Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
AHOJ ŽENY
POKUD SE NEPŘIHLÁSÍM BĚHEM PÁR DNÍ, TAK ZA TO MŮŽE PANÍ SPRÁVCOVÁ, KTERÁ MĚ NAŘKLA Z TOHO ŽE POUŽÍVÁM VÍCE NICKŮ A PORUŠUJI PRAVIDLA, TAK HROZÍ TÍM, ŽE MĚ SMAŽE. 😕 😕
Takže kdyby něco, tak se přihlásím přes FB a nevím jak dále to budu řešit. Nechápu jak na takovou hovadinu přišla. 😕 😕
Jinak doufám, že jste všechny v pořádku.
@krakorka ahoj,napsala jsi to pěkně, jen už vás neberu jako cizí 🙂 , ...
každej den se na vás holky těším..... , až tady počtu, poklábosíme a když jsem pryč, tak už mám nerva, kolik jste tady toho zase naťukaly, abych to stihla přečíst....prostě už patříte do mého denního života. Protože jakpíše krakorka, jsem také často sama doma a prostě než někdedělat blbosti, tak sednu k noťasu a ráda jdu sem k vám 🙂 . Za což vám všem, děkuji, že jste mne vzaly mezi sebe.Jinak bych už měla mozek zakrnělej do velikosti pecky 😀 😀 😀 . A jak už jsem také jednou psala....až budeme mít Ty naše sluníčka, taky bych se ráda potkala s kým to půjde..... prostě udělat takovej sraz... myslím, že by to bylo miléa dojemné, se potkat po tomvšem, co tady prožíváme 😉 , počkáme si i na peptop, až se nám sem přijede podívat a budem komplet 😉 ...... vím, že to není tak jednoduché..,ale představa by to byla krásná 🙂 !!
@defs no to jsem tam nedopsala,že vás beru už jako kamarádky a já s kamarádkama klábosím úplně o všeem 😀 to víš,po ránu a ještě tady máme zimu mi spousta věcí vypadla a taky jsem to chtěla nějako schrnout,hold mozek je zatemněn těhotenskou demenci. 😀 😀 😀
Ale naprosto s tvým dodatkem souhlasím. 😉
Jo a jinak jsem vám chtěla napsat,že po včerejším dnu už tu nemáme sníh a o najednou koukám a venku chumelí,takže snížek zas asi bude. 😅
dobré ráno,
holky, kdo chcete látkovat, nebo látkujete (@ivce @ silente) na www.branakdetem.cz mají ještě dneska slevu 20% na veškerý sortiment, co je skladem.
Začalo to včera, já objednala ráno, ale nevěděla jsem o tom, tak jsem s nima včera celý den psala mejly ohledně slevy a doplnění objednávky o věci, co se sice zobrazily skladem, ale nakonec nebyly - jsem si připadala jako idiot, fakt asi 10 mejlů 😀 😀 😀 Ale mám pro miminko, co jsem potřebovala, tak jsem spokojená 😵 😵 😵
krásné dobré ráno 🙂
@mell nemusíš to hledat, ono to vyjde podobně, protože jestli se ti mateřská přehoupne přes pololetí, pak ještě vybereš dovolenou, tkerá se taky počítá jako výkon práce, tak jsi minimálně na začátku srpna... a stačí být na konci srpna, aby Ti už vyšlo míň než 100 neodpracovaných, takže stačí se "přehoupnout" přes pololetí cca o měsíc - nebo i míň, když máš i starou dovolenou.... fakt jsem si tím jistá, že se to krátí podle téhle logiky, ale nechci to zbytečně řešit 🙂
@loretana držím pěsti dnes na poradně
a nebo bude největší sněhová kalamita, až budem spěchat do porodnice - tomu bych se vůbec nedivila... 🙂
@krakorka 😀 😀 😀 těhotenská demence..... jo, to je to správné slovo 😀 😀 😀 , jsi mě tak krásně rozesmála 😉 !!!!
Tady je taky po včerejšku po sněhu, hlavně, že ráno ho bylo napadeno a teď ten hnus. Malej měl být už na lyžáku a zrušilo se to, protože 9 ledna sníh nebyl a čekám, kdy přijde s náhradním termínem.To je tady u nás v lešnici na Moravě a v dubnu mají frčet do Alp, taky ze školou..... aji já bych si tak zalyžovala.... ach jo. Pořád tajně doufám, že aspoň jeden den, až bude malá na světě bych si mohla sjet párkrát nějakej kopeček. Taťulka by byl s malou a já s Tomikem bych lyžovala. Byla jsem jen jednou v Dolomitech..... holky to ale byla nádhera !!! Celej táden bylo přenádherné počasí...sluníčko, modrá obloha a ty úžasný sjezdovky...... ty jejich okruhy.... prostě nádhera 🙂 🙂
Holky, vím, že už to tady zaznělo mnohokrát, ale moje hlava děravá to nepobrala.... kolik mohu vypít toho našeho lektvárku - čajík z maliníkových lístků. Já to piju přes celej den, nějak mě zachutnal. Ráno si udělám do konvičky se dvěma sáčky a někdy dám Ty 500 ml konvičky dvě. Není to moc... nebo na nějakej problém ????
@mell, @mavanka dekuji za informace ohledne cerpani dovolene a rodicaku soucasne, ale me mzdova ucetni opravdu rekla, ze to nejde. 🙂 Jak jsem psala jdu za ni pristi patek, tak snad se s ni domluvim. Samozrejme bych dovolenou i rodicak chtela cerpat najednou.
