Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
tetra pleny
ja si bez klasickej zavinovačky neviem prvé týždne ani predstaviť, my sme v nej aj cez deň, ale rúčky má vonku 😉
@kristinaanna to se nezavinuje do obyč zavinovačky,to je nedostačující
ahojte,no ja uz som taka zufala,mam sice dost mlieka,no maly sa stale vrti,place,pusta prsnik a zaroven hned hlada,,zajtra alebo pondelok volam laktacnu,,dufam ze mi pomoze,kazdu polhodinku papame,,,ja uz som taka unavena,,,
@silvia10131 u nas to je tiez tak.vcera mi mala zasa dlho revala a muz mi vravel,ze je hladna.nakoniec sme prisli na to,ze je prejedena a boli ju brusko.tak sme mali koncert od 20tej do 23:10.uz sme chceli ist na pohotovost.
@petja ja mam na mysli tie klasické, čo ešte nás do nich balili a nám stačia
@oluska88 a dala si jej nieco?ja som pre istotu kupila kvapky espumisan,,,
@silvia10131 uz aj ja som dneska kupila.
moj pokladik sa narodil 20.2. 3330g a 52 cm. vraj tabulkove babatko 🙂 pomalinky si na seba zvykame a snazim sa nescvoknut s neustaleho prebalovania a kojenia. este ze mam skveleho manzela ktory mi pomaha
tak vcerajsi vecer bol konecne kludny a mala aj o nieco lepsie spala.
Ahojte baby tak mi sme konečne domka z nemocnice malý je zlatý aj dnes v noci prespal 5 hodín napapal a zasa 3 hodinky spinkal. Zatiaľ je to ideálne miminko spí s nami v posteli keďže po tej hnusnej sekcii neviem poriadne vstať z postele.
@oluska88 pupik rozhodně nedoporučuju!!! Je tam máta se kterou by tak malé miminko nemělo přijít vůbec do styku! Nechápu,proč takovou emulzi vůbec doporučují novorozenečkům! 😝 Navíc to určitě není vhodné na nějaké masírování,páč bříško je hned suché a hlavně nekluzké! Na masírování ve směru hodinových ručiček bříška a stahování prdíků jakoby dolů je nejlepší používat olejík,kmín,majoránka,kopr,buď eterické nebo ve směsi,Já používám olej od weledy a spolu s preventivní masáží to dělá neuvěřitelné divy.Opravdu to chce pomasírovat pokaždé když je mimi nahaté,ne zachraňovat až problém.Další velkou službu ti udělá správně zvolené homeopatikum
@oluska88http://detska-kosmetika.heureka.cz/weleda-olej-na-masaz-briska-kojence-50-ml/
určitě vyzkoušej,já koupila v lékárně.Těm kapkám já osobně moc nevěřím
@oluska88 tak ještě jednou 😉
http://detska-kosmetika.heureka.cz/weleda-olej-...
@oluska88 ja v lekárni kupujem toto http://www.saloos.sk/pre-deti.html...aj keď som bola tehu, používala som ich oleje.
Baby jedna otázočka v čom mrazíte materské mliečko keď ho mám veľa viem že sú rôzne sáčky a poháriky ale idem do mesta až v stredu a nechcem ho vylievať už som pridala aj do kúpela malému niekde som to čítala ak máte nejaký typ dajte ďakujem 😉
@danka483 mlíčko přidávej do koupele dál,určo lepší jak vyléívat,můžeš použít na potírání i tělíčka v případě nějakých kožních problémů,ale i kapat na pupík,do očička,když je problém...v lékárně se dají koupit věci k zamražení mlíčka,jinak vychytávku nemám,akorát vímže ve Francii z mlíčka jeden borec dělá sýr 😅
Z homeopatik můžeš použít Staphysagria po tom chirurg zásahu nástroji a Arnica montana na hojení a bolest
ahojte 🙂 tak sa pripajam uz aj ja. nas maly sa narodil 28.2. o 6.40 akutnou sekciou. Porod sa pekne rozbehol aj sam, ale malinky mal zle ozvy pri prijme a tak ma nechali trapit sa 6 hodinach na CTG, aj ked po prepichnuti plodovej vody uz boli ozvy v norme. Ked sa zavelilo, ze mi mozu napustat vanu, pichli mi oxytocin a to uz sme ani ja ani maly nejak nezvladli. Namiesto vane sme boli do 5 minut na sale. Vsetko je ale ok, maly mal 50 cm a 3510 g, apgarovej skore hned po porode 9. Uz sme doma a pekne papame a priberame 😎
@danka483 mne pomaha jedine rozhybavat to a kedze maly dobre papka a potom prekaka aj 15 plienok denne, tak mam toho pohybu dost. ale uz som si kupila aj wobenzym na zrychlenie hojenia. v stredu mi budu vyberat stehy, tak uvidime, ako dopadneme...

@oluska88 pevně zavinout podle metody Dr.Karpa.Dělají to tak v porodnici,později buď do terapleny,nebo merino zavinovačky,např.tady
http://www.anavy.cz/anavy/eshop/8-1-Decky-zavin...