icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petja
11. mar 2012

@oluska88 to bych ráda,aby to pomohlo.Jinak víš,jak se s homeopatiky zachází? Písla bych ti do IP

bebel
11. mar 2012

@oluska88 pokiaľ priberá, lekárka to riešiť nebude...povie ti, že polohuj a buď trpezlivá, vyrastie z toho... 😎

petja
11. mar 2012

@bebel a já zas četla,že by mimi mělo být vyšetřený UTZ,pokud i zvrací,aby se to nadále nevyvíjelo ve špatným směru

oluska88
11. mar 2012

@petja mozes,budem rada.a ty si lekarka,ci mas take skusenosti?

oluska88
11. mar 2012

@petja
@bebel mala pribera,zatial.tak ja radsej pre istotu radsej zavolam dk a a uvidim co povie ona.

petja
11. mar 2012

@oluska88 homeopatií se zabývám od r.2007,kdy se mi narodil syn a já nechtěla jeho případné nemoci či bolístky řešit léky alopatickými,je to chemie.Homeopatie je šetrná k tělu a pomáhá nastartovat samoozdravné procesy jemu vlastní.My máme doma pouze homeo lékárničku,homeopaticky přemýšlím,je to úžasná metoda,která je šitá na míru

bebel
11. mar 2012

@petja ja som bola so starším aj na usg a potvrdili to, ale povedali mi len o NUTRITONe a polohovaní a že do 6. mesiaca sa to upraví, potvrdený GER mal potom opäť aj v roku, ale nič sme s tým nerobili.... 😎 lebo priberal normálne, on mi odmietal fľašku , tak som ani zahustené mlieko nedávala.
Jeho som prakticky prvý polrok nosila, minimálne spával, a ak tak v šatke zakusnutý do mojej braavky, inak reval akoby ho z kože sťahovali. Až v 5. mesiaci prijal dudlík, dovtedy ho z cumlíkov naťahovalo na zvracanie...a vyflusol ich pol metra ďaleko.
On bol mimoriadne náročné bábätko.
Bibi pila cca 4 mesiace najprv zahustené mlieko z fľaše a potom z prsníka. Ona inak zvracala oblúkom aj meter ďaleko, ale priberala nám ukážkovo. Tiež nedudlíkovala, lebo ju naťahovalo z toho...
Izabel grcká trochu, ale aj po 3-4 hodnách už natrávené mlieko z nej ide.

petja
11. mar 2012

@bebel Tak to si obdivuhodná,žes šla do druhého dítěte po takové zkušenosti,o třetím nemluvě 😅

petja
11. mar 2012

@bebel Jak se syn jmenuje?

oluska88
11. mar 2012

@petja a vzdy vam to zabralo?tak potom si spokojna.

petja
11. mar 2012

@oluska88 ano,od horečky přes bolest až po třeba pomočování,až tak daleko sahá homeopatie 😉

oluska88
11. mar 2012

@petja tak uz viem na koho sa obratim ak by daco.teda ak mozem?

skvele
11. mar 2012

@bebel prisla som sa pozriet ake problemy riesite. S takymito vyrazkami ma problem aj moj maly. Vyhadzalo sa mu cele celo a licka a teraz to ma aj na brade. Tiez som sa zlakla, ze som nieco pojedla. Bola som to ukazat doktorke a ta povedala, ze to novorodenci mavaju. Kazala mi na to davat sudocrem, tak ho mastim a teraz to ma ovela ovela lepsie. Z tych vyrazok sa mu niekde robia biele bodky, s ktorymi sa novorodenci aj rodia a maju ich na nosteku.

bebel
11. mar 2012

@petja volá sa Brunko 🙂
U nás v rodine je GER zrejme dedičný, strýko tým trpí aj teraz v dospelosti, musí držať dietu a hrozí mu až operácia/plastika kvôli možnému zvrhnutiu sa do rakoviny, lebo sliznicu má za tie roky v pažéraku úplne tým natrávením zmenenú.
A po Brunovi som sa veľmi obávala 2. bábätka, bola som už psychicky nastavená, že to bude zas ťažké a paradoxne s Bibi to bol ťažký veget, aj keď grckala viac ako on, znášala to všetko oveľa lepšie a krásne mi spala od pôrodnice 😝 aj kočíkovať sa rada kočíkuje do dnes 😀
A 3. sme vôbec v takomto rýchlom slede neplánovali, ale je výsledkom "uvoľnenia" sa počas perfektnej bezdetnej poznávacej dovolenky v Andalúzii, ktorú som od manžela dostala k 30. narodeninám 😝

