icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kristinaanna
21. jan 2012

, no babenky, aby sa nepovedalo, že neprispievam, aspoň vám zaželám pekný deň 🙂

furi2012
21. jan 2012

dnes je od rana nadherne pocasie. slniecko krasne svieti, takze sa pojdem prevetrat a vytvorit si zo slniecka trochu tych happy hormonov 🙂 snad nebudem hned po par metroch KO 😀

cizu
21. jan 2012

Ahoj holky, tak nejpozdej zitra budu maminka. Rano mne praskla plodova voda, ted lezim v porodnici a cekam. Zatim se nic nedeje- pokud to tak bude pokracovat, tak zítra rano jdeme na vyvolání. Miminko si pospisilo, ale porodni vahu už má, tak není problém. Držte nám palce, ať to zvládneme.

andryskam
21. jan 2012

@cizu Držíme palečky, ať všechno dobře dopadne. Drž se 😉

6mia6
21. jan 2012

@cizu aj my držíme palce

jancag
21. jan 2012

@cizu juuj drzim prsty...🙂)

tunylyk
21. jan 2012

@cizu drzime palceky,nech to mas cim skor za sebou 😉

danka483
21. jan 2012

@cizu držíme palčeky chceme potom info 🙂

danka483
21. jan 2012

@siwinka1717 ahojky tak ako ešte máte doma mačku? My sme už skoro týždeň bez papúcha no nie je to boh vie čo keď sme na neho zvyknutý a to ticho..... 😒

kessinka
21. jan 2012

@cizu drž sa 🙂 držíme pästičky, nech bude všetko v poriadku 🙂

hulda
21. jan 2012

@cizu taky se pridavam. Drzim palce, at je to rychle a hlavně ať jste oba v pořádku 😉

bambula1307
21. jan 2012

@cizu juj tak dalsie mimco na obzore..drzim palcoky nech sa drobec rozhodne sam ..radsej 😉

petja
21. jan 2012

@cizu myslim na tebe

furi2012
21. jan 2012

baby, neviete ako to teraz vyzera na kramaroch? ci uz je rekonstrukcia hotova?
@cizu drzim palce.

silente
21. jan 2012

@cizu - ať je to rychlé a vše v pořádku 😉

amrash
21. jan 2012

@cizu Preji co nejlepsi porod, pokud mozno bezbolestny a krasne zdrave miminko!!!

oluska88
21. jan 2012

@cizu vela stastia... 😵

adka0029
21. jan 2012

@cizu nech to mas cim skor za sebou 😉 a nech ste obaja v poriadku

deenakee
21. jan 2012

@kharik já se tak cítím... uplně mi přijde, že to rychle uběhlo a že jsem si drobka v bříšku moc neužila... ale to je asi fenomén druhorodiček . ) u prvního jsem taky pospíchala aby to už už bylo...

kharik
21. jan 2012

@cizu držím palce, ať je to rychlé a co nejmíň bolestivé 😉
@deenakee naprosto s tebou souhlasím ....

deenakee
21. jan 2012

Ad žblunknutí.... u staršího jsem to zažila jen jednou, když mi praskla voda... Teraz jsem to taky slyšela častěj a voda nic... tak jsem rozmýšlela zda se ju malá snaží prokopnout a nejde ji to, či čo tam robí.... Taky by mě to zajímalo... 😨

defs
21. jan 2012

@cizu držím palce a hlavně aby to bylo rychle a hladce 😉 a byla jsi s miminkem zdravá a v pořádku. Držím palečky !!!

mavanka
21. jan 2012

@cizu Taky moc držím pěsti, drž se holka 🙂

iwanna
21. jan 2012

@cizu drzim palce,mozno to uz mas aj za sebou... 😉

@furi2012 rekonstrukcia mala byt povodne hotova myslim teraz do pondelka, ale bola som tam v piatok a doki nieco spomenul, ze do konca januara....

hanus177
21. jan 2012

@cizu tak veľa sííííííl 😵

siwinka1717
21. jan 2012

@danka483 Samozrejme, môj manžel je na mňa normálne zlý a mstí sa mi, za to že musí preč....
Zajtra ju máme odviezť tak napíšem či to dopadlo rozvodom alebo sme bez tej hnusoby 😉

silvia10131
21. jan 2012

@cizu drzim palce,a hlavne prajem vela zdravia a siily 😉

paja83
22. jan 2012

@cizu Čekáme na novinky a doufám, že už máš vše úspěšně za sebou🙂

cizu
22. jan 2012

Ahoj holky, všem děkuju za podporu. Mimco si to asi rozmyslelo a posledních 24h jsme oba odpocivali. Po vizite před pul hodinou jsem dostala tablety a jde se zkoušet vyvolávat. Tak snad se už opravdu začne něco dít😢 Ven už musí když už nemáme plodovku. Hlavně ať se dostane zdravé na svět, za jakoukoliv cenu.

mavanka
22. jan 2012

@cizu držím moc pěsti, ať je to rychlé a bez problémů, drž se!