Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ahojte...niekto z Košic ? Kto pojde rodit do Šace ?
Ahojte baby, ako tak čítam tak je už aj nová téma. Ja som dnes makala aj s drahým upratovali sme postielka je už v spálni juj ale to je pekné 🙂 navarila som si špenát ( zasa mi tu niekto narobil chuť) že @petpop 😀 a potom som si to poobede odležala tak ma boleli kríže jak sviňa 😠 takže zajtra nerobím nič. Možno len krupicovú kašu cha narobím vám aj ja chute 😀 😀 😀 😀
@kharik mne by vobec neprekazalo byt dlhsie tehulka. mne sa to paci a stale ma bavi pozorovat tie mexicke vlny ked maly santi. i ked je to obcas bolestive, ale to neva 🙂. to bude asi tym ze nemam ziadne velke problemy, na prechodny pobyt na wc sa da zvyknut a bolesti chrbta som mavala aj predtym, takze nic nove 🙂
baby ja som to dnes ratala, schvalne. 40x na wc.
kto da viac?? 😀
Ahojte maminky, minule som tu písala,že môj krpček mal v 35 týždni len cca 1968 g. Mala som 10 dní na pribratie do ďalšej poradne 😉 ..A dnes bolo tých desať dní a drobček má cca 2600 g. 😲 Tak som pozrela... 😉 Teda teraz ako neviem či pomohli moje nočné návštevy chladničky 😉 alebo dohováranie drobčekovi aby mi naberal túčik 😵 ..Tak som rada a hádam do pôrodu pôjdeme aj k tým 3 kilečkám..a to stačí...väčší ani nemusí byť..aj pani doktorka vravela... 🙂
ajooojte tak ja som sa napsledy ozvla este v starom roku ale nase malinkate bobo dajak strajkuje a obavame sa ze pojde na svet skorej ako ma ... tak som musela podohanat este vecicky prenho lebo ako pri prvom som si to vsetko zase nehavala na poslednu chvilku.....tu sledujem ze mananenka v 35 tt a drobcek malo 1968g... ten nas ma podla posledneho 1600g... teraz sa mi to zda ze budem mat takeho malinkateho stuplika domka 🙂
aj ja mám termín február (19.2) a čakáme dievčatko 🙂 ... síce neprispievam, ale poctivo čítam 😉 - pokúsim sa to napraviť. A momentálne už aj niečo napíšem, lebo spať sa mi nedarí, moje nohy majú pocit že sú na diskotéke 😕 ( zrejme to bude ten syndróm nepokojných nôh)
@mananenka @veronika254 ja som bola na poslednom USG 35+1 a velkostou mala vysla 33+2 mala 2068 g, primar povedal ze je v norme a moja lekarka zacala stresovat ze je mala a napisala diagnozu hypotrofia plodu. vas predpokladam tymto nezatazovali, ta moja podla mna prilis stresuje. no asi ju vymenim. viac s ami pacia lekari ktori su v pohode a nestresuju mamicky.aj podla mna je babatko v norme, to bolo 3.1. dalsiu poradnu mam teraz v pondelok 23.1. ale uz nechcem dalsie USG. termin mam medzi 6.2. az 13.2. tak si myslim z emala ma dost casu podrast.prietoky placenty a vsetko ostatne je ok takz eje vyzivovana dobre.
Tady trochu nasněžilo, jak u Vás?
Já tedy počítám, že nejvíc největší závěje budou, až bude potřeba jet rodit. 😀
Ahojky,vy ste udělaly ještě jednu neveřejnou diskuzi a tady chcete zůstávát? Jako že přispíváte dál
@mananenka vies ono je to o tom,ako ti babo nameraju:Nevedia ho realne odvazit len podla vypoctov,takze sa kludne mohlo stat ze ti ho zle namerali. Mne ked sa zmenila doktorka na USG tak mi namerala mensiu hodnotu nozicky ako druhu pred tyzdnom,takze tak 😀 a uz ma poslali za primarom ze preeee boha co sa to deje a on jediny rozumny povedal ze boze ved je to stroj,toho sa neda striktne drzat,je to len informativny vysledok.Takze pokial si v norme 2-3t tak je to v poho.Aj mne povedali ze nebudem mat ziadnu slonicu 😀
@bianca2 presne toto som mala aj ja,akorat ze ja som mala brusko mensie o 2t zhruba.Nic si z toho nerob,niektori lekari sa toho drzia ako svateho pisma ale je to len vypocet.Mne potom povedali ze pokial su prietoky a srdiecko OK,neriesi sa to,aj ja som koli tomu chodila kazdy tyzden na kontrolnu biometriu a zbytocne malinku trapili 🙄
Ahojda maminky,
jdu se na vás všechny po dlouhé době podívat a popřád pohodové porody! 🙂.Musím přiznat,že mě kolikrát probleskne hlavou,jak se všechny máte,i když jsme tu spolu moc dlouho nepobyly.Ty,co si na mě pamatujete 🙂 ,tak u mě nového nic...miminko žádny.Až příjde ten správný čas,tak mě čeká IVF.Zatím se na to necítím..spíše se moc bojím ☹.Syn půjde do první třídy,tak se chci věnovat co nejvíce jemu,tak možná příští rok miminko 🙂.
Doufám,že se máte všechny krásně 😵 😵 .Teším se,až pokouknu vaše alba s mimouškama 🙂 😵 .Držte se!!

@skvele Mam to same, uz par tydnu. Jak pises, jakoby zblunknuti, nebo otevreni nejake lahve 😀 Vzdycky me chytne nerv, jestli neprokopl placentu 😀 😀