icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

petja
5. apr 2012

@silente to máš teda odvahu,po takové rekaci,to bylo hned na první dávku? Takže MMR očkovat ani nebudete?

silente
5. apr 2012

@petja - no tu hexu jsme pak očkovali až vlastně na roce malé, zase od první dávky. MMR nemáme a ani nesmíme. A jak řekla naše neuroložka - "nejsou to smrtelné nemoci". Takže malému ji dávat taky nebudu. Z hexy je z hlediska epilepsie nejhorší ten dávivý kašel a ten cpou do všech těch "méněvakcín". Takže leda rozdělit na jednotlivé. A tu žloutenku vynechám vůbec - nemyslím si, že by malej hned začal sexuálně žít nebo užívat drogy nitrožilně 😀

oluska88
6. apr 2012

dnesna noc katastrofa.Vaneska bola uz rano o pol stvrtej vyspata a buntosila aj z placom do rana do siedmej.Co uz,dufam ze sa to postupne zacne zlepsovat.

petja
6. apr 2012

@oluska88 Dnes je úplněk tak je třeba citlivější,však už si psala,že celkově se zlepšila,každej spí někdy blbě...

oluska88
6. apr 2012

@petja ono je to par dni ok,potom zase zle spi.

petja
6. apr 2012

@silente a jak se školkou,to asi nebudete mít problémy,co? Právě díky té rekaci...

@oluska88 Bude líp,věř

oluska88
6. apr 2012

@petja dufame v to...

silente
7. apr 2012

@petja - do papírů pro školku dr. napsala, že máme všechna nutná očkování a nazdar, nic nerozepisovala 😀 Vlk se nažral 😀

petja
7. apr 2012

@silente Ty voe,šak nepřekvapuje mě to...

petja
8. apr 2012

Všem Krásné Velikonoce!
Posílám dnes 9týdenní Alžbětku

danka483
9. apr 2012

Babulky krásnu veľkú noc a toto je 🙂 moje malé vrabčiatko

oluska88
9. apr 2012

vysibana,vyoblievana,vyvonana a mam na rok pokoj.

silente
9. apr 2012

Tady náš 7-týdenní playboy 😀

oluska88
9. apr 2012

@silente zlatucky

oluska88
9. apr 2012

@danka483 zlatucky

bebel
9. apr 2012

Včerajšia s tatom 🙂

kkl82
9. apr 2012

@danka483 fiiiha, maly danko je ale vlasac 😀 krasny chlapcek

danka483
10. apr 2012

@kkl82 to veru je počas tehu som mala riadnu záhu, aj sme sa smiali že najprv von pôjdu vlasy a potom bábo že to bude minimálne vinetou 😀

cizu
10. apr 2012

Náš bobek měl včera 2,5 měsíce a dneska váha u paní Dr. ukázala 5,58kg a vypadá takto.-))

jankasramka
10. apr 2012

ahojte;) ja pozeram ze ake velike su vase babenka 😵
@danka483 no a danko je uzasny s tymi nadhernymi dlhymi vlaskami 😉
nevypadavaju mu?lebo maja takmer nic na hlave nema a aj to nic jej vypadava 😅

oluska88
11. apr 2012

no mame to zaujimave,vecer Vaneska zaspava medzi 23 az 24 hodinou,potom sa zobudi okolo tretej,napapa sa.niekedy zaspi,ale sa casto budi a ked nezaspi,tak vystraja az do siestej a potom spi az do pol deviatej a tak...

danka483
11. apr 2012

@jankasramka jééj ahoj dlho ťa tu nebolo zatiaľ mu nevypadávajú ale uvidíme v piatok som ho bola dať nafotiť kým má ešte vlásky no ktovie ako dlho 🙂 A vy sa ako máte?

petja
11. apr 2012

@jankasramka co ty náušničky u vás,odložilas?

@oluska88 no leda zkusit vyšší potenci toho homeopatika

jankasramka
11. apr 2012

@petja teraz cez sviatky jej prepichla usi jedna liecitelka {mm teta} , ale som jej nechala asi len koli mm babke lebo nam tak zo srdca darovala nausnicky tak som ju nechcela smutit. a ved ja mam na lavom uchu 3 dierky tak ved nevadi, aj horsie veci sa stavaju 😉

@danka483 no ved preto som tu dlhsie nebola lebo stale nejake problemiky sme mali a do toho mateo vystraja 😔
sofinka mala ekzemy , potom zacala s refluxom, intoleracia na kravsku bielkovinu a predstav si kolko kolik a placu tomu predchadzalo.
som fakt obcas myslela ze zosaliem.
ale asponze v noci spava dobre potiahne aj 6 az 8 hod potom sa napapa a spi cca do 7hod rano.

