icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

silvia.t
27. jún 2011

@adenka ja tiez rozmyslam ze kupim iba vanicku na quinny,sportak mam,a skejt...rozmyslala som aj nad sedakom ale to uz bude tamer velky,asi by donho ani nevosiel

tututu
27. jún 2011

@silvia.t bábo bude v obývke, už aby bolo, bože, tak sa teším,že nechcem nič zarieknuť, mala som TP 8.8. tak mi je teraz tak smutno, už by som to mal za pár,
Báábo sa zmestí aj keby som mal vyhodiť jednu fotelu, radšej bábo, ako fotelku 🙂 🙂 🙂

silvia.t
27. jún 2011

@tututu tak drzim palce nech dotiahnete do uspesneho konca 😀

adenka
27. jún 2011

@silvia.t ja musim kupovat novy kocik kedze stary som predala.. ale tak bracho ma x-landra a uz ho nepuziva tak mozno vezmem ten...

iwanna
27. jún 2011

ahojte maminky. Citam vas uz par dni, ale az teraz sa potichu pridavam. Dnes som bola u dokiho a mame srdiecko. Zatial nevraciam, ale je mi celodenne hrozne. Citim sa ako po opici. A unava hrozna. A drobci mi nedaju vydychnut ani minutu. Vdaka bohu za moju mamu, ktora mi sem chodi pomahat. Dufam, ze to dotiahneme do stastneho konca. A ako bonus bonus by som sa nenahnevala keby to bolo dievcatko 😀 A ked nie tak nevadi. Bude to riadna banda chalanska 🙂
Vsetkym drzim palceky

hanus177
28. jún 2011

Ahojte, aj keď ešte u Dr. nepotvrdené..... verím, že aj ja sa k vám môžem pridať... 😵 😵 teším, teším, teším.... Len si mením Dr. tak najprv si musím isť po kartu a potom sa zaregistrovať u nového Dr. mám z toho trošku obavy, ale dúfam, že budem spokojná a malinké bude o.k........ 😎

bebel
28. jún 2011

@iwanna ufff, tak my budeme na tom podobne...i keď ja už mám párik....apozerám na vek tvojich detí, tak ty to budeš mať dosť brutalistické. Máš už vyhliadnutý súrodenecký kočík a auto, kde vlezú 3 autosedačky? 😅
Chvalabohu s priestorom nemáme problém, akurát dokončujeme hosťovskú a zimnú záhradu, ktorú sme prerobili na vykurovanú interiérovú miestnosť, takže máme vlastne veľký 5 izbový byt.
Budú 2 detské izby: chlapčenská a dievčenská a ešte aj spoločná herňa/ učebňa zo zimnej záhrady....

slunce_veruna
28. jún 2011

@iwanna to teda koukam na ty tvoje vekove rozdily.....a to mam bobky z druhyho, a ty rovnou 3!

adenka
28. jún 2011

ahojte,
tak mne prave volal manzel ze bol u lekara a vraj mame ist co najskor na amniocentezu... normalne mam z toho nervy... ved pokial viem, ta sa da robit az medzi 16-20tt a ja som sa jej strasne chcela vyhnut ☹ .. uplne som z toho rozladena.... ☹

monika2712
28. jún 2011

@adenka, predpokladam ze ti uz brali krv??? zrejme tam vysla nejaka vysoka hodnota niecoho... drzim palce aby to bolo v poriadku!

adenka
28. jún 2011

@monika2712 nejde o krv... moj manzel je rok po chemoterapii a to je kriticke obdobie.. teraz bol u svojho onkologa opytat sa ze co a ako....

monika2712
28. jún 2011

jaaj tak preto? ja som myslela ze tebe uz robili testy... ano to chapem, ze po chemoske by sa nejaku dobu nemalo otehotniet, ale myslela som ze to plati iba u zien po chemoske.. ale po roku by to uz snad mohlo byt v poriadku.. drzte sa!

