Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
ahojte babulky.....tak ja mam zajtra termin a malinkej krasavici sa nechce vobec von....uz som z toho nervozna....co mam robit aby sa to rozbehlo?...poradte mi prosim....
@susi0303 No jak už se to opravdu blíží, tak trošku strachu v sobě mám...🙂 No ale snad to bude rychlé 🙂
Nic jsem nedělala, ke konci těhu mi tlak poskočil hodně vysoko, byla jsem cca 4 dny v nemocnici, kde mi dali prášky na tlak a ten se snížil...ale teť poslední asi 3 dny se mi zase o dost zvýšil, je to prý nebezpečné jak pro mě, tak pro mimi, tak zítra jedu raději už do nemocnice...jsem napnutá jak 🙂...
Ahojte 🙂 všetkým čerstvým maminám prajem skoré uzdravenie a zdravé detičky 😉
Normálne vám závidím, mala som termín v piatok 24.2 a stále nič. Odo dneška mám chodiť do potermínovej poradni do nemocnice kde ma budú vraj monitorovať tak som zvedavá čo sa bude diať.
Teraz nemôže spať, tak som išla sm na koníka a čítam rôzne príspevky. Verím že tento týždeň sa už aj mi narodíme a bude všetko v poriadku. 😔
Prajem všetkým pekný začiatok týždňa 😵
@pepina271 @susi0303 @ mirka1308 takze to vyzera, ze nas tu bude viac s mozno aj marcovymi detickami 😝 mne cele tehotenstvo tvrdili, ze maly sa narodi o 5 dni az tyzden skor, ale jemu sa stale nechce. vcera som mala termin podla PM, a dnes rano si ma na poradni objednali znovu az na stvrtok... ale ze nerucia, ze do konca tyzdna porodim 😖 ja uz sa toho nasho krpca neviem dockat a uz sa zacinam bat, lebo on stale v brusku rastie a rastie, ze ci ho vobec budem vediet vytlacit von 😀 posledny odhad je 3900g. este raz mi niekto povie, ze vegetariani maju deti s nizsou porodnou hmotnostou, tak ich poslem kade lahsie...
drzim vsetkym, co na svoje pokladiky este len cakaju, vela trpezlivosti 😉 ak sa niektorej podari uspesne aplikovat vsetky tie "zarucene" rady, dajte vediet 😝
baby moje takze nakoniec je to sekcia uz lezim a cakam drzte palec papa
@nera123 moja tebe pribral pol kila za 3 dni vaaauuu no my mame stale len 3, 42 takze mliecko mas ok pekne saje ??
@danka483 drz sa
@kkl82 ahoooj.....no tak to sme na tom rovnako....mne tiez lekarka povedala ze to moze b&t aj o tyzden skor a nakoniec to bude o tyzden neskor....dufam ze uz hej....aj ja som z toho uz nervozna....lebo nasa malinka tiez je uz velka....a rada by som rodila spontanne nie cisarom...ides skusat dake domace metody na urychlenie?
Ahojte...ja som vám už raz odovzdávala odkaz od mojej sestry...danka483.....a teraz jeden parádny odkaz...
Dnes o 11,52hod sa Danke narodil chlepček Danielko...3670g a 50cm....veľmi sa tešíme-celá rodina. Danka sa bude musieť zotaviť po cisárskom a potom si vychutná svoje krááásne bábenko. 🙂
Ahojte, tak už sme štyria 😵 Náš Filipko sa narodil sekciou 16.2. 3350 g a 51 cm, už týždeň sme doma, len teraz mám menej času..........
Všetkým gratulujem a tým, čo ešte majú pôrod pred sebou, želám veeeeeeeľa síl....
Ty jo,to fakt čumim,kolik sekcí tady na diskuzi
maminky,ktore ste uz porosili,tak vam vsetkym blahozelam a prajeme vam vela zdravia.a tie,ktore to mate este pred sebou,tak vam prajem krasny,rychly a co najmenej bolestivy porod.Drzkame vam vsetkym palce.
No ja som mala tiež prvú sekciu a teraz druhý krát som porodila prirodzene a vobec sa to nedá porovnať som omnoho rýchlejšie fit a viac som si ten porod vychutnala aj maleho som mala hned po porode možnosť vidieť a mať ho nahého na brušku čo som pri dcerke nezažila.
maminky,ako vam deticky v noci spavaju?
@oluska88 ahoj,dnesna noc bola katastrofa,celu noc bol len na prsniku,inak by preplakal noc,ale inokedy spinka aj 4hodinky v kuse,zobudi sa na papkanie a zaspi 😉

ahojte baby tak ja stale 2v1 ale zajtra rano nas caka vyvolavacka. V nemocke som od stredy uz som v zufalom stave ... Drzte nam palce nech to je zajtra cim skor. Papa gratulujem k novym miminkam