icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

ivce
22. jan 2012

@cizu držím palečky, ať vše dobře dopadne a těším se na zprávu o novém miminku 🙂

veronika9686
22. jan 2012

@cizu drzim palce ,nech vsetko dobre dopadne a ste obe zdrave

mananenka
22. jan 2012

@veronika254
@bianca2 Ahojte kočky...no tak budeme mať malých štuplíkov... 😉 tak mne osobne bude stačiť,keď drobček bude mať do tých cca 3 kilečiek...Len nech sú všetky štuplíkovia zdravučkí.. 🙂 🙂 Aj mňa dr riadne vystresovala v tom 35 týždni..keď sme mali tých 1900 g. tých 10 dní do najbližšej poradne som sa ani riadne nevyspala.. to určite neprospievalo ani malinkému..tak už to len čo najlepšie dobojujme do konca..A véééééľmi som zvedavá koľko bude malý ozaj vážiť po narodení... 😉 Či veriť,alebo neveriť tým ultrazvukom

maky_maky
22. jan 2012

ahojky maminky a těhulky,pořád k vám chodím nakukovat a s blížícím se datem porodu jsem tu čím dál častěji, já mám termín 21.února a šíleně se těším. vidím, že některé maminky jsou už na rozsypání, dokonce cizu by to mohla mít už nejspíš za s sebou. držím všem palečky pěsti a ať nám to všechno v pořádku dopadne!!! 😉

kristinaanna
22. jan 2012

@cizu držím palce nech to má čo najskôr za sebou

ja mam po posledných pár dňoch, pocit že už by som to mohla mať za sebou, 🙂 neviem si nájsť polohu na sedenie, ani na ležanie, a keď už konečne ležím, tak musím pre niečo vstať, v noci sa budím, mám pocit že mi tvrdne brucho, aj tých poslíčkov sa mi zdá že je nejak veľa, 😉 uvidíme čo mi povie na budúci týždeň v poradni 🙂

kohutovci
22. jan 2012

@cizu drzim palceky.. neboooj vsetko dobre dopadne a zachvilu sa budes tesit z krasneho zdraveho mimca 😉

manila421
22. jan 2012

@furi2012 ja som tiez dala 8 km prechadzu, celkm m fit, na to ze mam 17 dni do porodu 😎 ale to brucho uz je trochu tazke.

veronika254
22. jan 2012

@mananenka tak ja mam takeho doktora ze ten vsetko v klude ze babatko ma cas ze to dobehne ...ja kebych mala takeho stresujuceho no asi by som to horsie znasala 🙂 a ci verit ??? mne pri prvom povedali ze to bude velke babo ze bude mat kolo 4kil tak som sa strasne bala ze to ano nevytlacim a nakoniec krpata mala 3000g tak iba o kilo sa pomylili 🙂))

bianca2
22. jan 2012

@mananenka ja si stale myslim ze babatko bude dost velke, od 3.1. mam cca 6 tz do porodu to je este dost casu na narast babatka. ozvy aj prietoky su ok. krcok mam uzavrety, predcasny porod mi nehrozi. @veronika254 tu vidiet ako je ultrazvuk nepresny, naco nam ho vlastne robia a potom len zbytocne stresuju, ved aj tak s tym nic neurobia, tak naco to je dobre.

aknajdobko
22. jan 2012

Ahojte, idem sa k vám pridať. Ja mám termín 24.2.2012, zatiaľ sa ešte celkom dobre hýbem, aj ranné behy so starším synom do škôlky ešte celkom zvládam. /cez bruško mám 102 cm- mám ho malé/? Zajtra idem k doktorovi na SONO tak som zvedavá či je dieťatko dosť veľké.

hanus177
22. jan 2012

Baby, tak nám Dr. potvrdila chlapca a teraz mám s mm súboj mien. On stále chce po sebe, ale Jozefov mám:otca,brata,synovca,svokra a manžela...... Stále rozpráva len o Jožkovi aj keď ja chcem Timoteja.....
Neviem čo mám robiť, viem, že je to banálnosť, hlavne nech je zdravý, ale....... prečo mám stále ustupovať JA? Aj prvé meno vyberal on..... ľúbim ho, viem, že keby som dala po nom, bol by nesmierne šťastný, ale čo ja: ☹
A ako je to s používaním dvoch mien? Uvádzajú sa aj v občianskom, alebo sú len v rodnom liste?
Snažím sa s ním dohodnúť, že spravíme kompromis a vyberieme tretie meno, ale on stále len o Jožkovi..... nechápem to, prečo chlapi chcú mať meno po sebe.....

