icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

oluska88
29. jan 2012

@skvele tak to je zaujimave.ja som nic necitila.

hanus177
29. jan 2012

Ahojte, aj ja mám bruško nižšie, skoro od 3Ott, Dr. mi predpísala 3xdenne magnezium 😖 Pri prvom tehu som mala úplne iný tvar bruška ako teraz.
Keď spím v noci na boku a mám trochu pokrčené nohy, tak sa mi zdá, že malý kopká niekde v stehnách 😀

silvia10131
29. jan 2012

@bebel tak potom napis vysledok 😉 moj neviem kolko ma cm,ale ma okolo 3kg,pred dvoma tyzdnami mi robil usg tak mal nejakych 2.70kg 🙂

hanus177
29. jan 2012

@bebel ty si písavala aj v téme január 2O1O ?

silvia10131
29. jan 2012

@bebel co je to CTG?

skvele
29. jan 2012

@oluska88 moznoze preto to tak citim, lebo mam skoro cele tehotenstvo problemy s roztahovanim kosti. Boli ma to uz ani neviem od kedy a ked malinke ide nizsie, tak zas to len tam tlaci

oluska88
29. jan 2012

@skvele moze to byt.Ved uvidim,co budem ja pocitovat.

petja
29. jan 2012

@silvia10131 kardiotokograf,už si byla,ne? Monitorování srdečních ozev miminka+děložní činnost

kristinaanna
29. jan 2012

ahojte, o priberaní ani nehovorte, malá má teraz 3kg, a ešte tri týždne, Prvá mala pri narodení 3620 g 🙂 , už teraz mam, 16 kg plus, 😠 , a ten neustály hlad, zjedla by som všetko 😖 a stále a potom mi je tle 😉

oluska88
29. jan 2012

@kristinaanna aj ja by som pojedla vsetko mozne.naposledy ma vazili vo stvrtok a zatial som pocas tehu pribrala 9kg

matulat
29. jan 2012

@hanka21 gratulujem...a prajem vela zdravia, dostatok spanku a dlhe kojenie

silvia10131
29. jan 2012

@petja dakujem,este som nebola,mozno mi to budu tentokrat robit uz,,

nejra
30. jan 2012

@silvia10131 kardiotokografia,myslim, ze tomuto hovorite vy prietoky...pozera sa akcia srdiecka a akcia svaloviny maternice...zistuju sa pri nej poruchy fumkcie placenty,srdiecka dietatka a tak

nejra
30. jan 2012

@silvia10131 a tak uz ti odpovedala petja,nevsimla som si 🙂 ale pomylila som sa v jednom, prietoky sa robia ultrazvukom a tato kardiotokografia je robena takto http://www.google.sk/imgres?q=kardiotokograf&um... 😀

aime82
30. jan 2012

Dobre rano,maminky,dnesni noc stala za to..temer celou noc beze spanku,prcek se hybal tak moc,ze to bylo dost neprijemny a to pri jakekoli zmene polohy,uz jsem si rikala,ze se neco deje,pak jsem and ranem chvili usnula,ale Ted uz zase podobne,jak v noci..ma nekde zkusenosti,ze by to uz mohlo signalizovat brzky porod? Dekuju 🙂

oluska88
30. jan 2012

@aime82 neviem,ale ja si myslim ze to niesu predzvesti porodu.to ja by som musela rodit potom stale.lebo mne sa v bruchu nezastavi mala... 😵

mafynka
30. jan 2012

ahojte kocky,,vcera som akurat myslela na to,ake to bolo pred rokom,,,mam doma uz takmer rocne februarcatko,,,tak som vam sem prisla nakuknut,,,drzim vam vsetkym strasne silno palceky,,je to uzasne, neuveritelne,ze takto pred rokom som bola este s bruskom a 6.2 sa mi narodil syncek,,,prajem vam bezbolestne porody,,,o rok na toto obdobie budete uz len spominat,,tak si uzivajte kazdy jeden okamih,,,je to krasne,,,a tie male uzlicky stoja naozaj za vsetko,,,drzkajte sa 😀 😀 😀 😀 😀

kristinaanna
30. jan 2012

ahojte, no ja v noci spím celkom dobre, aj ke´d nie celú noc 🙂 , ja mam zas taký problém že okolo pupka sa mi narobili strie a tak ma nenormálne svrbia že sa na to budím, ale včera ma napadol tekutý púder a je to lepšie kus 😠

aime82
30. jan 2012

@oluska88 to mne taky prcek tancuje v brise nonstop,ale tohle bylo trochu jine,no holt se to asi blizi a malej kazdy den roste..
@kristinaanna strie se mi nastesti vyhly,ale bricho svedi I tak,mazat a mazat 🙂

oluska88
30. jan 2012

@aime82 ved uvidis.a inak sa takto ako citis?ja som posledne tri dni velmi unavena.

aime82
30. jan 2012

@oluska88 já jak kdy,někdy se celý den nezastavim,ani nevim,že jsem těhotná a někdy mi dělá problém vstát z pohovky 😕 koukám,že ještě máš 3 týdny,já se cítím takhle divně také tak ty dva týdny,jinak celé těhu pohodička 😉

fraufrt
30. jan 2012

@kristinaanna ja mam ten isty problem, niekedy rozmyslam, co je horsie, ci palenie zahy alebo svrbenie bruska 😀

petja
30. jan 2012

Na bříško a tělo teď mám kokosový olej 100%,je úžasný,mám ho přímo z Indie a na žáhu zkuste homeopatikum Gastrocynésine

petja
30. jan 2012

@aime82 no jo,už je to bříško nepohodlné.

aime82
30. jan 2012

@petja vidíš,to homeopatikum jsem užívala před těhu a ted mě ani nenapadlo si ho na tu žáhu vzít! vyzkouším 😉

petja
30. jan 2012

@aime82 určitě pomůže 😉

pitruskaskarolinkou
30. jan 2012

LETÍ ZPRÁVA, LETÍ SVĚTEM. ČÁP NÁM PŘELÍT NAD KOMÍNEM. NECHAL NÁM TU BALÍČEK A V NĚM SPINKÁ HOŠÍČEK. MIKULÁŠEK JMENO MÁ A VÁHA JE SUPROVÁ 3200 g a 48cm. V ČASE 10:32. PYŠNÍ RODIČOVÉ

Zpráva přiletěla od @krakorka 🙂

nikolet_89
30. jan 2012

ahojte babeny tak ja som uz 37+3 a vsetko ma boli...este ma aj seklo v sedacej casti no co vam poviem, brusko mi pravidelne pekne tvrdne, hlavne vecer :/ a neotvaram sa este moc som zvedava, kedy sa malinka vypita von 🙂

petja
30. jan 2012

@pitruskaskarolinkou děkujem a gratulace! Se dalo čekat,že to bude dřív 😉

danka483
30. jan 2012

@krakorka gratulujem k drobčekovi 🙂 🙂 🙂