icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

oluska88
9. feb 2012

@hhranolka tym sa netrap,ja uz to vobec nezvladam.som rada,ze navarim,ako tak upracem popri malom.

danusskaaa
9. feb 2012

moj termin je presne za tyzden /16.2./ a sa mi zda, ze nic k t komu nevedie, prave naopak, citim sa lepsie ako napriklad pred mesiacom - dvoma, ked ma vsetko bolelo. jedine co sa tomu priblizuje je este castejsie cikanie /v noci ma to uz dost otravuje/ opuchnute nohy a nespavost v noci, co si dostatocne vynahradzam pocas dna... termin mam vypocitany presne na moje narodeniny, co by bol pekny darcek takze uvidime ci mala prekvapi...

babatienko27
9. feb 2012

@nera123 no moja mne dnes poradnu zrusili mal akutne operacie ach jaj no ako si dopadla??? drzim paste ja mam nahradnu pondelok , ale nervy mam lebo od 1 veho ma nevidel a bude 13 steho

babatienko27
9. feb 2012

@ninka09 jaaaaa

kristinaanna
9. feb 2012

@hhranolka
@oluska88
no ja to zvládam tak, že jeden deň varím, jeden deň upratujem, a žehliť môžem len ke´d naozaj nič iné nerobím 😀 čiže tak jednu namáhavejšiu činnosť jeden deň 😉 a ostatné musí počkať, keď budem vládať 😎
minule som povysávala obyvačku a celý deň oddychovala 😝,

oluska88
9. feb 2012

@kristinaanna ja som tiez tak na tom.lebo sa uz nevladzem zohnut.strasne ma bolia krize a aj brucho ma tlaci,boli po namahe.

kristinaanna
9. feb 2012

@oluska88 mňa kríže ani nie, ale brucho a vlastne celý človek 😒

kristinaanna
9. feb 2012

@danusskaaa ono sa hovorí že posledné dni pred pôrodom je všetko ok, ja zas konečne dobre spím 😉

oluska88
9. feb 2012

@kristinaanna uz to dako vydrzime a potom uz bude dobre.

petja
9. feb 2012

Ahoj maminky,dne 5.2.,přesně na termín se narodila malá Alžbětka,moje třetí sluníčko.Vážila 3860gr,měřit jsme nechtěli.Porod naprosto úžasný,dojela jsem při kontra co 2min,malá se narodila za 2h po příjmu.Jsem bez zranění,naprosto fit,Alžbětka neuvěřitelně hodná.Zdravim všechny

ninka09
9. feb 2012

Dnešna poradna dopadla dobré, malý je v poriadku, iba trošku chudý 2360g

bebel
9. feb 2012

@petja 😵 gratulujem 🙂

@ninka09 to je nejak strašne málo...... 😨 Ja mám obdobný TP a malá má o kilo viac 😅

kristinaanna
9. feb 2012

@ninka09 aj podla mňa nejak málo, nám dnes namerala 3400 g, ale že je to odhad, môže byť hore dole 300 g,

kristinaanna
9. feb 2012

@oluska88 no vydržíme, musíme 😀 , mňa dnes malá nejak tlačí, normálne vystrčí nôžku, že sa dá nahmatať päta, aj zadok má stále vonku 😉

ninka09
9. feb 2012

@bebel veď to nie je presne, ešte priberieme, veď trošku času ešte máme.

oluska88
9. feb 2012

@petja jej,konecne to mas za sebou.blahozelam ti a prajem vam vela zdravia...

ninka09
9. feb 2012

@kristinaanna ako píšeš to je len odhad 😀

oluska88
9. feb 2012

@kristinaanna tie nase lasky o tam robia akrobaticke kusky.mne najcastejsie ritku vystrkuje.ja som tak na tom,ze kratko obsedim.musim stale lezat.

kristinaanna
9. feb 2012

@oluska88 , mne sa dokonca najlepšie leží na chrbte, lebo tak veľmi netlačí von 🙂
@ninka09 no ja za týždeň 1 kg

oluska88
9. feb 2012

@kristinaanna mne na bokoch.ak som na chrbte,mavam pocity,ze sa zadusim.

oluska88
9. feb 2012

no zajtra nas caka poradna,som zvedava co nove.

kristinaanna
9. feb 2012

@oluska88 tak držím palce

babatienko27
9. feb 2012

@ninka09 ja mam rovnaky termin moja a nam bolo odhadom pred 8 dnami 3 , 600 ...ja sa praveze bojim lebo do 3, 5 mi pripada porod normalny neviem ako to bude teraz ach jaj

ninka09
9. feb 2012

@babatienko27 každý pôrod je iný, mala mi mala 3.800g a mala som normálny a rýchly pôrod. Neboj, všetko dobre dopadne už len pár dní vydržať. 😀

oluska88
9. feb 2012

@kristinaanna dakujem ti...

hanus177
9. feb 2012

Dnes som bola u Dr. a poobede mi volali zo sociálky, čomu som bola dosť prekvapená, že sami od seba.... že keď som si priplácala dobrovoľné nemocenské poistenie, tak musím mať vystavené dve materské..... 😠 Takže zajtra mám nechcené vybavovačky 😖

nera123
9. feb 2012

@petja jeeeej, gratulujem, krásny pôrod 🙂 želám veľa zdravia obom!

nera123
9. feb 2012

@babatienko27 ahoooj, tak dnešná poradňa ok, malinký stále riťulou dole, takže už rátam s tým, že sa to nezmení..som na 1 cm otvorená, ale inak vše ok..zajtra sa hlásim na rizikovom na vyšetrenia a už budem chodiť len tam do poradne alebo si ma tam nechajú...to neviem..a doki mi povedal, že otehotnieť znova sa odporúča až po roku po cisárovi, ale pokojne môžem rodiť aj prirodzene, keď nie sú nijaké komplikácie..neboj, veď keby sa niečo deje, utekáš na príjem..len si sleduj pohyby a vše bude ok 😉 zajtra dám vedieť, čo a ako...a keď nie, už tam zrejme zostávam..

nera123
9. feb 2012

@matulat ahooj, tak na poradni ok, na 1 cm otvorená, malý riťkou dolu, ako som písala už aj babatienko27..tak potom daj vedieť aj ty čo a ako..mykóza by ti mala prejsť po tých vaginálkach, neboj..a to máš pravdu, naozaj je krásne robiť ženy krásnymi..tá práca ma fakt baví 🙂 som zvedavá, či sa my všetky v tej nitrianskej nemocnici aj nestretneme 🙂

aknajdobko
9. feb 2012

@petja -gratulujem, veľmi dobre sa to číta...prajem veľa veľa zdravia a radosti z malinkej.