icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petja
18. feb 2012

Dobré ránko!
Všerm miminkám hodně zdravíčka a uboleným maminkám,ať jsou co nejdříve fit! 😉

@iva_kucerova To je pěkný dlouhán,na tu váhu 😉
My sme měřit nechtěli,až teď v poradně naměřila 54cm a stejně se jí to nelíbilo,plakala,ač jinak nepláče

danka483
18. feb 2012

Dobré ránko babulky vyzerá to tak že tu zostávam asi sama 2v1 😅

petja
18. feb 2012

@danka483 šak máš ještě čas

danka483
18. feb 2012

@petja to hej ale už by som to mala rada za sebou aj keď ma to nejako neobmedzuje ale ja už chcem svoje mimi pri sebe vždy večer to už je dosť divoké ale potom sa to dá do normálu. Ozaj myslíš že nacvičených 29,5 cm bude stačiť lebo asi som sa poranila včera som dala max 27 a šťípalo

oluska88
18. feb 2012

@danka483 aj ja som 2v1

danka483
18. feb 2012

@oluska88 už som ťa podozrievala 😉

amulienka
18. feb 2012

Gratulujem vsetkym februarovkam co sa uz tiez tesia zo svojich pokladikov. Nech ste vsetky stastne a fit. Je to nie co neskutocneeee 🙂 🙂 🙂

oluska88
18. feb 2012

@danka483 az tak,he?vcera sme mali taky ubehany den,ale este som cela.ani roztlacenie auta somnou nic neurobilo.

nera123
18. feb 2012

@danka483 aj ja tu ešte čakám 🙂

oluska88
18. feb 2012

no uz sme tu ostali len tri...akosi sa mi zda,ze sa nam narodia na termin,alebo budeme prenasat.

pepina271
18. feb 2012

Já taky ještě čekám, termín mám až další sobotu...ale uvidíme🙂 Bolí mě hodně pravá strana jakoby stydké kosti, jinak žádný náznak blížícího se porodu 🙂

danka483
18. feb 2012

@oluska88
@nera123
@pepina271 takže sme tu len my no začne ktorá? Už by som to naozaj mala rada za sebou. Dnes už je maminka aj babatienko neozýva sa tak vám držím palce baby ale ste v podozrení keď sa neozvete aspoň 1 deň 😀 😀 😀

oluska88
18. feb 2012

@danka483 pomaly sa nam to kazdej blizi.ale som naozaj zvedava.nakoniec,co sme tu ostali,tak porodime vsetky v jeden den.hehe.to by bolo super.ale uz mi to pripada,ze cakam vecnost.uvidime.nechame sa prekvapit.

danka483
18. feb 2012

@oluska88 no som veru zvedavá v pondelok idem na krv v stredu mám poradňu chlap mi chce aj tašku brať, nemôžem už nikomu ani zavolať lebo všetci hneď že čo už rodíme jáááj 😵

oluska88
18. feb 2012

@danka483 aj u nas je to tak,ked niekomu volam.ja mam dalsiu poradnu vo stvrtok.ale do tej doby,uvidime.ale sestricka mi vravela,ze ma tam uz nechce vidiet,az po porode.ze uz by sa mi patrilo porodit.

pepina271
18. feb 2012

@danka483 u nás si taky všichni myslí, že rodíme při každém telefonátu 🙂 Já bych brala datum 22.2.2012:-D
Na kontrolu, pokud neporodíme, jdu ve čtvrtek ke svému doktorovi...tašky mám taky nachystány...🙂

danka483
18. feb 2012

@pepina271 no aj mne sa páči ten termín a malému dohováram že by to bol super dátum narodenia 22.2.2012 😀 😀 😀 😀

sammmy19
18. feb 2012

ahojte🙂 aj ja tu este stale som v kope 😉 uz je to teda len na babatkach, kedy sa vypytaju. tiez sa uz velmi tesime a s tymi telefonatmi je to rovnake - manzelovi, ked volam, vzdy musim ako prve povedat, ze nerodim a az potom pokracovat v tom, kvoli comu volam. ten uz, chudacik, nevie dockat, kedy to pride 😵 tak sa vsetky drzte!

silente
18. feb 2012

Ahojte 🙂
Babatienko dnes rodí 🙂
Jinak už zbývá z únorových fakt jen pár čekanek 😀

danka483
18. feb 2012

@silente ahojky a ty si vcelku? Už si bola podozrivá 😀 😀 😀 dlho ťa nebolo 🙂 hej rodí včera bola na kontrole bola na 4 otvorená a s doky sa dohodla že to dnes spáchajú ak sa to nerozbehne samo v noci

silente
18. feb 2012

@danka483 - já jsem stále jako Kindervajíčko 😀 První termín mám až příští neděli, tak zachovávám paniku 😀

danka483
18. feb 2012

@silente ozaj a ako ti ide cvičenie? ja som dala aj 29,5 cm ale včera ledva 27 ☹

silente
18. feb 2012

@danka483 - přes 27 se nějak taky ne a ne dostat. Navíc jsem se před pár dny poranila (jakoby "spálila" - balonek, tedy prezervativ na něm byl suchý a ... au au au - od toho dne si to zranění vlastně každým dnem obnovuji, tak jsem si teď dala 2 dny oraz a uvidím 🙂 ). Ale pokračovat chci a budu 🙂

oluska88
18. feb 2012

to by bolo pekne,keby sa nam narodia 22.2.2012.same dvojky.ja mam taky termin,tak som sama zvedava

danka483
18. feb 2012

@silente no veď aj ja mám pocit že to nie na hrádzi ale trošku vnútri tiež akoby by spálené a to dávam aj prezervativ + lubrikant ale pred včerom som dala 29,5 no uvidím dnes večer ale nechcem to náhodou prehnať

silente
18. feb 2012

@danka483 - já hráz v pohodě, ale na druhé straně - poštěváček - auuuuuuu. Bohužel i pak jemně krvácím (z toho poštěváčku, je to tam přece jen hodně překrvovaná oblast). No uvidím zase zítra. Dnes mám ještě "zdravotní volno" 😀

danka483
18. feb 2012

@silente no presne to aj ja mám tak bola trošku krv ale málinko ale hlavne to tam štípe uvidím dnes čo to dá a ak bude štípať dám aj ja pauzu. Ozaj nemáš nejaké info o nových bábätkách od báb čo sa presunuli do súkromnej?

silente
18. feb 2012

@danka483 - já nedočítala tady ....
Každopádně v soukromé zbývám už jen já 😅

oluska88
18. feb 2012

a zasa vecer,blizi sa noc a ja som zvedava ako sa mi bude spat.

kkl82
18. feb 2012

ahojte 🙂 priebezne gratulujem vsetkym novym maminkam, nech su babatka zdrave a mamicky oddychnute

aj u nas sme stale 2v1, aj ked v stredu na poradni mi primar povedal, ze to tipuje na pondelok 20.2. takze v pondelok o 7.00 mam nacupitat do dalsej poradne, ze pre istotu... ale je to sranda, lebo je to presne od tej stredy, kedy uz zacinam pocitovat nejake stahy, menstruacne bolesti a dost ma kosi v krizoch. takze je mozne, ze krpec sa uz coskoro vypyta von... tak sme sa uz pre istotu aj k svokrovcom prestahovali, aby bolo blizsie do porodnice 😝