Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
to je moc.a kde si rodila???
Tak dnes ma neprijali 😒 na príjem v stredu a sekcia v štvrtok. Už som bola pripravená, zbalená, v noci nevyspatá a teraz ešte musím dva dni čakať 😝
Ale robili mi UTZ, malý má cca 3200g ale to mi vravela, už aj moja Dr. pred dvoma týždňami 😖 a odvtedy som pribrala 2 kg, takže neviem kde sa tie kilá stratili 😉
strasne rychlo utekaju tie dni.od zajtra este osem.
ahojte baby ja som dnes mala poradnu, vsetko ok lae mam byt pripravena ze urcite porodim skor ako buduci tyzden. tak som dobalila tasku a uz mi zostava len cakat...dufam ze porod prebehne tak ako som si ho vysnivala...
vsetkym cakatelkam drzim paste nech uz coskoro drzia svoje ulizky lasky v naruci...
Idem do pernin... ja to mam do terminu cca 10 dni...ale tiez si myslim ze to bude skor, nakolko vcera som dala telu zabrat a citim ze uz nevladzem chodit...tak si myslim ze snad do 20teho budem maminou
ahojte kocky. nechcem vam liezt do temy, ale chcem vam popriat vela sil ked sa vam deture narodia. moja je 22.2. ale 2009. uzivajte si to a nicoho sa nebojte, porod je najbolestivejsie vzruso ake mozete zazit
Ahojte tak ja mám pokročilý nalez a idem na príjem. Držte palce
ahojte tak predsa to uz boli porodne zaciatky. O polnoci odisla zatka a o 13 hodin sa vcera narodila nasa mala Vikinka. Odhad vahy bol 4100g, ale trufla som si prirodzene, ze ked uz nic tak to skonci CS, nakoniec mala mala 3320g. Tak sa sekli o kilo no co 🙂 a krasnych 50cm. Bolo to cobydup, netreba sa bat. Je to zazrak.

@oluska88 ja jsem platila tisíc kč za noc plus regulační poplatek😢