Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Dobré ránko babulky vyzerá to tak že tu zostávam asi sama 2v1 😅
@petja to hej ale už by som to mala rada za sebou aj keď ma to nejako neobmedzuje ale ja už chcem svoje mimi pri sebe vždy večer to už je dosť divoké ale potom sa to dá do normálu. Ozaj myslíš že nacvičených 29,5 cm bude stačiť lebo asi som sa poranila včera som dala max 27 a šťípalo
Gratulujem vsetkym februarovkam co sa uz tiez tesia zo svojich pokladikov. Nech ste vsetky stastne a fit. Je to nie co neskutocneeee 🙂 🙂 🙂
no uz sme tu ostali len tri...akosi sa mi zda,ze sa nam narodia na termin,alebo budeme prenasat.
Já taky ještě čekám, termín mám až další sobotu...ale uvidíme🙂 Bolí mě hodně pravá strana jakoby stydké kosti, jinak žádný náznak blížícího se porodu 🙂
ahojte🙂 aj ja tu este stale som v kope 😉 uz je to teda len na babatkach, kedy sa vypytaju. tiez sa uz velmi tesime a s tymi telefonatmi je to rovnake - manzelovi, ked volam, vzdy musim ako prve povedat, ze nerodim a az potom pokracovat v tom, kvoli comu volam. ten uz, chudacik, nevie dockat, kedy to pride 😵 tak sa vsetky drzte!
Ahojte 🙂
Babatienko dnes rodí 🙂
Jinak už zbývá z únorových fakt jen pár čekanek 😀
@danka483 - přes 27 se nějak taky ne a ne dostat. Navíc jsem se před pár dny poranila (jakoby "spálila" - balonek, tedy prezervativ na něm byl suchý a ... au au au - od toho dne si to zranění vlastně každým dnem obnovuji, tak jsem si teď dala 2 dny oraz a uvidím 🙂 ). Ale pokračovat chci a budu 🙂
to by bolo pekne,keby sa nam narodia 22.2.2012.same dvojky.ja mam taky termin,tak som sama zvedava
a zasa vecer,blizi sa noc a ja som zvedava ako sa mi bude spat.
ahojte 🙂 priebezne gratulujem vsetkym novym maminkam, nech su babatka zdrave a mamicky oddychnute
aj u nas sme stale 2v1, aj ked v stredu na poradni mi primar povedal, ze to tipuje na pondelok 20.2. takze v pondelok o 7.00 mam nacupitat do dalsej poradne, ze pre istotu... ale je to sranda, lebo je to presne od tej stredy, kedy uz zacinam pocitovat nejake stahy, menstruacne bolesti a dost ma kosi v krizoch. takze je mozne, ze krpec sa uz coskoro vypyta von... tak sme sa uz pre istotu aj k svokrovcom prestahovali, aby bolo blizsie do porodnice 😝

Dobré ránko!
Všerm miminkám hodně zdravíčka a uboleným maminkám,ať jsou co nejdříve fit! 😉
@iva_kucerova To je pěkný dlouhán,na tu váhu 😉
My sme měřit nechtěli,až teď v poradně naměřila 54cm a stejně se jí to nelíbilo,plakala,ač jinak nepláče