Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ahojte dievčata, mala by som na vas prosbu,robim kamoške čiapočku,teda jej tyzdnovemu synčekovi a potrebujem vediet asi aky obvod ma take male babatko a ak by sa našla jedna z vas,čo mi zmera aj dlžku od obočia cez hlavičku dozadu,ako je zátylok . ja viem,že mate teraz ine starosti,ale velmi mi pomožete,zacala som už hačkovať a stojím ,lebo nemám tie rozmery . dakujem
@ninka09 tak doktor je asi dost hrrr 😉 . vacsinou to riesia az v 42TT koli tomu ze vzdy je lepsie ked sa babo vypyta na svet same a do toho 42 tyzdna je taka tolerancia, aj termin porodu nemusi byt na chlp presny, predsalen nie sme stroje, kazde telo je ine 😎 ale zalezi to aj od stavu plodovej vody, prietokov a pod.
@petja zlatučká, gratulujem
tak narocny dnik za nami,maly bol prvy krat na maskarnom v maske,uz konecne spi,tak mozem ist aj ja.dobru noc!
ahojte, odtiekla mi voda, idem ....Držte mi palce.-
@aknajdobko drzime ti palce...,.
@aknajdobko drzime palce, kazda 8krat 🙂
@aknajdobko myslím na tebe!
Ahojte...no takze poslali ma znova domov, ze mam prist v utorok....jaaaaaj ale to natahuju ako gate....sak som na nervy uz a vsetci okolo mna tiez.... dnes je siedmy den co prenasam....jaaaaaj drobcek pod uz medzi NAAAAAAAAAASSSSS🙂
no tak na dnesny obed sa velmi tesim.svieckovu milujem a potom mi to je uz jedno,uz sa potom moze mala pytat na svet.
Tak vecer sa maly tvaril ze by aj mohol prist pozriet na nas ale dajak si to rozmyslel a stale nic... 🙂
aky mame dneska slnecny den...

Taky gratuluju všem maminkám,které mají uzlíčky už u sebe,na ty čekající se štěstí usměje brzy a jak má!
Posílám fotky našeho sluníčka