saaska
28. jún 2011

ahojte, tak ja som bola dnes u doktora (som 5+6), krpcoch je tam kde ma, a rozmery zodpovedaju tyzdnu tehotenstva, juchhuuu 🙂 na srdiecko je vraj este velmy skoro 😒 sa mi to nejak nezda, ta moja lekarka mi skoro nic nepovedala, vsetko som z nej musela tahat a za usg som si musela priplatit 12 e, lebo poistovna vraj hradi len 10., 20. a 30. ty tyzden, je to tak?

adenka
28. jún 2011

@monika2712 no sama som zvedava co bude.. nechapem preco ma uz teraz jeho lekar posiela na amnio..... 😒

@saaska super, srdiecko bude, neboj sa...... a je to pravda ze v tehu su len 4 utz, 10, 20, 30 a 36tt tusim, ale mne robila aj viac a nikdy som nic neplatila.. len za fotky som si platila...

monika2712
28. jún 2011

@saaska, neviem ako to je s doplacanim, ja chodim na sono kazdy tyzden, ale chodim do sukromneho strediska, takze tam to mam v cene zrejme vsetko... a ano na srdiecko je velmi skoro, mne tiez nebolo este ani v siestom vidno, a zajtra idem znova, tak sa modlim aby tam uz bolo. :(

silvia.t
28. jún 2011

@saaska tak to je sila ze si platila 😠 pri tamerovi mi robil dr utz cez 10krat a neplatila som ani raz 😒
@adenka drzim vam palce,nech vsetko dopadne ok

hejdita
28. jún 2011

@lucika09 tak priskoro neni na porod prirodzenou cestou ja som tiez s dcerkou skoncila u sekcii ale otehotnela som po 3/4 roku a rodila som prirodzene .... je to o psychike hovorila dokina ze keby som nechcela prirodzene porodit tak sa nepodari.... 🙂

a ja zacinam dnes 7tt o 2t idem sa nahlasit k doktorovi 😀 a uvidim kedy ma zoberie 🙂 zatial vsetko v poriadku spatne mi je len obcas a to ani nie spatne ako take sem tam tlacenie v zaludku inak v pohode a teda stale sa mi ziva 😀 a rano neviem vstavat ako mi este oci padaju....

silvia.t
28. jún 2011

Baby mne je hrozne zle 😝 nesom schopna ani ranajky spravit 🤐

hejdita
28. jún 2011

vidim ze tu riesite kociky .... tak klarku som ucila od roku chodit na male prechazky bez kocika proste som ho nevzala a ked chcela ist hopi tak som ju vzdala hopi.... inak potom uz v roku a pol to bolo na zimu tak sa chodilo von len zriedkakedy a ked sa islo von tak v pohode to usla potom si nasla miesto pod kocikom a tam sa vozila 😀 a velmi sa jej pacilo 😀

aj ja mam dokiho ktory vyuziva utz pokazde ked tam idem a nechce zato ani korunu je fajn vidiet miminko vzdy ked sa ide do poradne 🙂 cloveka to ukludni 🙂

lilka1
28. jún 2011

ja ked som bola u Dr. pred 2 tyzdnami, tiez som toho vela nezistila, akurat som sa potvrdila ze som naozaj tehu (vysetril ma zdola), videla som machulku v maternici, ze je to 6 tyzden (termin porodu 7.2.2012), ziadne rozmery a ani srdiecko, ani mat.knizka a dalsia kontrola az o mesiac . . .aspon na odbery krvi som ho nahovorila 🙂 . .. takze nie je doktor ako doktor 😒

