icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petja
23. feb 2012

@oluska88 Už sem čekala na info!!! Ste šikulky obě dvě! Gratulace!

oluska88
23. feb 2012

@bebel no povedali mi,ze mozem davat kurzy rychleho porodu.

oluska88
23. feb 2012

dakujeme baby.a vy ako?

tarja1
23. feb 2012

@hhranolka váhový odhad asi 3,8 kg a to ma ešte ručičku pred hlavičkou 😒

hhranolka
23. feb 2012

@tarja1 juj, tak to je mazec... Nase mimco ma odhad o 1kg min....

tarja1
23. feb 2012

@opicaskorica skus si o tom prečítat na tomto linku http://deti-ako.sk/porod/co-su-to-falosne-kontr...

hhranolka
23. feb 2012

@oluska88 gratulace!!!! Takovy porod by si pral kazdy 😅

tarja1
23. feb 2012

@hhranolka to maš dobre ja som prve tiež mala iba 3 kilove 🙂 ale toto bude chlapisko jak hora odchovaný na bryndzových haluškách 😀

petja
23. feb 2012

@tarja1 Tak to moje prostřední vážila 4020gr a šlo to i bez nástřihu 😉

danka483
23. feb 2012

ahojte baby konecne mam net tak davam info z nemocnice som tu od vcera lebo mame malo vody a tento moj krpec nie a nie ist von. Cakam na rannu vizitu co mi povedia inak mam toho dost. @petja zlatko dnes mi priniesli epino co si myslis 3 dni som necvicila myslis ze to pojde na tych 30?

ninka09
23. feb 2012

@oluska88 Blahoželáme

petja
23. feb 2012

@danka483 moje,neupínej se tolik na cm,dáš to ať je to, jak je to! Tys udělala a děláš maximum!!!

silvia10131
23. feb 2012

@oluska88 gratulujem aprajem vela zdravia a mliecka 🙂

oluska88
23. feb 2012

dakujeme dievcence.som zvedava aka bude prva noc doma.v nemocnici mi mala zle spavala v noci.

oluska88
24. feb 2012

jajajaj,toto bola zasa noc.mala bola stale hore.nakdlhsie spala tristvrte hodinu.stale hore,plac,cicik.jaj.mala to ma prevratene.cez den mam problem ju udrzat hore aspon dve hodky v kuse.a v noci nie a nie spat.co mam robit?

danka483
24. feb 2012

ahojte po dnesnej vizite zostavame v nemocnici ak sa cez vikend nic neudeje v pondelok vyvolavacka. Poradte co si dat aby sa to rozbehlo ten ricinovy olej ci?

danadany
24. feb 2012

baby poradte čo treba jesť a piť na tvorbu mlieka ...... na začiatku som musela stále odsávať, aby som vôbec prežila a teraz sa mi zdá, že čím ďalej tým ho mám menej 😒

petja
24. feb 2012

@danka483 určo bych šla do nápoje,přidat třeba masáž bradavek

@danadany můžeš zkusit homeopatikum ricinus comunis 5CH,ale je možný že se ti akorát přizpůsobila tvorba požadavkům mimča a už konečně nebudeš mít mokrou noční košili a ten napjatý pocit v prsou
já piju,meltu,caro a kojící čaj čajánek +bio leros

bebel
24. feb 2012

@danadany odbublinkovanú vineu, vodu.....veľa.

matulat
25. feb 2012

@danka483 moja rada je vela chodit po schodoch napr. ja som bola a dlhsej prechadzke a o 2 dni som rodila a top som mala termin o 8 dni

martinaprag
25. feb 2012

Ahojte dievcata, viem, ze to sem nepatri, ale chcem Vas poziadat, pokial ste niektora po IVF a mate zvysny Puregon600 IU a/alebo Cetrotide 0,25, ci by ste mi nenapisali do IP a nepredali. Som samoplatca a tiez by sme privitali, keby sa nasa rodinka rozrastla... Vopred dakujem.

nera123
25. feb 2012

takže baby, my už máme matúška doma z pôrodnice...narodil sa 21.2. s mierami 3200, 51 a už to dotiahol na 3700..pôrod cisárskym v pohode...len tie prvé dva dni trošku obtiažne, ale všetko to stálo za to 🙂

oluska88
25. feb 2012

@nera123 blahozelamea prajeme vela zdravia...

petja
25. feb 2012

@nera123 Hodně zdraví a hodné dítko!!!

hhranolka
25. feb 2012

@nera123 gratulace! Hlavne zdravi!!!!!!

danusskaaa
26. feb 2012

Aj my sme uz od vcera doma z porodnice. Mala Vaneska sa narodila 20.2. avsak, kedze mamina mala problemy a malej sa nedostavalo dost zivin a kyslika tak sme museli podstupit cisarsky rez. Prve minuty po zobudeni to bolo desive, ale ked mi malu dosniesli ukazat, bol to super pocit. Merali sme 46cm a vazili 2700g. V nemocnici sme sa snazili kojit, aj ked prve 3 dni bol problem, ze som nemala mlieko a ani malinka sa nejako nevedela pricucnut 🙂 ale uz plne kojime, snazime sa kazde 3-4 hodinky podla toho ako sa spi a place, aj ked mozem povedat ze malinka je dobrunka a vacsinou este len hajka! povedala som si, ze tak rychlo babo uz nechcem, lebo predsa je telo po sekcii dost rozbite, ale urcite ta mala zabka za to stala!!! 😉

platinka_2009
26. feb 2012

Holky a ja porad nic. Termin mam teda az za 3 dny, ale myslela jsem, ze to bude driv, kdyz mi ve ctvrtek odesla hlenova zatka. Zitra jdu na kontrolu do porodnice, tak uvidime. Dneska by to ale slo kdyz je tam tak hnusne 🙂.
Vsem novopecenym maminkam gratuluji a preji hodne zdravi...

hhranolka
26. feb 2012

@danusskaaa takze take velka gratulace!

tak uz zbyvaji jen 3 dny do konce unora, jsem zvedava, zda to vsichny stihneme 😉

kristinaanna
26. feb 2012

@nera123 gratulujem
@danusskaaa gratulujem

no vidno že nás už zamestnávajú detičky, nejak tu viazne komunikácia 😀

my si na seba s Eliškou ešte len zvykáme, a kedže papá každé dve hodinky po dvadsať minút, tak toho volného času veľa nie je 😠 ale dúfam že sa nám to časom upraví na tie každé tri hodiny 😉

prajem vám všetkým pekný deň