Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ahoojte .... mamproblem s prsnikom, na bradavke sa mi vytvoril cerveny fliacik, ktorý sa mi zapalil a teraz mi to mokva....tecie mi ztoho taka zltavodicka...vedeli by ste mi s tym poradit ??
@natymaty tiež by som bola za súkromnú tému, predsa len píšeme sem citlivé informácie, ktoré nemusia čítať všetci.
My sme to ešte rodine nepovedali, chceme o dva týždne, bude mať mama narodky a chceme jej dať túto info ako darček, dúfam, že to dovtedy utajím 😅
Tiež sa už začínaš gulatiť? 😀
@jaya47 držím palce 🙂 Ja idem zajtra na krv aj s malým(nemám ho kam dať), len dúfam, že niekde po ceste neodkvecnem
@miriiama kojíš? Môžeš mať na bradavke infekciu a ono sa Ti to zapálilo, prípadne sa Ti vytvoril absces, no ťažko takto povedať, radšej to ukáš dr
kupil uz niekto tie lizatka proti nevolnosti na slovensku v lekarni? ja som bola dnes v dvoch a v jednej o tom ani nechyrovali a v druhej mi povedali, ze to videli v nejakom casopise, ale ze to este nikdy nemali 😀
@jaya47 , ja budem tiez zajtra 6t plus 6, a tiez idem zajtra do poradne, uz sa neviem dockat, dufam ze srdiecko tam bude bit ako zvon. velmi som z toho nervozna, dnes snad ani nezaspim :(
@monika2712 Ja nedufam, ja verim 🙂 Ale viem, ako sa citis, ja som sa ale rozhodla, ze sa udeju len tie najlepsie veci. Obcas ma chyti strach, ale presvedcim sa, ze sa nemam coho bat. Tak ver tomu, ze bude vsetko v poriadku a nebud nervozna. Zajtra sa spolocne pochvalime srdieckami, ok? 🙂
@miriiama ja mela kdysi neco podobnyho ale malinkyho tak 0,5 cm, jednou to zmizlo za 2 dny samo, asi nejaky akne nebo zarostly chloupek nebo tak neco, no a to druhy bylo horsi, byly to takovy bily puchyrky a bylo jich vic a byl to pasovy opar ☹
Jinak me je jedno jestli uzavrene nebo otevrene tema, ale pockala bych do konce prvniho trimestru nez se to tu trosku stabilizuje.
My to dnes rekli nasim, potrebuju zitra pohlidat malyho abych mohla jit k doktorce a manzel nemuze. No tvarili se rozpacite jako ze si berem velky sousto....
Jinak brisko zacina byt od vcera videt, tak to jsem rada ze nejsem sama....
@slunce_veruna cize by som skor mala ist na kozne ako ku gynekologicke zee??
@miriiama sice prsa patri ke gynekologovi, ja osobne bych sla k obvodacce a predpokladam ze by me poslala na kozni. Pokud mas nejakou kozarku, tak ji zavolej a zeptej se jestli s tim muzes prijit. Ja si s prsama uzila pri kojeni svy a zkusenost je takova, ze vsichni doktori se tvarej ze to neni jejich starost, ale vzdycky me vysetrili.
ahojte ,potíšku sa pridávam aj ja🙂
jaaaj .... tak to buduci tyzden pojdem aj vybavovat nech sa mi s tym este nieco ie nestane 🙂
@slunce_veruna jaaaj .... tak to buduci tyzden pojdem aj vybavovat nech sa mi s tym este nieco ie nestane 🙂
@miriiama jo dej si to do porodu do kupy at to neni nic infekcniho a nepreneses to na mimco....
@slunce_veruna no tak to hej..... a jeto aj dost neprijemne kedsi ztoho podprsenky zaspinim 🙂
@miriiama Nechci te strasit ale za par mesicu od mlika budes mit nejen podprsenku ale i par vrstev nad ni 🙂
@slunce_veruna a tak to je take prirodzenejsie a lepsie 🙂 aspon si myslim lebo z toho mi ostavaju zlte flakya este aj take tvrde cize sito musim odskrabkat a nosit dalej aby sa nemusela stale prat :D
ja som na rizikovom od sameho začiatku. pred 8rokmi som o mimčo prišla v 11tt,o pol roka na to som mala dost komplikovane tehotenstvo -ale máme zlatého chapčeka,všetko nakoniec dobre dopadlo. Tak som sa nevedela dlho odhodlať na druhé až teraz . A presne tohto som sa bála:od 4tt a dní som krvácala 2 dni, o tyžden znovu ,ale už 5 dní. Dufam,že som si to najhoršie mám za sebou. Má tu ešte niekto problem s krvácaním?
@saaska ja som si objednala cez net (vcera) som zvedava, kedy mi do pride 😉 normalne daj do googlu a ono ti vyhodi internetove lekarne, ktore ich ponukaju 😉
inac, ta sukromna tema sa sj mne pozdava, ale suhlasim s tym, nech sa este chvilocku pocka, aby sa to tu utriaslo 😎
baby, drzim palce, nech vam zajtra doki ukaze krasne bijuce srdiecko 😉
a mimochodom, uzivate nejake vitaminy alebo pouzivate ine doplnky pre tehotne? 😕
@ve2 ja som nekrvacala len spinila pocas prveho tehu, ale dali mi Duphaston a potom uz bolo vsetko OK.
@miriiama ono to moze byt aj mledzivo ktore je u tehotych normalne,pri tamerovi sa mi zacalo robit okolo 16tt ale niektorym aj skor inym neskor.. 🙂 ...skus si kupit v lekarni cicadermu a natieraj,teraz su prsia zvlast citlive...ten krem nestoji vela aje vynikajuci,vyuzijes ho aj potom pocas kojenia,alebo po porode na dolne partie 😀 😀
@ve2 vitaj medzi nami 😉
ahojte
@jaya47 kde si bola na tie brusne???
@lili_a_mimi ja uzivam femibion... nevies aka je dodacia lehota na tie lizatka? chcela by som ich zohnat do lietadla, takze v piatok by som ich potrebovala mat...
tak mne dnes zas bolo dost zle... ale poobede som sa prinutila ist s malou na ihrisko, dala som si zmrzku a colu a hned sa mi ulavilo.. ja som nejaka divna 😀
@zuzanka444 U nas doma je to rovnako....na zaciatku sme sa vobec nemohli dohodnut, ale aspon pre chlapceka sa somnou zhodol 🙂) na zaciatku som si priala, aby to bolo dievcatko. Teraz mi je to uplne jedno, len nech to bude zdrave 🙂 A chlapec bude Oskar
@lili_a_mimi ja tiež beriem Duphaston od toho prvého razu,len teraz sa bojím hybat ,že to začne zase. tak som na posteli už 10 dní,a hllavne na nervy.Zajtra má maly rozlučku so školkou a strašne sa teší,tak by som tam chcela íst,len mám strach,aby som to nepo...

Ahojte. Ja som si dnes bola nahradit trening na brusnych tancoch pre tehotne. To bolo nieco nadherne, vobec neslo o tancovanie, ale o spajanie sa s nasimi malinkymi. Videla som kopec uz velkych brusiek a tu lasku mamiciek. Asi az teraz som si uz tak naozaj uvedomovala, ze som tehotna 😵
Zajtra rano idem na poradnu, dufam, ze uvidim srdiecko. Budem 6tt+6 🙂
@natymaty Ja by som radsej sukromnu temu, aspon casom. Tiez sa vo verejnej teme nechcem moc zverejnovat, nech potom tieto sukromne info nenajde hocikto cudzi.