Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
a mne v noci odisla hlienova zatka.tak dufam,ze sa to uz rozbehne.
necham sa prekvapit.ked uz pojdeme,dam vediet.
babule,dakujem vam za podporu.aj vy sa mi vsetky drzte.ste vsetky zlate.
Devcata co to mate jeste pred sebou - drzte se a mejte.pohodove porody. Ja jsem rada, ze uz me nepali zaha, ze muzu v noci spat, ze mi netvrdne deloha 😀 atd. Ale na druhou stranu mam zas jine lahudky- treba potize s kojenim a z toho teploty. DRZIM VSEM PALECKY!
tak a mame to za sebou.....moj pokladik Mirko sa narodil 12. 02. 2012, 3,610kg a 50cm......vrakj dobry kusok. Je rozkosny, len sme boli tyzden v nemocnici mal nejaku zacinajucu infekciu, ale uz je vsetko za nami a vcera sme sa stastne vratili domov. Tak kocky co to este mate pred sebou drzim palce. Mame brat este nejake vitaminy, aby sa z toho dostal. Tak zatim pa... 😉
@papulka331 ale takovej malej a už nemocnej? To se nakazil v porodce? 😕 Jinak moje malá vážila 3900gr,takže ještě větší kousek 😀
no su rozne hmotnosti babatok, ale je to uplne jedno, hlavna vec, ze uz je na svete a je doma vo svojom. No nakazil sa asi odomna vraj, mozno pocas porodu alebo ked som tesne pred porodom ala zapal pluc a nieco sa tam uchytilo, neviem, ale uz na to nechcem mysliet, mame to za sebou.
Vsem maminkam gratuluju!!! Je tu jeste nekdo 2v1 ? Ja jdu na kontrolu zitra - zatim zadny naznak niceho ( jen v sobotu slabe menzes bolesti tak po pul hodine 4x za sebou) pak to preslo a od te doby vubec nic ....
@hhranolka ja som stale 2v1, termin mam dnes ale ešte dávnejšie mi doktorka menila na 10.2 lebo že to vtedy vyzeralo, že to bude skôr...no a stale nič....to čakanie a večne otázky kedy to už bude su hrozne...v stredu idem na poradnu ale z toho ako to tam bolo doteraz súdim, že mi zase povedia, že tak o týždeň....asi je lepšie porodiť skôr a nečakane a vyhnuť sa tomuto čakaniu....
@merry580 no jasny,.. uz tak si sama rikas, ze by to uz mohlo prijit a jeste k tomu vsichni ostatni.. a co? Kdy uz? 😅
ja jsem zase v rozpacich, nebot jdu na cisare a Dr. me snad necha az do terminu, nebo dokud se mimco samo neozve - a to uz holky chodi na planovane cisare od 37tt .... 😖

ahoj kočky ja som tiež ešte 2v1 a už fakt nevládzem 😝 to čakanie je hrozne som nervoznejšia ako pri prvom. mam termin na buducu sobotu tak uvidime. držim palce všetkym, ktore ešte čakáte. 😉