Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
aha,ja som si myslela ze mas to poistenie.
Ahojky, dnešné ráno -31°C 🤐 Ešteže som bola na poradňu objednaná na 9:30 hod, ale aj vtedy ma poooooooooriadne vyštípalo.
Zatiaľ sa držíme a vypadá to tak, že ešte ten týždeň vydržíme 😵 😀 Dúfam, lebo ísť na pôrod alebo s bábom z pôrodnice v tejto zime by bol riadny adrenalín 😠
Tak sa zatiaľ všetky držte a v prípade prírastku nás informujte 😀 Krásny zvyšok dňa
Ahojte, ja ledva dýcham, mám obštrukčnú bronchitídu jak fras....vyfasovala som dnes zinnat, večer užijem prvú dávku, dúfam, že do týždňa budem fit, lebo rodiť v tomto stave si dosť dobre neviem predstaviť. 😝
Som strašne zvedavá, čo povedia zajtra v poradni mne, začínajú mi dosť opúchať nohy, dúfam že ma už nepošlú do nemocnice, ale TK mám v poriadku, pri prvom mi opuchli len v deň pôrodu.
@bebel -neboj, antibiotika by ti mali za 3 dni začať zaberať, ja som bola tak chorá cez Vianoce a Zinnat pomohol...
Ahojte baby, este som Vam nepisala, ale 30.1. o 3:15 rano sa narodila nasa mala Janka, teda 2 tyzdne v predstihu. Porod bol krasny a prirodzeny, presne ako som si zelala, som velmi vdacna za zdravu dcerku, 3150 g a 50 cm.
@bianca2 gratulujem 🙂
stvrtok vecer,v telke nic nedavaju.co si zacneme zo zacatym vecerom?
dobre ranko maminky.zase nam katastrofalne mrzne.clovek sa boji aj paty z domu vytiahnut.ja chcem jar,alebo apon plusove teploty.
Ahojte... Ako sa mi mate?, bo ja uz len cakam a cakam a cakam....uz som z toho unavena🙂 Dnes mam krasnych 30 rokov a bola by som veeeelmi rada keby sa malickemu uracilo ist von🙂
Gratulujem Biance a vy ostatne drzte sa...tak zatial a prajem pekny dnik a este krajsi vikend....
ahojte,
u nás tiež zima ako v Rusku, ani do obchodu sa mi nechce, 😝, ešte že sú prázdniny aj v škôlke
dnešnú noc som prespala 11 hodín s jedným zobudením na záchod, ale ak by som si teraz ľahla tak by som možno spala ďalej 😀
boze,katastrofalny pohlad sa mi naskytol.pozeram z okna a zrazu husty cierny dym a praskanie.vybehnem von a vidim obrovsky ohen oproti u susedov a vyplasenych ludi a kazdu chvilu rany.nastastie neboli velmi silne,hasici rychlo prisli,ale hlavne sa nikomu nic nestalo.este teraz ma mrazi.
ahojte, kočky 🙂 tak ja som bola včera v poradni a malinký je stále otočený KP. Keď sa do týždňa neotočí, tak na rizikové a potom týždeň v predstihu sekcia..no uvidíme, čo si krpček zvolí, už je to len na ňom 🙂 myslíte, že je ešte šanca nba otočenie? je tu nejaká maminka, ktorá má tiež takto otočené mimi? a ešte som sa chcela spýtať, že ako je to pri ďalších tehotenstvách, keby sa malý narodil sekciou...kedy najbližšie môžem otehotnieť a či už aj ďalšie bábo bude sekciou a koľko tehotenstiev sa odporúča...ďakujem velice pekne 🙂

@oluska88 nie keď som sa bola pýtať v soc.poisťovni tak mi to teta neodporučila škoda 😖