icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
3. apr 2012

@bebel zlaté detičky 🙂

bebel
3. apr 2012

@oluska88 probiotiká neublížia...pokojne ich môžeš dávať hneď

danka483
3. apr 2012

Ozaj baby niektoré používate na miminká šatku mám ju doma len neviem aký úväz by bol najvhodnejší ak by ste mi vedeli poradiť budem rada ďakujem 😉

petja
3. apr 2012

@bebel já zase obdivuju,že stále sportuješ! 😉

bebel
3. apr 2012

@danka483 ja šatku niekde doma mám, momentálne skôr požívame ergo s novorodeneckou vložkou...
Mne deti úväz kolísky nemali radi, ani mne moc nesadol.
Najviac mi vyhovoval úväz Kapsa s krížom. 😎 (fotky ešte s Bibi, v šatke sa dobre kojilo za pochodu)

danka483
3. apr 2012

@bebel si zlatá lebo ani nám ten kolískový nevyhovoval a myslíš že môžem mesačné mimino dať na úväz kapsy z krížom? Lebo je to nejako tuším podelené či?

danka483
3. apr 2012

@bebel inak páčia sa mi tvoje foto vy ste taká akčná rodinka super palec hore 🙂

danka483
3. apr 2012

@bebel super ako sa mi drobčo zobudí ideme na to 😉

oluska88
3. apr 2012

@bebel ok...

kkl82
3. apr 2012

@bebel a pouzivala si ergo aj u svojich starsich deticiek? len by som potrebovala vediet, ci ta novorodenecka vlozka nie je moc tepla pre babo, lebo mne sa zda, ze sa tam chudence musia dost prehrievat. rozmyslam ci mam kupit ergo alebo manducu, tak sa neviem rozhodnut hlavne kvoli tej vlozke... poradis?

bebel
3. apr 2012

@kkl82 tá vložka je bavlnená, rovnako ergo samotné. 😎 a v lete jnu už nebudem potrebovať, lebo malá bude držať hlavu sama.
Nepoužívala som ho. Mala som vtedy šatku a iný nosič.

petja
3. apr 2012

Holky,zahájily ste už někdo očkování,pravidelné?Já se včera domluvila na odkladu a možná to nějak rozložíme,ale nejdřív v6.měsící

bebel
3. apr 2012

@petja ešte nie...
A hlásim naše miery 5580 g a 58 cm 🙂

cizu
3. apr 2012

@bebel nam taky zarusta, pani dr jenom pristrihla nehtik a rikala, ze ted se s tim nic nedela( tak snad vi co dela)😉

cizu
3. apr 2012

@petja my jsme uz zahajili😉 minuly tyden prvni davka hexa + prvni davka rotarixu,v utery povelikonocichnas ceka prvni davka prevenaru 13. Maly to zvladlbravurne, bez teplot a. Ostatnich neduhu😉)

kkl82
3. apr 2012

@petja a ako sa ti podarilo vybavit ten odklad? alebo len mas vnimaveho pediatra? ja by som to tiez najradsej pre kubka odlozila na neskor...

fraufrt
3. apr 2012

ahojte, chcem sa opytat, cim kremujete tvaricku babatiek? Maly sa mi minuly tyzden vyhadzal, tri vyrazky sa mu zliali do jednej a zahnisalo mu to. Dr. nam predpisala opthalmo-framikoinovu mast, gencianovu vodicku a Excipial krem. Predtym som davala calciovu mast, ta bola super ale Dr. ju neodporuca a olivovy olej sa mi zda prilis mastny. Dik za kazdu radu.

sammmy19
4. apr 2012

@petja my budeme tiez odkladat (netusim dokedy), s dr. som sa predbezne tiez dohodla 😉

Inak, my sme skusali uz aj manducu, celkom v pohode a od kamosky mam pozicanu satku, vcera som tam mala malicku prvykrat a bolo to super. My mame poradnu zajtra, takez ani netusim, ake miery mame 😕
ale inak vsetko ok, nastastie.

danka483
4. apr 2012

Ahoj babule my máme dnes poradňu tak potom nahlásim aktuálne miery inak táto noc 🙂 malý zaspal o pol 9 a 3 papanie kakanie... a potom o 7 no nemiluj ho 🙂 🙂 🙂
@bebel včera sme vyskúšali ten úväz a super spinkal mi tak asi hoďku, len si tam mraučiatkoval ( to on také slastné zvuky aj keď sa naťahuje) uvidíme dnes ... ďakujem

petja
4. apr 2012

@cizu tak to jste docela dost očkování zvolili,tak ať to malý hlavně dobře zvládá!

@kkl82 no,dohodla jsem se s ní,ona ví,že se o to hodně zajímám,takže je svolná ke kompromisu. 😉

Manduca se Alžbětce taky líbí 😉

danka483
4. apr 2012

hlásim sa z poradne 4370 gr /58 cm od prepustenia z nemocnice 1070 gr a 8 cm 😉

oluska88
4. apr 2012

@danka483 tak to je parada.velmi dobre.

kristinaanna
4. apr 2012

ahojte, konečne sa to tu trošku rozbehlo 😀 , detičky si už asi našli svoj režim 😉
my dnes v poradni 5220g, dĺžku neviem, u nás nemerajú 🙂
my sa tiež nosíme, ale zatiaľ len doma v babyvaku, potom budeme používať patapum, nemá vložku, takže až keď si bude držať hlavičku, inak veľmi dobrá vec tie nosiče 😉 včera sme povysávali celý byt v baby vaku, hluk vysávača ju uspával 😉

silvia10131
4. apr 2012

@kristinaanna aj my sme mali dnes poradnu,nevieme kolko meriame ale vahu mame 5200g 😀

cizu
4. apr 2012

@petja to sice jo, ale bohuzel mam v okoli pripad, kdy napriklad rotarix asi zachranil mimcu zivot☹ I.davku rotarixu zvladl suprove, druha snad bude stejna - a pak mame navic jenom ten prevenar.-)

petja
4. apr 2012

@cizu nevim no,na okolí bych moc nedala,to bych musela mít proočkvanou celo rodinu na kdeco,jako je to smutný,ale takhle se žít nedá

silente
4. apr 2012

Ahojte,
koukám, že právě řešíte očko.
Já si včera také dohodla odklad do min. 6 měsíců věku, s tím, že se budu snažit očkovat přes Motol.
Aninka mi hexu odnesla epileptickými záchvaty, Jeníčka budu chránit, co se dá 😠
http://www.calendula.cz/Články na net/očkovací ...

petja
5. apr 2012

@silente tak to bych neočkovala hexu vůbec po takové zkušenosti,ale rozložila nebo zvolila jinou vakcínu
http://www.vakciny.net/pravidelne_ockovani/DTP.htm

silente
5. apr 2012

@petja - no malou jsme nakonec hexou taky doočkovali, ale nic dalšího. A ani nic dalšího neplánuju. Přes ten Motol bych právě chtěla to rozložení. Tak snad to klapne. Neuroložka mi říkala, že vzhledem ke stavu v rodině by neměl být problém