Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@oluska88 @silvia10131 holky, ja si myslim, ze na MS to uz neni tak brzo - me se MUDr. na prohlidce po sestinedeli ptal, jestli MS uz probehla nebo ne😉
baby ako teraz obliekate vonka drobcov? ešte máte fusak či ako??
dalsi vecer za nami plny krcoviteho placu.od osmej do pol noci
ahojte baby mate niektora skusenost z nutrilonom anti kolik?
@oluska88 ahojky,s anticolik nemam ale s ha,teras mi to maly pije,brusko ho neboli ani nic,a le kamoska co ho ma tak si ho chvali 😉
@silvia10131 dakujem.ja som to vcera davala prvy krat vecer,ale zatial som nevidela ziadne zmeny.a ako casto ti kaka po nutrilone?
kazdy 4den,,,ale on ma taku akokeby hnacku
@oluska88 a chcela to papat?
@silvia10131 vypila 100ml
@silvia10131 lebo mne teraz prestala pravidelne kakat
@oluska88 ja som tiez myslela ze bude pravidelne ale on tak raz za tri,styri dni
@oluska88 dobre celkom vypila sa mi zda,moj malo kedy 60ml vypije
@silvia10131 uvidime ako vypije dnes
@oluska88 ahoj,tak ako? 😉
@silvia10131 ahoj,mala mi to pije,ale je stale nespokojna a stale place...tak neviem.a vy ako????
pri kojeni je tiez nepokojny,ale nutrilon mu tiez chuti a v klude ho papa,,ja uz rozmyslam ze si budem len odsavat a z flasky mu budem davat,ale napisala som vcera aj laktacnej tak sa este budem s nou radit a uvidime ci nam pomoze 😉
@oluska88 zlatko ak by si chcela homeopatiká ja som si dnes objednávala u nás v lekárni na tvorbu mliečka a zajtra budú ak potrebuješ pre malú niečo daj vedieť objednám ti a pošlem nie je problém daj vedieť čítala som že máš malú divokú a @petja ti poradila homeo ak budeš potrebovať daj vedieť papa 😉

@silvia10131 a uz som mala pokoj...co uz.