icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
26. feb 2012

ahojte baby tak ja stale 2v1 ale zajtra rano nas caka vyvolavacka. V nemocke som od stredy uz som v zufalom stave ... Drzte nam palce nech to je zajtra cim skor. Papa gratulujem k novym miminkam

amrash
26. feb 2012

@danka483 To bude dobré, ničeho se neboj, všechno to s miminkem zvládnete! Mysli na to, že už toho malého drobečka budeš mít konečně u sebe!

matulat
26. feb 2012

@nera123 blahozelame a zelame vela zdravia..

susi0303
26. feb 2012

ahojte babulky.....tak ja mam zajtra termin a malinkej krasavici sa nechce vobec von....uz som z toho nervozna....co mam robit aby sa to rozbehlo?...poradte mi prosim....

pepina271
26. feb 2012

@susi0303 Já měla termín v sobotu a taky nic🙂 Jaksi mi kolísá vysoký tlak, tak jdu zítra nástup do nemocnice, tak myslím, že budou vyvolávat, uvidíme, ale už bych to taky měla ráda za sebou a miminko v náručí 🙂 držte se a novopečeným maminkám gratulace největší 🙂

susi0303
26. feb 2012

@pepina271 aj si robila nieco kvoli tomu aby sa to rozbehlo?....ja mam ist do nemocky ak by sa nic nedialo az vo stvrtok....bojis sa vyvolavacky?......

pepina271
26. feb 2012

@susi0303 No jak už se to opravdu blíží, tak trošku strachu v sobě mám...🙂 No ale snad to bude rychlé 🙂
Nic jsem nedělala, ke konci těhu mi tlak poskočil hodně vysoko, byla jsem cca 4 dny v nemocnici, kde mi dali prášky na tlak a ten se snížil...ale teť poslední asi 3 dny se mi zase o dost zvýšil, je to prý nebezpečné jak pro mě, tak pro mimi, tak zítra jedu raději už do nemocnice...jsem napnutá jak 🙂...

susi0303
26. feb 2012

@pepina271 tak to ti verim ze urcite budes zle spat....ja by som bola tiez nervozna,co uz som aj teraz....budem ti zajtra drzat palce,aby to bolo hlavne rychle ale krasne....budes mat cisar alebo normalny....nevraveli?..

pepina271
26. feb 2012

@susi0303 právě vůbec nevím, co mě čeká🙂 Určitě dám pak vědět, jak jsem dopadla🙂 Tobě taky přeji hladký a rychlý průběh 🙂 Taky už to budeš mít coby dup 🙂

susi0303
26. feb 2012

@pepina271 drzim palceky a ja dakujem za podporu......daj vediet ako si dopadla......pa a pekny vecer...a vybuvaj sa

mirka1308
27. feb 2012

Ahojte 🙂 všetkým čerstvým maminám prajem skoré uzdravenie a zdravé detičky 😉
Normálne vám závidím, mala som termín v piatok 24.2 a stále nič. Odo dneška mám chodiť do potermínovej poradni do nemocnice kde ma budú vraj monitorovať tak som zvedavá čo sa bude diať.
Teraz nemôže spať, tak som išla sm na koníka a čítam rôzne príspevky. Verím že tento týždeň sa už aj mi narodíme a bude všetko v poriadku. 😔
Prajem všetkým pekný začiatok týždňa 😵

kkl82
27. feb 2012

@pepina271 @susi0303 @ mirka1308 takze to vyzera, ze nas tu bude viac s mozno aj marcovymi detickami 😝 mne cele tehotenstvo tvrdili, ze maly sa narodi o 5 dni az tyzden skor, ale jemu sa stale nechce. vcera som mala termin podla PM, a dnes rano si ma na poradni objednali znovu az na stvrtok... ale ze nerucia, ze do konca tyzdna porodim 😖 ja uz sa toho nasho krpca neviem dockat a uz sa zacinam bat, lebo on stale v brusku rastie a rastie, ze ci ho vobec budem vediet vytlacit von 😀 posledny odhad je 3900g. este raz mi niekto povie, ze vegetariani maju deti s nizsou porodnou hmotnostou, tak ich poslem kade lahsie...
drzim vsetkym, co na svoje pokladiky este len cakaju, vela trpezlivosti 😉 ak sa niektorej podari uspesne aplikovat vsetky tie "zarucene" rady, dajte vediet 😝

danka483
27. feb 2012

baby moje takze nakoniec je to sekcia uz lezim a cakam drzte palec papa

babatienko27
27. feb 2012

@nera123 moja tebe pribral pol kila za 3 dni vaaauuu no my mame stale len 3, 42 takze mliecko mas ok pekne saje ??

