Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ahojky, tak u nás se na svět taky trošku spěchalo - 5.2. ve 22,18 se narodil Marek. Měl 3700 gramů a 52 cm. Ačkoliv míry v poho, jeho gestační stáří bylo 37+5, takže na to byl děsně velikej a měl trošku problémy to své velké tělo udýchat plus i cesta na svět nebyla úplně růžová. Ale teď už je v poho a vypadá to, že zítra snad půjdem domů 😵 😵 😵
ahojte,,drzte mi vsetky zajtra palce aby sme to obidvaja zvladli,velmi sa bojim ale zaroven aj tesim ze budem mat batoztek konecne pri sebe,,drzte sa kocky,,,ozvem sa len co budem moct 🙂
@mell blahozelaaam 🙂
ahojte,mna zas riadne pobolieva brucho a riadne mi tvrdne,uvidime čo bude do rána...
@silvia10131 drzim ti palce,aby si to mala stastne za sebou.potom napis.tesim sa!
Ahojte baby, má tu niekto termín 22.2.?
@amulienka ahoj, no mne prišielo zo sociálky že mám nedoplatok, po jednom telefonáte však všetko vybavené, nemali nahodenú PN ani materskú 😠
ahojte, dnešná poradňa ok, na pôrod ešte nevypadáme 😉 , sťahy sú ale hlavička je ešte vysoko 🙂
@mell gratulujem, a nech ste čo najskôr doma 🙂
ahojte tak dnes poradna dopadla celkom fajn...zajtra opat monitor..uz 3den za sebou neviem co tam vycitaju :D
@kristinaanna mna čaká poradna až poobede, už sa neviem dočkať. Kedy máš termín?
Ahoj, práve som prišla z poradne. Tak hlavičku už máme poriadne dolu (som si myslela, keď som v noci chodila na WC každé 2 hod 😠 ) Ale ster vyšiel zle, tak mi dala ešte čipky. V pondelok sa mám hlásiť v pôrodnici, tam závisí od primára, kedy naplánuje sekciu. No 14.2. by bol krásny darček 😵 ale je mi jedno, aký bude dátum, len nech je v poriadku 😵 🙂 Ale podľa dr. to budúci týždeň finišuje 😀
Inak celé tehotenstvo som skoro nič nepribrala a teraz čo týždeň to +1kg, za posledný mesiac 4 kg aj keď sme sa s Dr. smiali, že kde sa mi to ukladá, keď ani bruško nie je nejako výnimočne veľké 😝 A UTZ mi nerobila, tak ani neviem, koľko má malé gramov, že mi ho budú robiť v pondelok aj prietoky, tak že dnes by to bolo zbytočne 😖 a ja som sa taaaaaak tešila, že zasa "uvidím" drobca 😵
@maky_maky - ahoj, ja som mala tak pri druhom pôrode. Tiež doktor stále hovoril, že nič nenasvedčuje pôrodu a aj tak som porodila týždeň pred termínom 🙂 Teraz mám termín až okolo 20.2., ale tiež mám pocit, že to bude skôr (alebo v to iba dúfam? 😀)
Inak baby, vás tu občas čítam. Držím všetkým palce, nech sú pôrody rýchle a krásne a bábätká i maminky zdravé! 😵
ahojte baby, chcela by som sa spytat potrebovala by som lieky na IVF ak ste niektora po IVF, nezostalo Vam nieco, chceme ist na 4.IVF a to uz nehradi poistovna potrebovala by som to dost surne, je uplne jedno menopur, puregon, diphereline, fostimon, gonal ... pomoze mi kazda jedna injekcia ... dakujem za pochopenie
Ahojte, dnes poradna - bielkoviny v moci, takze idem na rizikove.. ☹ inak priechody chvala bohu dobre a malinka ma 3300g. 14.2. idem do nemocnice, tak uvidim ci mi daju vyvolavacku, alebo nie...ked ovsem dovtedy vydrzim.. 🙂
baby, dnes ma čaká poradňa 17.30 a ak sa malý neotočil (čo si myslím, že nie, lebo ho cítim až niekde pod rebrami), tak idem aj ja na rizikové, ale dúfam, že ma tam pošle až po víkende..tiež som zvedavá, kedy mi určí termín..tým, čo majú dnes poradňu, držím palce 😉
po dnesnej poradni nic nove. monitor dobry a ze este som uplne zavreta, CS stale iba 3.. takze to vyzera ze krpec bude nadcasovat, snad si nemysli ze mu to niekto preplati 😀 v pondelok mam ist na ultrazvuk aby zistili prietoky a ci je este dostatok vody. snad tam nestravim zase 3 hodiny ☹
@ninka09 23.2.
Cau holky... Termin mam 28.2. .... Chci se zeptat, jak jste na tom? Zvladate zehleni, uklid atd.... Zacinam mit trosku problemy, tak jestli je to normalni 🙂

@cacenka_d blahozelam k narodeniu dcerky.prajeme vela zdravia