icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

lucika09
28. jún 2011

@slunce_veruna za 7 mesiacov sa naučí chodiť, neboj 🙂 Ja som malého tiež veľa nasila, ale akonáhle objavil čaro chôdze, do nosiča som ho už nedostala. Aj teraz keď ideme niekam na turistiku, nehrozí, žeby sa nosil, všetko musí zvládnuť po svojich, alebo na mm krku 😅

saaska
28. jún 2011

@lilka1 vaginalny ultrazvuk a istota, ze babo je v maternici a jeho velkost zodpoveda dlzke tehotenstva, tot vsjo....este ani fotku mi nedala, ze naco mi je smuha a povedla, ze sa vraj nemam velmi tesit ze som tehotna, ani to nerozsirovat, lebo sa moze vela veci stat....mila pani doktorka 😀

@lucika09 ja viem, ze je skoro, len som dufala 😉 nabuduce...

silvia.t
28. jún 2011

@saaska tak keby ze som zazila toto u dr.tak som tam posledny krat a viac by moja noha prah jej ordinacie neprekrocila...nechces zmenit gynekologa?neviem si predstavit ze s takym pristupom by som k nej mala chodit cele tehu 😠 😠

yanqa
28. jún 2011

ja idem na kontrolu teraz v piatok, strasne som zvedava, co mi povie, naposledy nasla aj maly hematom, tak dufam, ze ten uz sa hnusak vstrebal, a ze bude vsetko v poriadku
mala by som uz dostat aj knizku, tak uvidime, v sobotu vyrazame na dovolenku, snad to vsetko zvladneme, uz mi posledne dni ani nebyva az tak zle, dufam, ze uz bude len lepsie 🙂

yanqa
28. jún 2011

este k tomu ultrazvuku som sa chcela vyjadrit, ja som v predchadzajucom tehu ich absolvovala celkom dost, platila som len za 3D
a teraz mi od zaciatku robila uz 2x, neplatila som nic, dokonca ani za fotku nie, zda sa mi to divne

sasena033
28. jún 2011

babule...tak dnes som kupila test na pamiatku a odkladam ...mam doma len pruzky tak preto 36DC uz sa neviem dockat piatku.... 🙂 vsetkym prijemne tehulkovanie

saaska
28. jún 2011

@silvia.t no ja som o tej lekarke pocula, len same zle spravy, takze nieco podobne som cakala, ale musim uznat, ze ma zaskocila chladnostou a absolutne nemala potrebu ma o nicom informovat.....ty mas kde lekara? na terase? je dobry?

olousek35
28. jún 2011

@sasena033 no nádhera. Letos je opravdu velmi plodný roček. 😀

Jinak k těm dokrorům. Je smutné, když se k vám lékař takhle chová. Já už mám z caru 2 fotky z ultrazvuku a vše zadarmo. Meilem jsem kontaktovala svýho gyndaře a jdu tam ve čtvrtek, protlačil mě místo někoho, protože toho má opravdu moc. Ale je to můj anděl strážný. Hodný, přímý, starostlivý, velice ochotný pan doktor, který by za pacientky i dýchal. Asi se to normálně nevidí. Moc si ho za to vážím.

silvia.t
28. jún 2011

@saaska praveze nie mam v Stropkove lebo je to nas rodinny znamy ale on je tiez taky divny,moc nevysetruje to skor robi sestricka namiesto neho...a tak nemozem vziat kartu prec 😅 a dalsia vec ze ma drzi na marodke tak mam aspon nejake financne injekcie co nam veeelmi pomaha ...ale chcem nast tu v KE nejaku sukromnu amb.a budem si platit sama nech ma poriadne vysetria kedze s tamerom som bola na rizikovom a minuli rok som potratila v 12tt ☹

saaska
28. jún 2011

@silvia.t skusim sa opytat svagrinky, ta je v tyhcto veciach zbehla, kam chodila ona....a nerozmylala si nad ProCare? vraj to tam je dobre....
inak sranda, ja mam v Stropkove zas zubarku, tiez rodinny znama 😀

