icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

ve2
28. jún 2011

Ešte k tym lízatkam ja som si ich dala objednať v lekárni a na druhy den som ich mala.

adenka
28. jún 2011

@lili_a_mimi no nevedela som, v prvom tehu som ju nemohla... ale dnes celkom fajn.. v prvom tehu som ficala na sprite...
ja sa zajtra pobeham opytat v lekarnach, lebo som pozerela nejake na nete a pisu ze vypredane... tak ak by ti dosli par by som kupila... to by mi fakt bodlo.. dakujem 😅

adenka
28. jún 2011

@ve2 a kde prosim ta?

ve2
28. jún 2011

v petržalke na šustekovej aj na mánesovom nám.
@adenka

adenka
28. jún 2011

@ve2 dakujem za info... tak ak nezozeniem, skusim ta zajst....

zuzanka444
28. jún 2011

@darksky Tak to je super ja som si tiež na začiatku alebo teda vždy priala dievčatko Terezku, ale teraz mi je to jedno či dievčatko alebo chlapec hlavne nech je zdravé!

silvia.t
28. jún 2011

@lili_a_mimi aj ja beriem femibion 🙂
ja by som chcela staaaaaaaaaaaaaaaasne dievcatko 😵 😵 😵

lili_a_mimi
28. jún 2011

my sme pri prvom tehu mali vsetci pocit (az do 16.tt) ze to bude chlapcek - a aj kazdy, kto ma videl, tak povedal, ze to bude chlapcek, aj meno sme uz mali vybrate... a potom nas doki vyviedol z omylu 🙄 🙄 🙄 a mohli sme vyberat meno pre dievcatko a ja som mohla kukat dievcenske vecicky... 😀

ve2
28. jún 2011

ja beriem len kyselinu listovu . 😵 a tiež by sme chceli dievčatko ,segra má štyroch chalanov ☹

darksky
28. jún 2011

@silvia.t a akemeno by si jej dala? Lebo ja pre chlapca mam, len pre to dievcatko sa neviem rozhodnut 🙂

adenka
28. jún 2011

ja chcem tiez hlavne zdrave babo, ale ak by som si mohla vybrat, tak radsej dalsie dievcatko 🙂

adenka
28. jún 2011

@ve2 uz si skusala tie lizatka? pomahaju?

silvia.t
28. jún 2011

@darksky ja by som chcela Tamara alebo Timea ale o tom mozem snivat...lebo chlap mi to neschvali,takze budem zas vyberat z tureckych mien,este skoncim pri onurovi aleo seherezade 😀 😀

silvia.t
28. jún 2011

@darksky ja by som chcela Tamara alebo Timea ale o tom mozem snivat...lebo chlap mi to neschvali,takze budem zas vyberat z tureckych mien,este skoncim pri onurovi alebo seherezade 😀 😀

elise
28. jún 2011

dnes na ultrazvuku mi povedali že mám len prázdnu dutinku-vačok☹ že nevidia babebko, odobrali mi krv hcg bolo cez 2000 v piatok kontrolný ultrazvuk a odber. ak sa potvrdí že dutinka je prázdna a hcg bude klesať neminie ma kyretáž☹

hanus177
28. jún 2011

No konečne som vás dočítala... 😎 malinká už krásne spinká, tak som na chvíľku nakukla.... Dnes ma na obed chytila taká ospalosť, že som pri malej pospala skoro 2 hod a aj teraz ma už začínajú chytať driemoty... zle mi zatiaľ nie je, aj ked mám dosť nízky tlak a točí sa mi hlava. Čítala som, že káva sa moc neodporúča.... tak neviem ako to budem kompenzovať.... 😉 Akurát som si dnes v sprche všimla trošku zväčšené bruško.... možno skôr nafúknuté.... tak dúfam, že tam to naše malinké JE a že sa vyvíja v poriadku 😵 Ked som bola pri malej tehotná, tak Dr. ma nechcela vyšetriť skôr ako okolo 10 tt. tak teraz ste ma trošku zaskočili..... ale ešte počkám aspon 2 tt.