saaska
28. jún 2011

@lilka1 no presne takto som dopadla aj ja a este k tomu som o 12 eur lahsia 😀

hanka21
28. jún 2011

lilka1 Ja som pochodila presne tak isto...A to som mala prve tehu rizikove...A neak to doktorka neriešila.Presne ako hovoriš vyšetrila, potvrdila že som tehu a viac nič...a srdiečko nič...Mne sa ju ani na tu krv nepodarilo nahovoriť...A tiež že o mesiac...Som jej hovorila že ma boli cele bruško...že to je travenie...Ale musim si zmeniť doktorku lebo teraz bývame 100km inde a to by bolo zle dochadzať..Tak mi kazala že do začiatku augusta si mam najsť doktora tu a že mi pošle kartu...No ale ja si ho najdem skor nech ma niekto vyšetri lebo som nervozna...Hlavne s toho mojho bruška..Vyzeram ako v 4 mesiaci a boli ma hádam zo všetkých stran,.... ☹

hanka21
28. jún 2011

@silvia.t
Silvika sme na tom rovnako....a ešte som aj celu noc nespala...ani za svet zaspať...Tak unavena a zleee.....mi je ☹

petra1303
28. jún 2011

@saaska
@hejdita
@silvia.t ahojte riesite tu platenie za ultrazvuk no aj mi musime platit pokial chceme na kazdej navsteve foto a to 90eur bez dvd a 120eur s dvd ... ale mne stacia tri foto co mi da gratis a plus idem na 3d ...na tych ciernobielych foto aj tak nic moc neni vidiet 😠

hejdita
28. jún 2011

mne tiez staci to co mi da on ked dava pre poistovnu vytlaci dve a da mi 🙂 u oboch to bolo len ked sme isli na velku utz do brna tak tam sme platili v tom prenatal centre 50kc za jednu foto.... takze u klarky mam dve a u jirku mam 3 lebo mi lekar dal jednu ked mi fotil pohlavie 😀 teraz som zvedava aku foto dostanem 🙂

petra1303
28. jún 2011

@hejdita ja uz mam dva na jednej gestacny vacok a nic 😀 a na druhom uz vidiet malilinkate babatko 🙂 a este dostanem jednu alebo dve...vsak ked sa miminecko narodi si ho pofotim 😀

slunce_veruna
28. jún 2011

@adenka drzim palecky at je vsechno v pohode, jen trosku nechapu jak ti chteji v 8. tydnu delat aminocentezu, vzdyt tam skoro zadna plodova voda neni..... kamaradi taky takhle musi cekat 2 roky, on je taky po chemo, ale uz se jim to nastesti chyli ke konci.

lilka1
28. jún 2011

@saaska a za co tych 12 €?

lucika09
28. jún 2011

@silvia.t čo sa týka kočíkovania rozmýšlam nad stupienkom a budem šatkovať. Deti sa narodia v zime, chodiť sa veľa nebude dať a snáď sa malý naučí poriadne cupitať popri kočíku. Teraz tiež občas chodíme bez neho, síce ide, ale kým ho nasmerujem tam, kam potrebujem je to zaslúžená prechádzka 😅
@hejdita ďakujem za povzbudenie 🙂
@adenka držím palce, nech všetko dobre dopadne.
@saaska @hanka21 nebojte, aj srdiečko bude ešte je skoro a ako sme sa tu už o taom bavili, veľmi záleží aj od kvality ultrazvuku 🙂
Čo sa týka USG, mne dr robil pri minulom aj teraz vždy a nikdy som za nič neplatila. Za fotku sa platí 1 euro a teraz som bola z toho srdiečka a všetkého vyvedená z miery, že som si aj zabudla vypýtať. Snáď nezabudnem najbližšie na prvom veľkom ultrazvuku.

slunce_veruna
28. jún 2011

@lucika09 my to asi co se tyce kocarkovani budem resit opacne, maleho do kocarku a velkeho na zada do krosny a az nebude snih tak skejtik pripadne si taky zaleze do kosiku pod kocar, mam Inglesinu a uz jsem nejaky takovy fotky nekde videla 🙂. Jsem zvedava jak se rozchodi, zatim umi 4 kroky ☹