Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@bebel ved uz aj vymyslam nejake aktivity,hrame sa vonku,,aj doma,aj sprchujem sa v horucejsej vode a nic ☹
@bebel vidim ze mame blizko seba terminy a rovnako starych chlapcov 🙂
no baby idem spat,dobru noc vsetky,m prajem 🙂
@silvia10131 kamoška pôrodná asistentka mi poradila borovičkové obklady podbruška 😎 , takže budúci WE budem páchnúť ako starý alkáč, ale vyskúšam to.
A medovkový a zázvorový čaj 😎 , prípadne červené varené víno 😝
Budúci týždeň to idem brať naozaj vážne a tesne pred 18.2. som ochotná za tabletku prostínu urobiť čokoľvek.
Moja dcéra sa nemôže narodiť ako ryba...to je moja svokra a v kombinácii s jej 25% génov -by ma asi z takej malej osoby pri jej výchove určite porazilo 😀
@bebel dakujeeeeem vyskusam to,no moj muz je ryba a presne v den jeho narodenin mam termin,ale toto nechcem aby sa mi syn narodil na muzove narodky,lebo dva ryby mat bliźko seba tak to bude asi nemozne 😀
@bebel radsej chcem dvoch vodnarov,starsi syncek je vodnar 😀
@silvia10131 ja mám blíženca a vodnárku a sama som vodnárka, takže ryba by s nami bola veeeeeelice nešťastná 😝 (mám ešte nevlastnú sestru rybu a my teda nie sme kompaktibilné povahy)
@bebel poznam to,ja som panna a muz je ryba,je nervak,,,,,,
@silvia10131 tak si držme palce 😉
@bebel no to ano,aj musime sa navzajom podrzat ked chceme mat zdrave babetka 🙂
@silvia10131 nemaj obavy, v tomto štádiu sú už úplne donosené....ide len o to, nakoľko budú bacuľaté.
A vytlačiť 3 kg alebo 4 kg je vážne citeľný rozdiel.
zeny uz ma fakt stve,ze nehorazne rychlo priberam...nie koli sebe, ale zacinam mat obavy aby babo nebolo velke...ste na tom podobne?
@bebel no to ano,moj bude mat cca 3.5kgaspon moj odhad,prvy mal 3.15kg
@nejra a kolko si pribrala doteras?niesi v tom sama,ja tiez uz vyzeram ako balooon 😉
@nejra neboj,ja som pri malom pribrala 20kg a maly mal 3150g
@silvia10131 18 kg...no ale kazdy druhy den uz je kilo hore...za tyzden tri kila hore...do kelu
@nejra pravdepodobne ti telo asi zadrziava vodu tak mozno asi preto tak rychlo priberas,,
@nejra a vravela si to aj na poradni?
@bebel s tym spanim si veru este pockame dost dlho 😀
@silvia10131 sestricka si sama vsimla...som sledovana aj v diabetologickej ambulancii-mam poruchu glukozovej tolerancie...no od pondelka budem asi na vlockach a zelenine...ine riesenie nevidim
@nejra vyskusaj,ved s tym nic nepokazis 😉
@silvia10131 jedine moj apetit 🙂
@nejra drzim palce aby bolo vsetko ok 🙂
@silvia10131 Bruno bol desivo náročné nespavé uplakané bábätko, ale Bibi bola zlatíčko od pôrodnice. Ona mi prespávala celú noc na 2 krátke zobudenia na papanie, kedy hneď zas zalomila...takže to bola luxusná oddychovka s ňou. Dúfam, že aj Izabel bude taká istá.
@nejra jeee obidve mame rovnaky den porodu 🙂
@silvia10131 dakujem...ja taktiez zelam vsetkym februarovkam rychly co najmenej bolestivy porod a nekonecnu radost zo zdravych deticiek

@silvia10131 nie si sama 😀 ............treba si to vsugerovať a byť aktívna, čo to dá.