amrash
22. jan 2012

@hanus177 My mame pro syna oficialne 2 jmena, ted uz to tak jde zapsat do matriky. A je to 🙂

nera123
22. jan 2012

@hanus177 Ja som to so svojím vyriešila tak, že som mu povedala, že ho budú volať senior, aby ich rozlíšili...že už bude niesť stále nálepku, že je starší...a nebol problém...aj keď nejak na svojom mene ani predtým netrval, ale toto ho dokonale odradilo 🙂

siwinka1717
23. jan 2012

@danka483 Tak mačka ostala, manžel sa s ňou nevie rozlúčiť ..

jahmara
23. jan 2012

ahojte kocky, no dva dni tu nie som a normalne sa osadka obmenila 🙂) nemam cas citat dozadu, tak neviem co presne sa udialo, ale ved to je jedno... uz je tu tolko februarovych skupin, ze by jeden nestihal to sledovat aj keby chcel. Cizu drzim palce, snad uz mas babatko pri sebe ...Inak, k tomu menu - moj manzel sa vola po otcovi a jeho podmienka bola, ze nase deti po nas nikdy nepomenujeme 🙂. Uz nejakych sedem rokov byva inde, no doteraz maju problemy s postou a kadejakymi uradmi. Aj ked podla mna je problem skor v nich 🙂 no ale velmi mi to vyhovuje.

oluska88
23. jan 2012

no rychlo to uz uteka od vcera mi ostava uz len mesiac.a co sa tyka tych mien tak syn ma meno po ockovi a dedkovi.ma to pekne rozdelene.dedko je johny,ocko je janko a syn si hovori nano alebo janicko.

petja
23. jan 2012

@hanus177 pokud jedno vybíral on,trvala bych na druhém výběru podle sebe!!! To je přece maximálně spravedlivé,ne?

paja83
23. jan 2012

@aknajdobko Ahojky, také mám malé břicho, dnes jsem dokonce zjistila, že obleču rifle (sice bokovky), které jsem měla před těhu. Tak neboj, také věřím, že je vše v pořádku i když už x měsíců nepřibírám a doktorce to divné nepřišlo.

oluska88
23. jan 2012

@petja ja som povedala muzovi ake chcem ja mena a este som mu povedala,ze ja si to najviac vytrpim,tak ja rozhodnem ake bude meno.a vzdy suhlasil.

bambula1307
23. jan 2012

@hanus177 nedaj sa dievca. Keby som ja dala na mnzela tam budem mat Alojza ci Dioniza ...urcite sa najde ine meno kt. by ste mohli akceptovat obaja. Ja som tomu mojmu pohrozila, ze ho nevezmem k porodu a pytat sa budu mna 🙂)

petja
23. jan 2012

@oluska88 tenhle názor má můj muž taky,doufám,že ne pod nátlakem 😀 co jsem prosadila Aličku tak říká,že se mnou stejně nehne a že žena rodí,tak dává jméno 😵

jahmara
23. jan 2012

my sme mali pri prvom syncekovi meno vymyslene hned, no teraz mame problem. Akosi neviem najst ani jedno chlapcenske, ktore by sa nam obidvom pacilo. Tak sme sa dohodli na kompromise, mame zatial meno, ktore nie je favoritom ani pre jedneho, ale obaja sme schopni ho akceptovat. To pre pripad, ze by som rodila napriklad uz dnes alebo tak....inak este stale uvazujeme, ci nenajdeme nieco zaujimave, co by nas obidvoch oslovilo. Mne sa zda, ze krasnych dievcenskych mien je vela a u chlapcov je ten vyber dost obmedzeny. Ale to je mozno iba pocit. Mnohe, ktore sa nam pacia, sa nehodia s priezviskom, zle sa vyslovuju, su dlhe... no proste stale cosi najdeme :(

oluska88
23. jan 2012

@petja noa lebo sak ked som pocula ake chce dat on mena,tak to v ziadnom pripade.

petja
23. jan 2012

@oluska88 napiš jaké

petja
23. jan 2012

@jahmara tak to nechte na porodní sál a oba se shodnete 😉

jahmara
23. jan 2012

@petja asi nam ne nezostane 🙂

kristinaanna
23. jan 2012

no keby bol výber na mne tak má malá aj 5 mien lebo sa neviem rozhodnúť 😀 , takže mužík vymyslel aj pri prvej aj pri druhej, ja som len schválila, včera večer som rozmýšľala, že ak by to bol chlapec tak vôôôôôôbec neviem aké meno 😉

oluska88
23. jan 2012

@petja chcel jakuba a fera.ten jakub sa dal ale fero to nehrozilo.a ja som chcela pre chlapca Jana,Patrika,Davida alebo markusa.pre babu Vanesku alebo Lauru.Vyhral jan a vaneska.

oluska88
23. jan 2012

@kristinaanna ake sa ti priblizne pacia?

oluska88
23. jan 2012

@jahmara tak si na nete pozri kalendar mien ktory je platny na slovensku.Aby na matrike nebol problem.