Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@eniciatko vsetko najlepsie prajem 🙂
@merry580 ahoj tak koukám co je zde nového.... co se týče mikozy... měla jsem ji před 14 dny,tak jsem šla do poradny s tím, že mi asi začíná mikóza, ale potvrdila se i při stěrech který mi dělala na streptokoka, ten byl negativní, ale mikózu mi přeléčila, tak jsem říkala, že mám strach kůli miminku, aby nedostala malá nějakou infekci a dr. povedala, že to ani ne, že miminku to nevadí, ale u porodu bych se mohla já hodně potrhat, když je zánět..... tím nechci strašit, jen předávám cenné informace. Dala mi jaké si globule na 8 dní, které zabraňují opětovnému vrácení.... a mám klid.... musím zaklepat
tak dnesne rano katastrofa,neprijemny budicek o 5:30.manzel dobehol,ze nam na krbovej peci prasklo potrubie a vsade vody.mna porazi.roboty ako na kostole.
@susi0303 ahoj,no kedze vcera v nemocke vsetko ok tak mam prist vo stvrtok a som zvedava co bude dalej.dostala som taky olej na predpriprav,to necham spicku tampona nasar a zavediem si ho na 2hodky potom 2hodky pauza a znova.bojim ako bojim pri prvom mi bolo vsetko jedno nevedela som do coho idem a ake to bude ,ale teraz uz viem co ma caka🙂.ale sak zvladneme to no nie?pekny dnik
@oluska88 ouuu,,tak to ti nezavidim,velmi rada by som ti dosla na pomoc 😉
@defs tak to si ma celkom potešila, lebo ked ja som sa mojej doktorky pýtala, tak mi povedala, že to neni problem, pokial je to oddelene (že som neni otvorena) ale tak skúsim ešte zajtra na kramaroch sa popýtať....ano ten ster robili aj mne, tiež našťastie negativny. ale mala som silnu mikozu, ta mi prešla po liečbe a teraz zase začína...stale dokola ..dakujem za info...
@silvia10131 dakujem ti velmi pekne za podporu.uz to mam ako tak zvladnute.len si potrebujem pospat,pockam kedy pride maly a ideme spat.
@matulat češeš plesy? super..ja sa zase venujem líčeniu, vlastne kozmetike mary kay tak celkovo, hrozne ma to baví 🙂 no aspoň si si to tam omrkla..uvidíš, čo na najbližšej poradni, aj keď si myslím, že tie váhy bábetiek sú také orientačné..no ak sa malý neotočí, čo si myslím, že sa neotočí, tak pôjdem ležať..uvidím, čo mi povie vo štvrtok..idem až o 17.30 na poradňu, tak to musím vydržať dovtedy 🙂 ak pôjdem ležať, tak mi tak okolo 16.-22.2. spravia sekciu, lebo normál termín mám 25.2., a sekcia sa robí tak týždeň pred..som pripravená už na všetko 🙂
dnes boli v BA kolony koli "snehovej kalamite", no vtipne, tych par cm.. ale nevadi, prezila som a tesim sa z nadhery snehu a aj z toho, ze maly je rozumny a nechcel ist na svet pocas tej najvacsej fujavice. uz mame iba 3 dni do terminu ale zatial sa nic nechysta, tak uvidime ci bude drobec nadcasovat 🙂
Ahojte , podľa dnešného meriania má malá už 3250 g a chvalabohu hlavička neni tak veľká ako mala moja 2.rodená, placenta už finišuje a aj plodovej vody je hranične....lekár to videl optimisticky, snáď do týždňa porodím, ak nie, budúcu poradňu na Valentína začneme s vyvolávaním. 🙂
ja idem zajtra na poradňu tak som zvedavá dnešná krv nič moc ale ani nič katastrofálne
ahojte, u nás dnes všetko ok, aj noc bola ok, aj počasie 😉 , uvidíme čo zajtra, malá ide po dvoch dňoch do škôlky, tak bude treba ráno vstávať trochu skôr 😉
@oluska88 Dík, cítim sa lepšie - včera som dobrala ATB, (a dnes mi doki reálne spravil toho Hamiltona- nebolo to vôbec príjemné ), takže mi pomaly buď odchádza zátka alebo je to len to mechanické podráždenie....ide zo mňa sliz s trošičkou krvi.... 😎 Uvidíme, či sa veci rozbehnú....dnes je SPLN 😉 Kontrakcie pri Bibi prišli po 24 hod od odídenej zátky.
Ahojte, no ja som už druhú noc spala v polosede 😒 paplon mám pod hlavou a prikrytá som dekou... Ale aspon trošku sa vyspím... 😝
Inak zatiaľ všetko o.k. aj keď som postrehla, že bruško je už dosť dolu 😀 A mám tušáka, že budúci týždeň budeme finišovať 😵
ako sa nam to vsetkym blizi.
@matulat ahojky no videtlne nas v tej Nr bude dost ja pochadzam Z To ale uz zijem v Nr a tu je lespsia starostlivost o babo
@oluska88 veru ani sa nenazdame a budeme mat uz vsetky nase deturence pri sebe 🙂
@babatienko27 takze ty tiez porodis skor?ja uz idem vo stvrtok 🙂
@nera123 tak potom daj vediet co na poradni... takze mame takmer spolocneho konicka, ja mam dva roky kozmetiky za sebou....ale mam aj sestru kozmeticku...je to krasne povolanie robit zeny krajsimi... Co sa vahy babatka tyka uz to ani neriesim...kolko bude mat tolko bude. Jedine co ma teraz trapi ze mam nedoliecenu mikozu tak dnes nasadim cipky nech do porodu som fit... snad zaberu...
Budem vo stvrtok na teba mysliet .mna caka podarna v pondelok o 14tej tak som zvedava co bude nove...
@babatienko27 tiez som toho nazoru, ved je to fakultna nemmocnica musia byt lepsie vybaveni ako ine okresne nemocnice

@nera123 tak poradna dopadla v pohode, lekar mi robil sono, nieco popisal do tehot. knizky ale nejak som sa necitila dobre, myslim ze mi skor hapruje tlak...tak som sa ho nespytala ani na vahu baby. Bola som si pozriet aj porodne saly, vsetko bolo cistucke, porodnica nebola vobec plna...dnes som tam videla 2 deticky a na poobede bola naplanovana este jedna sekcia.U mna to zatial na porod nevyzera o tyzden poradna v pondelok opat...tak som zvedava. Dufam ze babo este vydrzi bo v sobotu idem cesat plesy ...
Takze ty pojdes lezat od buduceho tyzdna??? Ja som tak rozmyslala ze ked sa dietatu nebude chciet asi zacnem naplno upratovat a behat po schodoch nech sa to cim skor rozbehne... Zelala by som si lahky a rychly porod...asi ako kazda mamina