adenka
28. jún 2011

@silvia.t teraz uz leti cinar... co nevies??? 😀 😀

@elise to mi je luto ☹ ... drzim palce aby to dobre dopadlo... bud silna....

darksky
28. jún 2011

@silvia.t Takze ak som to dobre pochopila, tvoj chalan je povodom z Turecka a teraz zijete na Slovensku?

hanus177
28. jún 2011

A k menám...... pri prvom tehu som "išla" po Miriam a prišla som s Barborkou - vybral ocino 😎 mne to bolo už potom jedno, hlavne že je zdravá.....

miumia
28. jún 2011

@saaska ahoj to ako sa vola ta doktorka?

ve2
28. jún 2011

@adenka každý den aspon dve ,tri. Njekedy ano ,niekedy len kym ho zlížem. Asi to bude individualne 😉

silvia.t
28. jún 2011

@elise drzim palce nech sa babo objavi...mozno je este skoro 😔
@darksky tak napol holandan napol turek...ale viac sa citi turkom 😀 ja som momentalne na SK a on je v holandsku v robote tak 2tyzdne je tu a 2tyzdne tam...este stale sa hadame na tom kam pojdeme byvat...on v holandsku ostat nechce,nechce tam vychovavat svoje deti...a ja by som tam zas sla...on chce ist do velmi do turecko,tomu sa zas branim ja 😀 a slovensko je taka medzistanica tak uvidime kde pustime korene 😅

miriiama
29. jún 2011

@silvia.t dakujem za radu to pojdemskusit teda ako prve 🙂)

slunce_veruna
29. jún 2011

@silvia.t ja jsem si rikala ze Tamer je takove nezvykle jmeno ze jsem to jeste neslysela 🙂
Holky s tou Colou opatrne, asi jak s kafem, ma hodne kofeinu.....
Dneska jdu konecne na gyndu tak drzte palce!

jaya47
29. jún 2011

@adenka @lili_a_mimi Tieto brusne teraz koncili a budu dalsie, tu pokukajte: http://www.sancatanca.sk/index.php?id=18
Je to v DK Nivy, v lete bude byvat utorok 17:00 - 19:00, hodina venovana nejakej teme a druha tancovaniu.

jaya47
29. jún 2011

@elise Hlavne nebud teraz nestastna, ozaj mohlo byt skoro. Kazdu chvilu lekari upozornuju na najhorsiu moznost a iba nas zbytocne vystresuju. Velakrat sa dokonca stalo, ze uz poslali na kyret, dievcina ho odmietala, lebo citila, ze je vsetko ok a naozaj bolo. A o par mesiacov sa narodilo zdrave babatko 🙂

bacillka
29. jún 2011

@elise Viem ťa pochopiť aj mne sa to stalo vo februári. Neboj život nekončí. Ja som znovu tehotná len som ešte nemala odvahu ísť k lekárovi ale zajtra ma to čaká. Hlavne musíš ostať kľudná.
Držím ti palčeky

bacillka
29. jún 2011

Dievčatá také fajn brušné tance sú len v BA alebo aj inde. Keby tak bolo niečo v BB ☹ Ja som dosť športovo založená a teraz mi to chýba.

saaska
29. jún 2011

@elise to ma mrzi, ale este to nevzdavaj ☹
@miumia vola sa Sestinova na KVP

My rozmyslame nad menom Filip a pre dievcatko Juliana, a vymysla moj muz, moje mena nejako neprechadzaju 😀 inak tiez beriem fembion. A viete o nejakom cviceni v Kosiciach? Som sa bola pytat v metropole, tak tento tyzden maju poslednu hodinu a potom az v septembri ☹

jaya47
29. jún 2011

@bacillka Skus materske centrum Hviezdicka: http://www.banskabystrica.sk/materske-centra.ph...
Neviem, ci prave brusne tance pre tehotne tam budu, ale pisu, ze cvicenia pre tehotne.