icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

tarja1
18. feb 2012

ahoj kočky ja som tiež ešte 2v1 a už fakt nevládzem 😝 to čakanie je hrozne som nervoznejšia ako pri prvom. mam termin na buducu sobotu tak uvidime. držim palce všetkym, ktore ešte čakáte. 😉

nera123
19. feb 2012

@danka483 no som aj ja zvedavá 🙂 myslím, že tie baby to už majú hádam aj za sebou...a dnes mi volala kamoška, že ráno jej odtiekla plodová voda a neozýva sa, tak už asi aj ona.. zajtra oddychujem, lebo dnes bol náročný deň 🙂

oluska88
19. feb 2012

a mne v noci odisla hlienova zatka.tak dufam,ze sa to uz rozbehne.

sammmy19
19. feb 2012

@oluska88 - drzim palce 🙂 mne zatial nic neodchadza 😀 no tie poslicky, ach jaj 🙄

oluska88
19. feb 2012

@sammmy19 dakujem,ja mam uz aj kontrakcie,tak uz budem mat coskoro dcerku pri sebe.ale zatial som doma.

petja
19. feb 2012

@oluska88 moc na tebe myslim!!!

silente
19. feb 2012

@oluska88 - přeji rychlý porod 🙂

oluska88
19. feb 2012

@petja dakujem.som rada.ale akosi sa mi nechcu kontrakcie rozbehnut na castejsie.

petja
19. feb 2012

@oluska88 to určo přijde,zkus masírovat bradavky,nebo hodně teplou vanu,ale zas nevim,jak s tou zátkou,jestli se ještě může do vany.Mi ta zátka odcházela tak nějak postupně.Zkus se uvolnit,neřešit to tolik,už je to určitě ono,teď se soustřed na mimčo

oluska88
19. feb 2012

@silente dakujem ti...

oluska88
19. feb 2012

necham sa prekvapit.ked uz pojdeme,dam vediet.

danka483
19. feb 2012

@oluska88 jejo držkaj sa zasa sa mi chlpy zježili jupí ďalšie miminko 😀 😀 😀 mňa bolia kríže a aj trošku bolesti tak som tiež veľmi zvedavá 😉

nera123
19. feb 2012

@oluska88 držím palce...už sa to hádam čoskoro rozbehne 🙂...mňa malý včera skoro rozkopal...ak do zajtra nič, idem už ráno do nemocky ležať..

oluska88
19. feb 2012

babule,dakujem vam za podporu.aj vy sa mi vsetky drzte.ste vsetky zlate.

amrash
19. feb 2012

Devcata co to mate jeste pred sebou - drzte se a mejte.pohodove porody. Ja jsem rada, ze uz me nepali zaha, ze muzu v noci spat, ze mi netvrdne deloha 😀 atd. Ale na druhou stranu mam zas jine lahudky- treba potize s kojenim a z toho teploty. DRZIM VSEM PALECKY!

petja
19. feb 2012

@amrash mě bříško chybí,když si uvědomím,že už to zřejmě bylo poslední těhu,aj se mi chce plakat.ale zase je to přirozený chod věcí a zdravé mimi co zrovna držím na ruce je jeho nejkrásnějším vyústěním.přesto mám nostalgické smutnění...
copak tě trápí s kojením?

nera123
19. feb 2012

@amrash ďakujeme 🙂 tebe želám nech tie teploty klesnú a vychutnávaš si materstvo čo najpohodovejšie 🙂

papulka331
19. feb 2012

tak a mame to za sebou.....moj pokladik Mirko sa narodil 12. 02. 2012, 3,610kg a 50cm......vrakj dobry kusok. Je rozkosny, len sme boli tyzden v nemocnici mal nejaku zacinajucu infekciu, ale uz je vsetko za nami a vcera sme sa stastne vratili domov. Tak kocky co to este mate pred sebou drzim palce. Mame brat este nejake vitaminy, aby sa z toho dostal. Tak zatim pa... 😉

petja
19. feb 2012

@papulka331 ale takovej malej a už nemocnej? To se nakazil v porodce? 😕 Jinak moje malá vážila 3900gr,takže ještě větší kousek 😀

papulka331
19. feb 2012

no su rozne hmotnosti babatok, ale je to uplne jedno, hlavna vec, ze uz je na svete a je doma vo svojom. No nakazil sa asi odomna vraj, mozno pocas porodu alebo ked som tesne pred porodom ala zapal pluc a nieco sa tam uchytilo, neviem, ale uz na to nechcem mysliet, mame to za sebou.

silente
19. feb 2012

@oluska88 - vanu můžeš i po odchodu zátky a na zmírnění kontrakcí doporučuji 🙂

danka483
19. feb 2012

@nera123 aj ty budeš v NR rodiť aj ja možno sa stretneme ak sa to moje vrabčiatko vypýta 😉

silente
19. feb 2012

@danka483 - tak dnešní cvičení v pohodě (krve jenom malilililinkato) a i po dvou dnech pauzy jsem dnes zvládla 27, tak jsem ráda. Chtěla bych teď cvičit aspoň 2x denně, myslím, že 30 prostě pak dám 😵

aknajdobko
19. feb 2012

Ahojte, posielam vám fotky malého,a držím palce ,aby aj vám pôrod dobre dopadol a čo najskôr ste sa tešili z drobčeka ako ja.

nera123
19. feb 2012

@danka483 hej v nitre..zajtra už idem ležať tam ráno, tak uvidíme..možno sa stretneme 🙂..to aj teba tak strašne kope tieto posledné dni? ja mám pocit, že večer sa tam ide zblázniť..normálna bolesť, ako kope

hhranolka
20. feb 2012

Vsem maminkam gratuluju!!! Je tu jeste nekdo 2v1 ? Ja jdu na kontrolu zitra - zatim zadny naznak niceho ( jen v sobotu slabe menzes bolesti tak po pul hodine 4x za sebou) pak to preslo a od te doby vubec nic ....

amrash
20. feb 2012

@petja Brisko mi chybelo hlavne po porodu. Probrala jsem se z narkozy a hned si ze.zvyku zacala brisko hladit. Nez jsem si uvedomila, ze.uz tam nikdo nebydli 🙂

@nera123 Teploty mam porad, vcera skodo 38. Pry to ale muze byt z laktace, tak uvidime, uz kojim malinko lip 🙂

merry580
20. feb 2012

@hhranolka ja som stale 2v1, termin mam dnes ale ešte dávnejšie mi doktorka menila na 10.2 lebo že to vtedy vyzeralo, že to bude skôr...no a stale nič....to čakanie a večne otázky kedy to už bude su hrozne...v stredu idem na poradnu ale z toho ako to tam bolo doteraz súdim, že mi zase povedia, že tak o týždeň....asi je lepšie porodiť skôr a nečakane a vyhnuť sa tomuto čakaniu....

hhranolka
20. feb 2012

@merry580 no jasny,.. uz tak si sama rikas, ze by to uz mohlo prijit a jeste k tomu vsichni ostatni.. a co? Kdy uz? 😅
ja jsem zase v rozpacich, nebot jdu na cisare a Dr. me snad necha az do terminu, nebo dokud se mimco samo neozve - a to uz holky chodi na planovane cisare od 37tt .... 😖

danka483
20. feb 2012

@silente ja som dala už 30 som na seba hrdá len to nevládzem fúkať tak mi to fúka môj starý 😀