@oluska88 ahoj k tomu spanku...dolezite je aby si cez den nechala spat pri svetle,odtiahnutom zavese a vecer kupala cca v rovnakom case podla toho kedy sa ti to hodi. ja kupem medzi deviatou a desiatou vecer. ked kojis tak nezapaluj v noci svetlo a u nas sa najviac osvedcilo kojit po leziacky. tak mi zaspi hned na prsniku a ani nedam odgrgnut a pekne spi do rana. mozno to neni knizkovy ideal ale u nas to najlepsie funguje 😉
kazde babo je ine ale mozno ti nieco z toho pomoze 🙂

oluska88
12. apr 2012

@petja tie homeo mam vyssie uz tyzden,ako si mi pisala,davam jej tri gulicky,tak ako vtedy.
@jankasramka tam je ten problem,ze mam problem malu cez den udrzat dlhsie hore,aby mi v noci lepsie spala.ale ked ju kojim svetlo nezapinam,cez den nemam zastrete,vzdy ma vyvetrane,kupeme o osmej,hned po kupani ide papat a ukladam ju spat ale zaspi az okolo 23tej az 24tej hodine.a v noci ju tiez nedavam odgrgnut,ani neprebalujem.

bebel
12. apr 2012

@oluska88 a prečo si myslíš, že musí zaspať po 20,00?
Mne moje 2 deti nikdy nechodili spať pred 22,00, pretože aj tak nezaspali.....tak som sa už potom ani o to nepokúšala a večierku sme mali vždy okolo 23,00 a vstávali okolo 9,00-10,00. Teraz chodia skôr spať (pred 22,00), lebo vstávajú ráno okolo 6,00 kvôli doprave do školy a aby sa pred tým najedli. Bruno je raňajky aj hodinu. 😎
Nevyriešiš to...máš proste také dieťa zmier sa s tým a prispôsob svoj program jej biorytmu.

oluska88
12. apr 2012

@bebel ja nehovorim,ze musi zaspat po 20 hodine,ale ona vobec toho v noci nenaspi.Zaspi okolo tej 23 az 24 hod.zobudi sa ako kedy,aj o jednej,o druhej,o tretej,potom je dlho hore a z cirkusom a potom zaspi na pol hodku,hodku a zasa hore.Bola by som radsej,keby dokaze viac prespat.Kazda mama by bola radsej,keby skor bolo dieta cez den hore ako v noci.Lebo takto si neoddychnem ani cez den,ani v noci.Ked mi mala spi dez den,tak idem rychlo maleho uspat a on nez zaspi,tak mala je hore.

petja
12. apr 2012

Tak to vidim že mám doma dokonalé děti 😵 děti co jsem přestala kojit spí v průměru 19h-07h v kuse a Alžbětka,i,když je ještě teď schopná spát v hacce nebo kočárku přes den i 4h,spí celou noc,budí se jen kojení 1nebo2x za noc 😵

oluska88
12. apr 2012

@petja tak to mas,mozes byt stastna.Mne sa maly tiez budil,ale dala som mu papat a hned zaspal.Vaneska je trosku ina,ale za to viem,ze ich mam a velmi ich lubim.

cizu
12. apr 2012

Je, tak to máme doma asi taky poklad - chodí spávat v 20h, budí se poslední týden až kolem 2-3h ráno a pak až kolem 5-6h (kojím u lampy a nechám odříhnout). Ráno pak ještě zabere a vstává finálně kolem 8-9h, pak se chvilku hrajeme (teď se už sám zabaví s hrazdičkou i půl hodiny, pak nastupuje mamka s hračkama). Po cca 1,5h co je vzhůru a má zábavu se dopije a hurá na kočárek - kde většinou spí - to stejné po obědě, v kočárku většinou usne. Po kojení - kolem 16-17h se už jenom hrajeme doma s tátou, koupeme každý druhý den o 18,30h, pak se nakojí a na 20h je nachystaný v postýlce - a tak to máme každý den.-)
Někdy když nejde spát po obědě a "vytuhne" kolem 15-16h, tak spí třeba i do 18h a přesto všechno jde stejně v těch 20h spát - no už má asi svoje biologické hodiny.-)