silvia.t
28. jún 2011

@saaska fakt a ako sa vola? hej rozmyslala som nad procare ale neviem ako to je ked tam nedam kartu 😒 ked chcem len raz mesasne vysetrenie

silvia.t
28. jún 2011

@saaska pridavam foto ze ako to mame v kuchynke rozdelene 😀
1.foto to je ten tamerov kutik,kde mal byt povodne stol,ale aj tak tam nespal ani raz tak rozmyslam ze tam ulozime babo,mam v pivnici este jednu klasicku drevenu postielku a aj prebalovaciu komodu tak to supnem tam do rozka...tamer bude s nami v obyvacko-spalni...on je uz aj na telku zvyknuty 😅
2.foto to je fotene s chodby kuch.linka na konci za nou je ten mini kutik

bebel
28. jún 2011

@silvia.t práve saaskina doktorka má najrozumnejší prístup...môj lekár ani do 11-12tt. nevystavuje tehu knižku, lebo každá 4. gravidita v 1.trimestri aj skončí. 😎 To je realita a prirodzený výber - príroda poškodené plody ďalej nepustí....

mananenka
28. jún 2011

@suzamen no veru tie lízatká si pôjdem pozrieť...dnes sa mi cestou v aute obracal žalúdok až až.. 😉 Ďakujem za info... 😎

gubcikova
28. jún 2011

takže termín by mal byť o 2 dni neskôr 3.2. meralo 2cm a dostali sme aj knižku

silvia.t
28. jún 2011

@bebel no ja by som taku dr.urcite nebrala,ked je prvorodicka tak by ju mohla skor povzbudit ,dat rady ako sa stravovat na co davat pozor a poucit ju...nie odbit pesimistickymi recami o tom ze sa nema tesit.. 😠 to tehotnej zene moc na psychke nepomoze..da sa to povedat aj inymi slovami,ktore by mal doktor pri takej situacii volit,a snazit sa s pacientkou vybudovat doveru nie naopak ako to robi ona...neludsky a chladne 😉

zuzanka444
28. jún 2011

@darksky aj ja sa veľmi teším je to prvé hlavne úplne nečakane 🙂 len sme si tak povedali, že to skúsime a uvidíme 🙂 a vyšlo ! no meno mám vymyslene, ale ešte to musím prekonzultovať s manželom pretože on veľmi chce aby bol syn po ňom a mne sa veľmi nepáči keď syn, otec, dedo, pripadne ešte pradedo volajú rovnako... a Terezka pre dievča sa mu nejak nepáči :( tak uvidíme ako to nakoniec dopadne ... nech už to bude čokoľvek a bude sa volať akokoľvek bude naše! a budeme ho milovať!

suzamen
28. jún 2011

@mananenka já dnes ve vlaku taky lízala taky mi to nějak nedělá dobře 😝

saaska
28. jún 2011

@silvia.t vola sa Stefanovicova a ten kutik mas super, mas vyhodu, ze tu kuchynu mas podlhovastu, ta moja ja do stvorca, ale planujem to nejko kobercekom a skrynkou oddelit....si pisala, ze tamer spi s vami v obyvacke a telka mu neprekaza? alebo ked sa nahlas rozpravate?

bacillka
28. jún 2011

Ahojte tak mne tiež predali v lekárni ten správny testík s // čiarkami, a podľa výpočtov na nete by som mala rodiť vo februári 2012. Dúfam že tentokrát to naozaj dopadne dobre nakoľko som vo Februári 2011 prekonala MA. Som prekvapená že Vám niektorým už dal Dr. knižky. Ja sa chystám na prvú kontrolu vo štvrtok tak som zvedavá 😉

mananenka
28. jún 2011

...to tí naši drobčekovia... 😉 aby sme vedeli stále, že ich máme 😉 🙂

silvia.t
28. jún 2011

@saaska nie nevadi mu a to ide telka od rana do vecera 😀 a ani rozpravanie mu nevadi len trocha stisime volume,a v noci sa tiez nebudi ked zaspi tak ho nezobudi ziaden hluk,len musi byt v izbe s nami,ako nahle je sam tak je nepokojny aj v spanku 😒

natymaty
28. jún 2011

Ahoj,

člověk jsem příjde jednou za den a hodinu dočítá 😀 😀 -dělám si srandu,je to fajn,že se to tady tak pěkně rozjelo 😵 😵 😵 😵 .
K ultrazvuku-já jsem nikdy nic neplatila,akorát v Brně 3D.
Dneska byl krušný den už od rána,bylo mě špatně,ke zvracení ještě nedošlo,ale to příjde 😖 .