@skvele toto, čo má Iza nie je akné- je to alergia, suchá červená krupica bez zahnisania....

cizu
12. mar 2012

ahoj holky, měla bych malý dotaz - jakým způsobem řešíte antikoncepci v průběhu kojení? Jdu ke svému Dr. na kontrolu po 6ti nedělí až koncem týdne - zajímalo by mě jenom, jestli jste to už některá řešila😉 díky moc

danadany
12. mar 2012

@skvele toto máme aj my, ako také malé pupáky niekedy s bielym a väčšinou to vyzerá ako taká krupica

danadany
12. mar 2012

baby koľko spia vaše deti cez deň? môj dáko nechce už spávať je hore 2 hodiny a potom zdriemne na 20 minút a zase dve až tri hodinky buntoší

bebel
12. mar 2012

@cizu Azalia tuším a Cerazette sa môžu počas kojenia užívať...alebo teliesko si môžeš dať zaviesť.

petja
12. mar 2012

@danadany tak to zkus sudocream
malá mi dá i 3h přes den,spíš venku v chladu

kkl82
12. mar 2012

baby pomooc... co mam robit s popraskanymi perami u babatka? v poslednej dobe mi maly zaspava na bradavke az tak, ze posledny glg ani neprehltne. toto mliecko mu potom drazdi pery, ze ich ma ako keby rozmocene a potom, ked mu to uschne, tak ma na perach take suche miesta a prasklinky. zatial ho to neboli, ale bojim sa, ze zacne. len mu to utieram mokrym obruskom, ale nejak uz ani to nepomaha... co mu na to mozem dat?

oluska88
12. mar 2012

tak boli sme u doktorky,malu prevazila a od stvrtku schudla 130g.predpisala mi nutriton a mame sa ukazat o dva dni na prevazenie.

petja
12. mar 2012

@kkl82 a nemyslíš že to vysušuješ spíš tím ubrouskem? Tohle by MM opravdu dělat nemělo

kristinaanna
12. mar 2012

@kkl82 a nie je to len zaschnuté mliečko? mne je malá po papaní celá od mlieka a keď neutrieme tak mliečko zaschne a vyzerá to akoby sa šúpala

kkl82
13. mar 2012

@kristinaanna @petja ja som si tiez myslela, ze je to len zaschnute mliecko, preto to utieram po kazdom papani bud len plienkou, co mu davam pod hlavicku alebo cistou vodou a obruskom. ale maly to ma aj tak, vyzera to ako take rozmocene a uschnute pery. dnes a vcera pyta papat stale, takze je mozne, ze sa to len nestihne vstrebat a uz zase papa? 😝

oluska88
13. mar 2012

mna toto skore vstavanie nasej dcery coskoro zabije.ak sa to neupravi.

silvia10131
13. mar 2012

@oluska88 a o kolkej ti vstava?moj zase vstava v noci o druhej a sme hore do pol siestej 😠

oluska88
13. mar 2012

@silvia10131 mne okolo pol tretej.potom v kuse reve a zaspi okolo siestej,siedmej.

silvia10131
13. mar 2012

@oluska88 ufff no hadam to coskoro prejde ☹ ,a maly bol ake babetko?

cizu
14. mar 2012

Ahoj holky,pro někoho zbytecna informace, nekomu se může hodit; v rossmanu je dlouhodobá akce na pampersky, balík za 299kc!!!! Mějte se

oluska88
14. mar 2012

@silvia10131 MALY SA V NOCI BUDIEVAL CASTO NA KOJENIE,ALE VZDY KED DOPAPAL TAK ZASPAL.ZIADNE VYSTRAJANIE.TOTO SU KRUTE CASY.AJ MA MALA PROBLEM ZASPAVAT.KED NEMOZE ZASPAT,TAK PLACE SRDCERVUCO.