Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
Ozaj baby niektoré používate na miminká šatku mám ju doma len neviem aký úväz by bol najvhodnejší ak by ste mi vedeli poradiť budem rada ďakujem 😉
@bebel a pouzivala si ergo aj u svojich starsich deticiek? len by som potrebovala vediet, ci ta novorodenecka vlozka nie je moc tepla pre babo, lebo mne sa zda, ze sa tam chudence musia dost prehrievat. rozmyslam ci mam kupit ergo alebo manducu, tak sa neviem rozhodnut hlavne kvoli tej vlozke... poradis?
Holky,zahájily ste už někdo očkování,pravidelné?Já se včera domluvila na odkladu a možná to nějak rozložíme,ale nejdřív v6.měsící
ahojte, chcem sa opytat, cim kremujete tvaricku babatiek? Maly sa mi minuly tyzden vyhadzal, tri vyrazky sa mu zliali do jednej a zahnisalo mu to. Dr. nam predpisala opthalmo-framikoinovu mast, gencianovu vodicku a Excipial krem. Predtym som davala calciovu mast, ta bola super ale Dr. ju neodporuca a olivovy olej sa mi zda prilis mastny. Dik za kazdu radu.
@petja my budeme tiez odkladat (netusim dokedy), s dr. som sa predbezne tiez dohodla 😉
Inak, my sme skusali uz aj manducu, celkom v pohode a od kamosky mam pozicanu satku, vcera som tam mala malicku prvykrat a bolo to super. My mame poradnu zajtra, takez ani netusim, ake miery mame 😕
ale inak vsetko ok, nastastie.
Ahoj babule my máme dnes poradňu tak potom nahlásim aktuálne miery inak táto noc 🙂 malý zaspal o pol 9 a 3 papanie kakanie... a potom o 7 no nemiluj ho 🙂 🙂 🙂
@bebel včera sme vyskúšali ten úväz a super spinkal mi tak asi hoďku, len si tam mraučiatkoval ( to on také slastné zvuky aj keď sa naťahuje) uvidíme dnes ... ďakujem
hlásim sa z poradne 4370 gr /58 cm od prepustenia z nemocnice 1070 gr a 8 cm 😉
ahojte, konečne sa to tu trošku rozbehlo 😀 , detičky si už asi našli svoj režim 😉
my dnes v poradni 5220g, dĺžku neviem, u nás nemerajú 🙂
my sa tiež nosíme, ale zatiaľ len doma v babyvaku, potom budeme používať patapum, nemá vložku, takže až keď si bude držať hlavičku, inak veľmi dobrá vec tie nosiče 😉 včera sme povysávali celý byt v baby vaku, hluk vysávača ju uspával 😉
@kristinaanna aj my sme mali dnes poradnu,nevieme kolko meriame ale vahu mame 5200g 😀
Ahojte,
koukám, že právě řešíte očko.
Já si včera také dohodla odklad do min. 6 měsíců věku, s tím, že se budu snažit očkovat přes Motol.
Aninka mi hexu odnesla epileptickými záchvaty, Jeníčka budu chránit, co se dá 😠
http://www.calendula.cz/Články na net/očkovací ...
@silente tak to bych neočkovala hexu vůbec po takové zkušenosti,ale rozložila nebo zvolila jinou vakcínu
http://www.vakciny.net/pravidelne_ockovani/DTP.htm

@bebel zlaté detičky 🙂