Jen takový návrh-nechtěly by jste mít uzavřené téma????Jak už se přestanou maminky přidávat????

Kočárek ještě neřeším,počkám až po prvním trimestru 😉 .Ale jinak mám jasno-Jané Slalom pro.

Chodíte všechny,co nejste na MD do práce?Nebo už máte některá PN?

Mudr.mě řekl,že mě dá průkazku na příští poradně,tzn.toho 18.7.-pokud bude samozřejmě všechno v pořádku...Už aby toho 18 bylo! 🙂

natymaty
28. jún 2011

@silvia.t náš malej taky spí jak špalek 😵 ,usne v hluku a jen tak nic ho nevzbudí 🙂

natymaty
28. jún 2011

dneska jsem si musela vzít do práce těhu kalhoty..včera jsem měla normální a po příchodu do práce už jsem rozepínala knoflík,ještě že jsem vyštrachala gumičku 😀 .Ještě musím 2 dny v práci předstírat jako že nic,pak jsou prázdniny,tak to už bude o.k..akorát rodiče to ještě neví, koukají na mě,teda spíš na to moje mega břicho...čekám,kdy se mě zeptají 😅 .Řekly jste to rodičům,sourozencům,dětem???Manželům předpokládám že jo 🙂

iwanna
28. jún 2011

@bebel no teda fakt uff 😝 Musime to nejak zvladnut. Najstarsi nastupuje v sept.do skolky,tak zostaneme doobedia pri dvoch kusoch. 🙂 Asi to bude najprv zabijak, ale dufam, ze neskor si budu decka partaci... Kocar sme vyriesili uz pri druhom, to som kupovala surodenecky Phill&teds, tak teraz ho snad aj vyuzijeme, lebo najstarsi sa uz nechcel vozit, takze nam bol skoro na nic. Do auta sa tiez zatial zmestime, mame 5-miestne, ale pomaly pokukujeme po 7-miestnom. No a byt mame vacsi 3-izb. cize 1detska izba. Zatial kym budu malicky musia vydrzat, potom niekedy nieco snad postavime.... 😉 Samozrejme ked vyhram sporku 😀

iwanna
28. jún 2011

@natymaty U nas to vedia rodicia, dve kamosky. Bratovi som to este nepovedala. Neviem ako na to aby ho to co najmenej vzalo. Oni sa totiz snazia o babenko uz styri roky, absolvovali uz 6krat transfer a stale nic. Ja som v podstate za ten isty cas uz 5ty krat tehotna, lebo 2razy som potratila. Ja by som im velmi velmi dopriala babatko. Ale zial neni to v mojej moci ☹

olousek35
28. jún 2011

@natymaty já jsem na PN, bo mám po 2.IVF, takže nám neschopenku od odběru vajíček a do práce se nějak nehrnu. Pracuju s tělesně postiženýma na rehabilitaci, tak si ráda tahání velkých lidí odpustím. Uzavřené téma do budoucna klidně. Ale není to podmínkou. Zatím mě snad tady nikdo zlý nesleduje. 😀

natymaty
28. jún 2011

@iwanna je mě líto že se nedaří u brášky mimčo ☹..Ono je to pak pro takové lidi téma hodně citlivé,znám to.Přeji,ať jim to co nejdříve vyjde a těší se ze zdravého uzlíčku 😵 .

natymaty
28. jún 2011

@olousek35 tak to je pochopitelné 🙂.To téma u mě není také podmínkou,jen pokud by nás bylo víc,co by chtěly,akorát tu nebudu moct se nějak zveřejňovat.Max.po IP 😉 .