Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@furi2012 no ja som natrafila na taku "milu" paniu ked som tam volala a sa so mnou hadala ze co to mam za blbe meno...a tvrdohlavo ma presviedcala ze predsa nie je mozne to napisat bez "-ová"...ze to su urcite dve rozne osoby s podobnym menom, ze to urcite nie som ja. Ale to ze mame rovnake rodne cislo jej teda nenapadlo 😀
ved to ze oni tam vsetko zapisuju ako sa im zachce a ako to im v systeme vyhovuje 😝
No a kolko im trvalo mi zmenit trvaly pobyt radsej ani nekomentujem 😠
@silente No jo, je to tam. Nechce se mi to ted hned jit hnedat a psat to tady, ale jde o to, ze dite je zvykle na treseni z briska, a ze se ma polozit na nohy, hlavicku na kolena a trepat...tak nejak to tam bylo, no nekecam 😀 Jsem na to cucela jak tatar.. Nebo ze indiani (nebo jak to tam je..) s detmi skakali a tancili ty svoje tance, tim s nemi trepali a decka byly klidne... Nepripomina se ti? Tam teda není napsáno třepat, ale myslím "rytmicky třást" 😀
A pověz mi, na to hlasité ššššššš, lidi si musí myslet, že ses zbláznila, ne? 😅 Jak jsem si představovala, jak to dělat někde např. v obchodě, když tam píší, dát hlavu k uchu dítětě a hlasitě ššš.. 😕
@loretana vau..mala si dobry napad s tou tabulkou inak by sme ozaj nevedeli kolko nas je🙂)
ja som to dnes s mm otocila do prace..🙂 bola som si konecne zobrat veci, lebo z prace som tak necakane odisla, ze som sa s nikym ani nerozlucila..tak bol to zvlastny pocit vojst do prace skor po 2mesiacoch...ale mile... 🙂
@loretana čoraz viac sa budú presúva´t mená hore 🙂
Třást dítětem. To snad neeeee. Myslím, že stačí houpat například na baloně, v hacce, nebo v šátku, popř. v kočáru, to děti mívají opravdu rády. Ale třesení je velmi nebezpečné pro nervový systém děťátka. Že indiáni tančí s miminky si dokážu představit. V africe doteraz ženy tančí s dětmi v šátku.... Ale hlavičku by měly mít pevně fixovanou a pohyby by měly být houpavé... (já jsem s Jurom v šátku tančila docela často u rádia... krásně ho to uspávalo 😉
Aj mě dejte do tabulky..... čekáme holčičku...Sice moc nestíhám přispívat, ale ať posílím řady holčiček....Jinak je ti kluci převálcují.
Taaak a je to tu.. mala to byt skuska.. a vizera to tak, ze sa zadarilo.. 😉 vytvorila som sukromnu diskusiu pre maminy, tehulky.. ktore sa navzajom pozname.. zdoverujeme.. supikyyy sem 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/sukromna-skupin...
tato tema zostava nadalej tak ako je.. takze nikto o nic neprisiel.. akurat, ze sa par cleniek presunie na miesto kde budeme moct rozoberat svoje starosti, radosti za dverami sukromia 😉
co sa tyka priberania novych cleniek.. bude vacsina hlasovat.. ci ano alebo nie..
mne na palenie zahy zaberaju mandle, aspon 6 kuskov dlho dlho prezuvat v ustach... zabera ale nie na dlho. vyskusala som uz anacid, gastrotumss, tums... ale bliziacim sa porodom sa stav palenia zahy zhorsuje,
ahojte, tú knižočku o miminku som vyskúšala, u nás to fungovalo 😉 , viazanie na tesno, šššššššššš aj hojdanie, nie trasenie, najlepšie je na to fit lopta 😉
TABULKA
MAMINKY
rossalinda...............holčička Ziva..............12.1.2012...........2270g, 44cm
nuna55.....................holčička Ninka ..........14.1.2012..........2640g, 47cm
mamilia ...................chlapeček Leo...........19.1.2012............3160g, 51cm
PŘEZDÍVKA...TERMÍN.........POHLAVÍ
kohutovci.............25.1..............dívka
loretana......... .....1.2............. ..chlapec
rony2011.............1.2...............chlapec
adka029..............1.2................chlapec
kharik....................2.2...............chlapec
kessinka.......... ...4.2............ ...chlapec
mavanka..............5.2.............. .chlapec
aime82.................5.2................chlapec
martinakmk.........6.2.............. ..dívka
jancag..................6.2............. ...chlapec
jahmara............. .6.2.................chlapec
vrabciatko............6.2.............. ..chlapec
hulda....................6.2.................chlapec
xxx.klarka......... .. .7.2............. ..chlapec
kokorunecka.. ... 8.2. ........... ...dívka
krakorka......... ... ..8.2.
pavlinaoo..............8.2................dívka
amrash.......... ......7.2.(14.2.).. .chlapec
paja83............. .....8.2.............. .?
ivce.................. ......9.2................?
eniciatko...............9.2................chlapec
bambula1307. ...9.2................?
deenakee.............9.2................dívka
tunylyk........... .. . .10.2...............chlapec
petpot......... ... ..10.2.(22.2.)...chlapec
furi2012..............10.2.......... ....chlapec
viknat.............. ....13.2...............chlapec
Bianca2..............13.2........ ......dívka
andryskam. .......14.2...............chlapec
kiityii................. ..14.2...............dívka
babatienko.........14.2.(22.2)...chlapec
mell................ ....17.2............... ?
defs.....................17.2...............dívka
nataly737............17.2..............
mamanenka.......18.2..............chlapec
siwinka1717......19.2..............dívka
nikolet_89..... ....20.2...............dívka
veronika9686.. .20.2...............dívka
6mia6..................21.2..............chlapec.
silvia10131..... ..22.2.............. chlapec
oluska88............22.2........... ...dívka
matulat...............23.2...............dívka
kristinaanna......23.2................dívka
danka483..........24.2............ ..chlapec
silente................29.2........ .....chlapec
platinka_2009..29.2...............chlapec
na žáhu mi zabírá Rennie ..
nemáte některá pocit, že vám to nějak moc rychle uteklo a tím, jak se blíží konec, tak ani na to, co vypukne nejste připravené a chcete být těhotné ještě delší dobu, než do TP? 😅
vyzera to, ze chlapci vitazia, kvoli tomu sme si nedali zatial pozriet pohlavie, aby som si mohla mysliet, ze budeme mat druhe dievca, prve je totiz chlapec 🙂
@amrash dik, ani ja neberiem. predtym v prvom trimestri som sksusila gastrotuss kedze tvrdila lekarka ze je cisto prirodny, trochu zabral, ale teraz som ho vzala len raz a nezabral, naviac ma Mg tak preto neberiem. ja pijem vlastne len to mlieko, doteraz zaberalo len teraz uz nie. tiez sa v noci mocem po kuchyni a chudak manzel nemoze spat.
baby nepocujete niekedy v brusku take cvaknutie, alebo zblnknutie vody? Mne sa to zacalo tento tyzden, ked je male hore, tak to vzdy pocujem. Neviem ci sa mu tam mina voda ci co.

@martinamk tak to nezavidim. ja to poznam z prace, co su v tej institucii schopni spachat a podobne v zdravotke, vytvoria si tam prihlasku len aby im to pasovalo do ich systemu a potom budu firmu buzerovat, ze nepodala vykazy a nezaplatila a pritom ani nebolo co. a pritom je to len o tom, ze niekto si potrebuje ulahcit pracu a nahadze to do systemu od buka-do buka a ako vzdy, ctihodny obcan vyries si to 🙂