Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@oluska88 homeopatií se zabývám od r.2007,kdy se mi narodil syn a já nechtěla jeho případné nemoci či bolístky řešit léky alopatickými,je to chemie.Homeopatie je šetrná k tělu a pomáhá nastartovat samoozdravné procesy jemu vlastní.My máme doma pouze homeo lékárničku,homeopaticky přemýšlím,je to úžasná metoda,která je šitá na míru
@petja ja som bola so starším aj na usg a potvrdili to, ale povedali mi len o NUTRITONe a polohovaní a že do 6. mesiaca sa to upraví, potvrdený GER mal potom opäť aj v roku, ale nič sme s tým nerobili.... 😎 lebo priberal normálne, on mi odmietal fľašku , tak som ani zahustené mlieko nedávala.
Jeho som prakticky prvý polrok nosila, minimálne spával, a ak tak v šatke zakusnutý do mojej braavky, inak reval akoby ho z kože sťahovali. Až v 5. mesiaci prijal dudlík, dovtedy ho z cumlíkov naťahovalo na zvracanie...a vyflusol ich pol metra ďaleko.
On bol mimoriadne náročné bábätko.
Bibi pila cca 4 mesiace najprv zahustené mlieko z fľaše a potom z prsníka. Ona inak zvracala oblúkom aj meter ďaleko, ale priberala nám ukážkovo. Tiež nedudlíkovala, lebo ju naťahovalo z toho...
Izabel grcká trochu, ale aj po 3-4 hodnách už natrávené mlieko z nej ide.
@bebel prisla som sa pozriet ake problemy riesite. S takymito vyrazkami ma problem aj moj maly. Vyhadzalo sa mu cele celo a licka a teraz to ma aj na brade. Tiez som sa zlakla, ze som nieco pojedla. Bola som to ukazat doktorke a ta povedala, ze to novorodenci mavaju. Kazala mi na to davat sudocrem, tak ho mastim a teraz to ma ovela ovela lepsie. Z tych vyrazok sa mu niekde robia biele bodky, s ktorymi sa novorodenci aj rodia a maju ich na nosteku.
@petja volá sa Brunko 🙂
U nás v rodine je GER zrejme dedičný, strýko tým trpí aj teraz v dospelosti, musí držať dietu a hrozí mu až operácia/plastika kvôli možnému zvrhnutiu sa do rakoviny, lebo sliznicu má za tie roky v pažéraku úplne tým natrávením zmenenú.
A po Brunovi som sa veľmi obávala 2. bábätka, bola som už psychicky nastavená, že to bude zas ťažké a paradoxne s Bibi to bol ťažký veget, aj keď grckala viac ako on, znášala to všetko oveľa lepšie a krásne mi spala od pôrodnice 😝 aj kočíkovať sa rada kočíkuje do dnes 😀
A 3. sme vôbec v takomto rýchlom slede neplánovali, ale je výsledkom "uvoľnenia" sa počas perfektnej bezdetnej poznávacej dovolenky v Andalúzii, ktorú som od manžela dostala k 30. narodeninám 😝
@skvele toto, čo má Iza nie je akné- je to alergia, suchá červená krupica bez zahnisania....
ahoj holky, měla bych malý dotaz - jakým způsobem řešíte antikoncepci v průběhu kojení? Jdu ke svému Dr. na kontrolu po 6ti nedělí až koncem týdne - zajímalo by mě jenom, jestli jste to už některá řešila😉 díky moc
baby koľko spia vaše deti cez deň? môj dáko nechce už spávať je hore 2 hodiny a potom zdriemne na 20 minút a zase dve až tri hodinky buntoší
baby pomooc... co mam robit s popraskanymi perami u babatka? v poslednej dobe mi maly zaspava na bradavke az tak, ze posledny glg ani neprehltne. toto mliecko mu potom drazdi pery, ze ich ma ako keby rozmocene a potom, ked mu to uschne, tak ma na perach take suche miesta a prasklinky. zatial ho to neboli, ale bojim sa, ze zacne. len mu to utieram mokrym obruskom, ale nejak uz ani to nepomaha... co mu na to mozem dat?
tak boli sme u doktorky,malu prevazila a od stvrtku schudla 130g.predpisala mi nutriton a mame sa ukazat o dva dni na prevazenie.
@kkl82 a nie je to len zaschnuté mliečko? mne je malá po papaní celá od mlieka a keď neutrieme tak mliečko zaschne a vyzerá to akoby sa šúpala
@kristinaanna @petja ja som si tiez myslela, ze je to len zaschnute mliecko, preto to utieram po kazdom papani bud len plienkou, co mu davam pod hlavicku alebo cistou vodou a obruskom. ale maly to ma aj tak, vyzera to ako take rozmocene a uschnute pery. dnes a vcera pyta papat stale, takze je mozne, ze sa to len nestihne vstrebat a uz zase papa? 😝
mna toto skore vstavanie nasej dcery coskoro zabije.ak sa to neupravi.
@oluska88 a o kolkej ti vstava?moj zase vstava v noci o druhej a sme hore do pol siestej 😠
@silvia10131 mne okolo pol tretej.potom v kuse reve a zaspi okolo siestej,siedmej.
@oluska88 ufff no hadam to coskoro prejde ☹ ,a maly bol ake babetko?
Ahoj holky,pro někoho zbytecna informace, nekomu se může hodit; v rossmanu je dlouhodobá akce na pampersky, balík za 299kc!!!! Mějte se
@silvia10131 MALY SA V NOCI BUDIEVAL CASTO NA KOJENIE,ALE VZDY KED DOPAPAL TAK ZASPAL.ZIADNE VYSTRAJANIE.TOTO SU KRUTE CASY.AJ MA MALA PROBLEM ZASPAVAT.KED NEMOZE ZASPAT,TAK PLACE SRDCERVUCO.

@oluska88 to bych ráda,aby to pomohlo.Jinak víš,jak se s homeopatiky zachází? Písla bych ti do IP