icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
20. feb 2012

@nera123 to dúfam že sa stretneme zatiaľ som 2v1.

catrena
20. feb 2012

ahojte maminky,uz ste boli na prechadzke?mala sa narodila 9.2. a mna to laka uz ist von,ale moja mama(starsie vydanie)hovori,ze je este skoro...

merry580
20. feb 2012

@hhranolka no..niekomu volam a prva otázka je, " už rodiš???" držim ti palce, hlavne nech to všetko dobre dopadne...

nezbednica
20. feb 2012

@catrena No mne sa malý narodil 10. 02 a už sme boli von mne povedala moja doktorka aj primárka s novorodeneckeho že treba chodiť s detičkami von, dokonca čo ma zaskočilo tak primárka s novorodeneckeho povedala že až do -15 stupnov tak na 10 minut ale to sa mi až tak moc nezda.

skvele
20. feb 2012

@catrena mne sa narodil 6.2 a vcera som s nim bola prvy krat vonku, bolo to zo dve hodiny, vcera bolo vonku fajn. Ale to som vacsinu casu presedela na lavici. Dnes ideme do mesta, maly to zvladne, viac sa bojim o seba. 🙂

skvele
20. feb 2012

@nezbednica no mne sa zda aj -5 vela. Aj nad nulou ho musim poriadne zakuklit v kociku.

silvia10131
20. feb 2012

@catrena ahojky,mne malinky sa tiez 9.2 narodil takisto vaham ci ist ci neist s nim vonku,ale zajtra asi pojdeme na taku mensiu prechadzku, 🙂 samozrejme ak nebude snezit 😅

petja
20. feb 2012

ahojky,malá se narodila 5.2. a ven už chodime týden,co nejsou ty šílený mrazy,hodina denně

catrena
20. feb 2012

@silvia10131 aj ja teda vyrazim,aspon na nakup,lebo ked nakupuje chlap 😀 😀 a aky si mala porod(boli sme na tom rovnako uz predtym)mne vyvolavali,bolo to strasneee ☹ nikdy viac

bianca2
20. feb 2012

ahojte, my sme sli vonku po 2 tz, mala sa narodila 30.1. a potom prisli tie velke zimy. potom sme uz par krat boli vinku ale stale len 15-30 minut a len ked svieti slniecko.v piatok mame ist do nemocnice na kontrolu klbikov po mesiaci, velmi sa mi nechce, ved v nemocnici je kopec chorych ludi...neviem preco sa chodi na kontrolu klbikov uz s mesacnym babatkom. ze vraj poistovna preplaca len do mesiaca? preco nie aj v 3.mesiaci kontrolu?

silvia10131
20. feb 2012

@catrena tak to akoby si o mne pisala,mne tiez aj prvy aj druhy porod vyvolavali,,,sice som nebola po termine ale uz som sa otvarala a malinky mi tlacil hlavinkou na krcok tak lekarka rozhodla ze vyvolaju,,inak ten druhy porod som mala velmi rychly,rano o siedmej nastup do nemocnice a o 9.20 sa malinky narodil,,,ja by som si to este raz chcela zopakovat,,, 😀 a ty si mala aky porod?

matulat
20. feb 2012

ahojte baby tak ja mam uz po narodila sa nam Terezka presne na valentina. uz sme doma aj z porodnice, na porod mam len krasne spomienky bol to pre mna krasny zazitok, rodila som od 10tej do 17:05 ,mala som aj kontrakcie ale bez bolesti, bolest nastupila z od 16tej a to teda riadna ale ked som dychala tak to nebolo take unavne. Malu som porodila na tri kontrakcie. Je krasna dobrucka a robi nam radost.Nestiham vas docitat lebo ste uz vela toho popisali...
Nera123 tak sme sa v porodnici nestretli...alebo zeby hej? Ked som tam bola ja bolo nas tam dost cca 15 mamiciek prepustali domov s 19timi detickami..mali sme tam 2 pary dvojiciek...na Nitriasku porodnicu len same chvaly....spokojnost velika

mareka
21. feb 2012

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla a koukám že už jste snad všechny porodily :D
Tak vám přeji at Vám dělja prckové radosta jste pokojeni, my stále čekáme 😅

amulienka
21. feb 2012

@matulat gratulujem! a bolelo ta brusko alebo chrbat? mna dots brusko, a presne ako hovoris, da sa to krasne predychat potom to nie je take zle. mala som taky isty porod ako ty, dufam ze aj druhy bude taky 😎

silente
21. feb 2012

@danka483 - tak hlásím, že s natrénovánnými 27cm už mám za sebou 2hodinový porod s jen pár oděrky 🙂

petja
21. feb 2012

@silente no tys to vzala hopem 🙂)) Obr gratulace!!! Takže porod asi super,co?

danka483
21. feb 2012

@silente ty kokos ja mám dosť ty si ma predbehla , gratulujem a veľa veľa zdravíčka jupí

danka483
21. feb 2012

Kto tu ešte zostal 2v1 ? 🙂

matulat
21. feb 2012

@amulienka ja ti ani neviem, lebo mna cele tehotenstvo v polohe lezmo bolela prava cast krizov, taka tupa stiplava bodava bolest ked som bola vystreta...ale co sa porodu tyka tak asi viac brusko ako chrbat...
Uzasny zazitok... gratulujem aj ja tebe dufam aj ja ze druhy bude rovnako dobry ako prvy

bebel
21. feb 2012

Ahojte, my sme od včera doma ...
@catrena jasne, von chodíme od 1. dňa , čo sme prišli z pôrodnice 🙂
Doki mi to dnes odobrila, pokiaľ nemrzne viac ako - 5 , tak v pohode môžme chodiť na vzduch 🙂

danka483
21. feb 2012

@bebel krásna bábika gratulujem 🙂

petja
21. feb 2012

@bebel Moc krásné momentky,gratuluji!!! Hodně zdraví!

ninka09
22. feb 2012

Dnes mám termín pôrodu a o chvíľu idem na poradnu tak som zvedavá, čo a ako? 🙂 🙂 🙂

hejdita
22. feb 2012

hlasim nas prirastok do rodiny 🙂 Jakub 17.2.2012 o 19:30 52cm a 3740g 😵

bebel
22. feb 2012

@hejdita gratulujeme 🙂 pekné miery.

@ninka09 tak držím palce, nech to ide hladko ASAP 😉

hhranolka
22. feb 2012

@bebel
@hejdita
Holky velka gratulace!!!!

petja
22. feb 2012

@bebel sem viděla že máš tandem kočárek,jakou značku? Já mám Hauck,je super

kristinaanna
22. feb 2012

ahojte baby, no my sme už konečne doma, Eliška sa narodila 17. 2. o 22.50 s mierami 3450 g a 49 cm, foto doložím 😉
ostatným novým maminkám gratulujem a čakajúcim držím palce 🙂

susi0303
22. feb 2012

@ninka09 ahoj....tak ako si dopadla na poradni?

susi0303
22. feb 2012

@danka483 ja este......sme ako kinderko