Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
tak hej...ale ked ti mam pravdu povedat,tak sa mi tam v takomto pocasi nechce vobec trepat.
Ahojky,dnes sme měly první poradnu.Malá skvěle přibírá a dostaly sme samé pochvaly!!! 😵
ahojte, poviem vám že odpratávanie snehu nezaberá 😠 , iba tak na dobrý spánok 😀 , prespala som celú noc
@oluska88 neboj ešte sme tu my čo máme termín až na týždeň, 😉 ja veľmi dúfam, že to bude už na týždeň, aj ked sa cítim relatívne dobre, tak mám pocit že už je to nejak dlho,
ja som tiež išla v pondelok autom, a som si šúchala volantom brucho, najhoršie že som si nedočiahla dať ďalej sedačku 😉
@kristinaanna no tak to dufam...uz by som to mala najradsej za sebou.
@layla06 gratulujem, ja este stale cakam @oluska88 neboj, nie si sama, ja som este tiez s bruskom. na dnesnom monitore sice boli uz nejake kontrakcie, ale este malo. takze zajtra nastupujem do nemocnice, lebo to uz bude tyzden po termine a to ma vraj musia pozorovat. tak dufam ze len pozorovat, ze nebudu na mne robit chemicke pokusy s vyvolavanim 🙂 a ani som sa neucila, takze ked ma vyvolaju, dostanem 5-ku 😀
ej nieco sa deje.tvrdne mi brucho,akosi ma spodok pobolieva.no nechame sa prekvapit.
Ahojte, narodil sa mi druhy syn 6.2.2012, vaha 3520g a 49cm. Konecne to mame za sebou, cakatelkam drzim palce!
hm..no možno sa ti zospodu už niečo deje..ja tak všelijak..na záchode sa furt kontrolujem, či náhodou zátka nejde, lebo mám taký silnejší výtok a tak pod..bruško tvrdne často tieto posl dni, nohy zapuchnuté ako sumo, ale nič prevratné..zajtra poradňa a v utorok zatiaľ plánovaná sekcia kvoli KP..uvidíme..

@danka483 no mame to tazke takto ku koncu...som z toho nervozna...neviem co urobit,aby sa to rozbehlo.a zajtra mam poradnu.