Dneska presne 40 dni do TP. V praze krasne chumeli, tak se budu muset jit asi projit abych si to vychutnala 🙂
Jinak preji hezky den
@kokorunecka děkuji za info 🙂 , jinak jsem ráda, že jste doma.... všude dobře doma nejlíp 😉 , člověk si udělá co chce a je v klidu.
Holky máte v plánu dnes něco vařit ?? Vůbec nevím, na co mám chuť 😅
@defs no jo jo a nejhorší je,že pak přijde mateřská demence 😅 a to má pak projey možná ještě horší než ta těhotenská 😅 😀 😀 😀
no tady je v cuku letu bílo-mazec!!!To jsem zvědavá kdyy do toho začne pršet. 😒
Musim se dnes pustit do úklidu,ale je tu tak neskutečnej mrdník,že až hrůza a vůbec nevim z kterého konce se do toho pustit.
😅
@xxx.klarka podobny problem som pred casom riesila aj ja,ale uz sme si to vysvetlili,tiez mi admin tvrdil,ze pouzivam 3rozne nicky,no u nas sa stalo to,ze na MK je registrovana aj moja sestra,taktiez dalsia,ktora si robila registracku cez Mojasvadba,vsetky tri sme sa totiz registrovali cez jednu IPadresu,este par rokov dozadu u nasich doma,teraz uz sme kazda mimo dom,po rokoch im to nejak zacalo vadit,ale vysvetlili sme,ze sme 3 a nie jedna 🙂 a co by som uz len z toho mala,keby som sa hrala na tri osoby 😀 ani len cas na to nemam 😀 ,takze je mozne,ze problem ukazuje aj tento,ze este niekto,kto je aktviny na MK sa registroval z tej istej IP adresy ako ty,pisem ako tatar 😀hadam ma pochopis 😉 inak babule mne uz svieti 38tt 😕
@kokorunecka tak som rada,ze sa aj citis lepsie.ja som lezala 3 dni v nemocke a mala som dost.ani telka,ani net.
@krakorka no tak že bych si udělala gnoči... ale nevím co k tomu.... mák, špenát, zelíčko. Nebo si udělám rýži s nějakým masinkem na přírodno??? Včera jsme měli bramboráky- opět 🙂 , mm na nich nějak ujíždí 😀 , a nebo palačinky....fakt nevím. No aji bych si dala dušenou mrkvičku, jak jsi jeden den uvažovala, že by..... mrkev je 😉 asi to tak možná dopadne a polívku udělám hovězí vývar.... masomám , tak jdu na to !!!
ahojte aj ja sa pridavam tiez mam termin vo february 17teho, ale vyzera to na skor, kedze uz dva tyzdne mam kludovy rezim, pesar a magnezium, ale mala by som to vydrzat aspon na zaciatok februara.....je to niekto kto bude rodit v Kosiciach v starej nemocnici?
@oluska88 No, najskôr ani nám nešla TV, ale spolubývajúcej muž mal doma akúsi anténu, tak nám potom išla 😀
A k netu som sa tiež dopracovávala strastiplne, ale podstatné je, že bol...
Inak, baby... Že 19 dní do termínu.... 😲
Ja už chcem mať odrodené 😀 😀
@defs Čo variť? 😕 Mm kamarát robil včera zabíjačku-mäsiar... Priniesol jitrnice 😀 Takže nám dnes stačí nakrájať chlieb a otvoriť uhorky 😀
@krakorka No, dúfam, že materská demencia u mňa horšia ako tehotenská nebude, lebo už teraz to je veľmi,veľmi zlé 😀 😀 😀
@kokorunecka věř tomu,že bude hůř 😀 😀 😀 Až budeš manžovi říkat zdrobněle věci,aby si hačnul někam jinam a podobně a to nejen manžovi,to se pak člověk přistihne,že řekl něco divnýho až když ten druhej na tebe kouká jak tele na nový vrata co mu to říkáš za blbosti 😉 😀 😀 😀
@krakorka 😀 Nieeeeeeeee..... 😅
@kokorunecka 😀 😀 😀 😀 😀
@krakorka Idem plakať do vankúša 😀
@kokorunecka to mas uz za par.Ja chcem vydrzat do terminu.musim skrz matersku.

ahoj,
doufám,že dnešek bude lepší den,než včerejšek!!V noci jse¨m i celkem spala.
@mimmi77 řekla bych,že hodně záleží na člověku jak tuto dizkuzi bere,já tu holky beru jako za spolučekatelky,které trápí i netrápí podobné problémy jako mě,každé těhu je jiné,takže je pro mě i docela zajímavé si čít,že teď někdo klidně prospí celou noc bez návštěvy wc a někdo zas celou noc proběhá,podle mě i to,k tomu patří 😉 a o tom co se kde vaří nebo peče,to si vžycky ráda počtu a beru inspiraci a tak to tu beru za zpříjemnění dne,protože třeba já jsem sama doma skoro celý den a nemám si s kým popovídat ať o líítání na wc,nebo o tom,kde mě co píchne,nebo o vaření,ale tohle vše sem podle mě patří,protože to patří,teď už pomalu ubíhajícím těhotenským dnům co nám zbývají do vylodění našch pokládků.Kdyby tady každá přispívala jen tím co bylo v poradně,bylo by tu pěkně mrtvo a myslím si,že by sem ani nikdo nechodil.
Ty co ještě pracují jsou na tom s časem víc na štíru a někdo na to ani není aby si takhle psal s úplně cizími lidmi.každoádně si myslim,že když se to uzavře,tak se můžeš přidat a nnakukovat i tak,nevidim v tom problém.