icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

bebel
27. jan 2012
petja
27. jan 2012

taky sem poprvé chtěla rodit do vody,ale u nás to možné nebylo a já to zas nechtěla asi tak,abych cestovala jinam.V porodnici máme vanu na 1.dobu porodní,ale porodu do vody jako takovému uzpúsobená není,newní tam přístup ze 3stran,potom ve sprše určo pobývat můžeš,já u prvního to měla zrovna tak a měla sem v té horké vdě stejně zimnici 😅 druhý porod jsem byla celou 1.dobu porodní ještě doma a když sem pak ve sprše dostala zimnici a nebyla schopna se oblíct,bylo mi jasný,že mimi je na cestě

bebel
27. jan 2012

@petja tak so zimnicou som prišla do pôrodnice pri druhom aj ja 😅 , ale bolo mínus 20 stupňov......triasla som sa na príjme jak osika od kontrakcií aj od zimy 😀

martina77ba
27. jan 2012

@ivka_marek Ďakujem pekne, ale som riadne zásobená plienkami 🙂

petja
27. jan 2012

@bebel já teda jinak videa porodu nesleduju,ale tohle je obřad a inspirace 😅

https://www.youtube.com/watch?v=tqsc-Nmy2ME
bianca2
27. jan 2012

@petja to je nadhera 🙂 aj ja by som rada tak rodila 🙂

bambula1307
27. jan 2012

@petja tak toto je ozaj pekne 🙂 , ja tiez nepozeram videa porodov....ale toto som si rada pozrela 😉
Pokial viem tak v Ba sa tiez nerobia porody do vody.

oluska88
27. jan 2012

uz to malokde je taka moznost rodit do vody...

aknajdobko
27. jan 2012

ahojte,dnes som bola na ctg, záznam mi robili dosť dlho a bolo mi strašne zle, asi sa mi pri ležaní malinké moc tlačilo dnu , oblial ma pot a myslela som že tam odpadnem, dúfam že nabudúce mi bude lepšie.A ráno som si len tak premerala bruško a mala som 97cm, a večer 102cm,ono je to asi aj od toho ako sa vypučí malinké. a do 38 týždňa sa stále vyvíjajú plucka dieťaťa , takže je dobré , aby bolo ešte v brušku, ale prenášanie /po40.t./je už tiež určité riziko/čo sa týka placenty aj váhy dieťatka.

petja
27. jan 2012

@aknajdobko musíš příště změnit polohu při monitoru a určo ti radim rodit jinak než vleže.Mě todle kupříkladu naprosto nevadí,ani spát na zádech

andryskam
27. jan 2012

@petja Krásné video, jsem si zase pobrečela 😵

kharik
28. jan 2012

Včera v 7:52 se nam narodil Viťa 3,11kg a 48cm 😉

jankasramka
28. jan 2012

ahojte, dlhsie som tu nebola, bola som mesiac vkuse chora, aj mateo do toho 😒
no dnes (u vas vcera 🙂 ) sa sekciou narodila sofinka 50cm 2960g.

petpop
28. jan 2012

@kharik @jankasramka Gratulace maminky!!! 😵 Uzivejte svych pokládků a hlavně hodně zdravíčka! 🙂

cizu
28. jan 2012

Ahoj holky, posílám fotečku našeho pokladu - teď se ještě léčíme se žloutenkou, ale snad nás brzy pustí domů (snad dneska/zítra)???? Mějte se krásně, pak se zase někdy ozvu - tuším že doma už u PC sedět nebudu 😉

petja
28. jan 2012

Ahojky,
maminkám gratuluju!!!

@cizu to už ste v porodce dlouho...

cizu
28. jan 2012

@petja jj, porodili jsme v pondeli odpoledne a maly zacal mit spatne vysledky od stredy na zloutenku - tak to kulminovalo a od ctvrtka je na fototerapii - a ta podle tech vysledku byla lecba naordinovana na dva dny - takze ted cekam napjate na vysledky! Se tu uz nudim, dali jsme si nadstandard a ted tu prcek najednou chybi ☹

oluska88
28. jan 2012

vsetkym maminkam blahozelame a prajeme vela zdravia.

petja
28. jan 2012

@cizu ty jsi bez něj?Nebo jen část dne?

cizu
28. jan 2012

@petja bez něj - nosi ho jenom max na pul hodiny na kojeni. Jinak je na takove vyhrivane podlozce v postylce s nebesy, kde na nej sviti shora modre svetlo - ma brylky na ocich a je jenom v plenkovych kalhotkach, no proste opaluje se jako v solarku - chce byt krasny, az pojede domu🙂

petja
28. jan 2012

@cizu jé to bych nesla špatně.tak můžeš toho využít pro odpočinek

kessinka
28. jan 2012

@kharik @jankasramka gratulujem a prajem hlavne to zdavíčko 🙂

sa nám to tu začína množiť 🙂

babatienko27
28. jan 2012

@petpop ahojky vsimla som si ze sem uz baby nechodia je nejaka sukromna skupina

kristinaanna
28. jan 2012

@kharik @jankasramka gratulujem k bábätkám,

silvia10131
28. jan 2012

@jankasramka
@kharik gratulujem k babetkam a prajem vela zdravia a veeeeeeela mliecka 🙂

aknajdobko
28. jan 2012

@paja83 , ahoj ja som na začiatku schudla 4kg, potom dlho nič,a teraz trošku priberám,ale drobca mi naposledy meral doktor v 30t./to mal 1400g/ a od vtedy neviem kolko pribral,ešte musím týždeň vydržať kým pojdem na Sono.
Ako pozerám,ty to už máš naozaj za chvilku, ja sa už teraz začínam pôrodu báť.

amrash
28. jan 2012

@kharik Gratuluji k narozeni chlapecka! At jste oba fit a brzy doma 🙂
@jankasramka Take velka gratulace k holcicce. Sofie je nadherne jmeno, take jsem chtela, ale priroda mi nadelila chlapecky 🙂 Brzy se zotav po sekci!!!
@cizu Krasny poklad!!!

bambula1307
28. jan 2012

@cizu moc krasne miminko 🙂, drzime palcoky

silente
28. jan 2012

@kharik
@jankasramka
moc moc moc blahopřeji 🙂

silvia10131
28. jan 2012

baby ja to uz chcem mat za sebou 😔myslim porod