babatienko27
27. feb 2012

@danka483 drz sa

petja
27. feb 2012

@danka483 jejda u vás se to nějak zvrtlo 😕 hlavně ať jste zdraví! myslim na vás!
No už jsem fakt ráda že mám malou u sebe 😉

susi0303
27. feb 2012

@kkl82 ahoooj.....no tak to sme na tom rovnako....mne tiez lekarka povedala ze to moze b&t aj o tyzden skor a nakoniec to bude o tyzden neskor....dufam ze uz hej....aj ja som z toho uz nervozna....lebo nasa malinka tiez je uz velka....a rada by som rodila spontanne nie cisarom...ides skusat dake domace metody na urychlenie?

majaema
27. feb 2012

Ahojte...ja som vám už raz odovzdávala odkaz od mojej sestry...danka483.....a teraz jeden parádny odkaz...
Dnes o 11,52hod sa Danke narodil chlepček Danielko...3670g a 50cm....veľmi sa tešíme-celá rodina. Danka sa bude musieť zotaviť po cisárskom a potom si vychutná svoje krááásne bábenko. 🙂

hanus177
27. feb 2012

Ahojte, tak už sme štyria 😵 Náš Filipko sa narodil sekciou 16.2. 3350 g a 51 cm, už týždeň sme doma, len teraz mám menej času..........
Všetkým gratulujem a tým, čo ešte majú pôrod pred sebou, želám veeeeeeeľa síl....

petja
27. feb 2012

Ty jo,to fakt čumim,kolik sekcí tady na diskuzi

tunylyk
27. feb 2012

@petja aj mne sa to zda prilis vela 😲 to ja som asi po troch prirodzenych porodoch bez epi asi prirodny ukaz 😀 nic v zlom mamulky,ja viem,ze to nie vzdy ide 😉

petja
27. feb 2012

@tunylyk no,taky sem právě úkaz. A jsem teda za to hrozně ráda
A ty ses tady ukázala po dlouhé době! Gratuluju k mimču! Ty chodíš jen do soukromé? Jak tam to vypadá?

tunylyk
27. feb 2012

@petja dakujem 🙂 no momentalne zriedka som na nete,niekedy len nakuknem,stihnem par prispevkov pozriet,vybavit inzeraty a frcim 😀 v sukromke myslim,ze uz vsetky maminky su po porode,ked sa nemylim 😉

danka483
27. feb 2012

Danko....3670g..50cm

petja
27. feb 2012

@danka483 Krásnej vlasateček! Tak ať jste zdraví a tebe ať taky opatrují!!!

oluska88
27. feb 2012

maminky,ktore ste uz porosili,tak vam vsetkym blahozelam a prajeme vam vela zdravia.a tie,ktore to mate este pred sebou,tak vam prajem krasny,rychly a co najmenej bolestivy porod.Drzkame vam vsetkym palce.

silvia10131
27. feb 2012

moje zlaticka 🙂

nezbednica
28. feb 2012

No ja som mala tiež prvú sekciu a teraz druhý krát som porodila prirodzene a vobec sa to nedá porovnať som omnoho rýchlejšie fit a viac som si ten porod vychutnala aj maleho som mala hned po porode možnosť vidieť a mať ho nahého na brušku čo som pri dcerke nezažila.

oluska88
28. feb 2012

maminky,ako vam deticky v noci spavaju?

silvia10131
28. feb 2012

@oluska88 ahoj,dnesna noc bola katastrofa,celu noc bol len na prsniku,inak by preplakal noc,ale inokedy spinka aj 4hodinky v kuse,zobudi sa na papkanie a zaspi 😉