMINKY
rossalinda...............holčička Ziva..............12.1.2012...........2270g, 44cm
nuna55.....................holčička Ninka ..........14.1.2012..........2640g, 47cm
mamilia ...................chlapeček Leo...........19.1.2012............3160g, 51cm

PŘEZDÍVKA...TERMÍN.........POHLAVÍ
kohutovci.............25.1..............dívka
loretana......... .....1.2............. ..chlapec
kessinka.......... ...4.2............ ...chlapec
mavanka..............5.2.............. ..chlapec
martinakmk.........6.2.............. ..dívka
jancag..................6.2............. ...chlapec
jahmara............. .6.2.........
vrabciatko............6.2.............. ..chlapec
xxx.klarka......... .. .7.2............. ..chlapec
kokorunecka.. ... 8.2. ........... ...dívka
krakorka......... ... ..8.2.
amrash.......... ......7.2.(14.2.).. .chlapec
paja83............. .....8.2.............. .?
ivce.................. ......9.2................?
eniciatko...............9.2................chlapec
bambula1307. ...9.2................?
tunylyk........... .. . .10.2...............chlapec
petpot......... ... ..10.2.(22.2.)...chlapec
furi2012..............10.2.......... ....chlapec
viknat.............. ....13.2...............chlapec
Bianca2..............13.2........ ......dívka
andryskam. .......14.2...............chlapec
kiityii................. ..14.2...............dívka
mell................ ....17.2...............
nikolet_89..... ....20.2...............dívka
veronika9686.. .20.2...............dívka.
silvia10131..... ..22.2.............. chlapec
oluska88............22.2........... ...dívka
danka483..........24.2............ ..chlapec
silente................29.2........ .....chlapec

platinka_2009
19. jan 2012

@loretana - muj TP je 29.2. a cekame chlapecka; a k cerpani te dovolene po materske me nase ucetni rekla, ze napred materska pak dovolena a pak rodicak a, ze pry to nejde cerpat soucasne (dovolena a rodicak), ale @mavanka psala, ze jo, tak ja uz jsem z toho zmatena. Kazdopadne jdu pristi tyden do prace, tak se zeptam nasi ucetni jeste jednou 🙂

A jak psala @mell, ze se schazi prazandy ze skupiny od jejiho syna, tak doufam, ze se to podari i nam co jsme tady z Prahy 🙂

jahmara
19. jan 2012

@vrabciatko mne tiez prislo 60 percent a teraz pride este jeden urcite

jahmara
19. jan 2012

@loretana prosim ta ked budes aktualizovat tabulku, pripis mi tiez chlapca. dakujeeeem

silente
19. jan 2012

MD a RD není možné mít najednou 🙂
https://www.modrykonik.cz/diskuse/tema/prechod-...

siwinka1717
19. jan 2012

@loretana my čakáme 19.2.2012 dievčatko

Vraj to bude skôr máme hlásené po dnešnej poradni......už ma rovno poslal aj na ARO kvôli EPI a prehliadku pôrodnice ale malá má len 2145 g ale tvári sa, že je to OK

kohutovci
19. jan 2012

@loretana sikulka si 😉 🙂

rony2011
19. jan 2012

@vrabciatko ja som nastupovala na MD 21.12. a mne ešte žiadny výmer nedošiel 😒

kharik
19. jan 2012

@loretana já mám termín 2.2. chlapec 😉

rony2011
19. jan 2012

@loretana my čakáme na 1.2.2012 chlapčeka

petpop
19. jan 2012

@siwinka1717 Mas epilepsii, jestli se muzu zeptat? Nebo jsem to spatne pochopila..? Nebo proc vubec na ARO?? Ptam se, ptz muj pritel je taky Epileptik..

aime82
19. jan 2012

Ahoj holky,rada bych se pridala,termin 5.2., Chystame se do Podoli 🙂

siwinka1717
19. jan 2012

@petpop Nie, tam ma poslali do nejakých dverí na poučenie 😉

petpop
19. jan 2012

@siwinka1717 Aha, jsem to spatne pochopila to "epi", sorrky 🙂

petpop
19. jan 2012

Holky, co jste mi pomohly vymyslet receptik, dekuju, ...ale nedostala jsem se k tomu, ..zkusim si to udelat asi zitra na obed, mam na to fakt chut 🙂 Ale jen jsem dopsala, chlopek uz byl doma, a prinesl nejake papani z prace... A mi ted taaak tvrdne bricho, ze to neni normalni 😒 Takze vecere je opet na priteli, a kdyz uz jsme byli u tech brambor, vymyslel bramborove knedlicky se slaninou a cibulkou, takze vlastne skoro podobne 😉
Ja se teda nemuzu ani hybat, jak mi to bricho tvrdne.. A to jsem to jeste pred par dny vubec neznala.. 😕

andryskam
19. jan 2012

Ahojky, mám takovou blbou otázku 😀 Příští týden jdeme s manželem na takový ten pohovor do porodnice, kde nám ukážou porodní sál atd. A prý si máme připravit nějaké otázky, které by nás zajímaly. Jenže mě nic kromě toho, co všechno si mám přinést nenapadá 😠 Nechci vypadat jako blbec. Na co jste se ptaly vy?

jahmara
19. jan 2012

@kohutovci jej, teraz som sa konecne docitala az sem.... 🙂 ved skusim sa spytat pre istotu. Aby mi niekedy za rok nedosiel papier, ze som sa neodhlasila a tak som mala nadalej platit alebo co... tu je mozne vsetko 🙂

kristinaanna
19. jan 2012

@loretana ahoj zabudla si 😀 ma

jahmara
19. jan 2012

@andryskam no ja ti poradit neviem, nebola som ani pred prvym porodom pozriet, takze taketo nepoznam :( ale ved netreba prehanat s vypytovanim, snad ta nieco na mieste napadne 🙂

andryskam
19. jan 2012

@jahmara No, snad mě něco napadne 😀 Já ani na žádném předporodním kurzu nebyla (dýchání, ...), tak snad to zvládnu i bez toho 😀

jahmara
19. jan 2012

@andryskam neboj, urcite 🙂 ja som pred minulym porodom aktivne chodila cvicit, ucila sa dychat a nakoniec som robila vsetko absolutne zle. Nevedela som ako dychat, nevedela som tlacit, sestricky len krutili ocami... a porodila som 🙂 tak teraz som neabsolvovala uz nic, kedze to nemalo u mna ziadny efekt

mavanka
19. jan 2012

@platinka_2009 určitě se zeptej ještě jednou, najdeš to tady i ve spoustě diskusí, já to tak taky měla a je to běžné, dovolená navazuje na mateřskou a rodičák taky 🙂

mavanka
19. jan 2012

@silente mmateřskou a rodičák ne, ale dovolenou a rodičák jo