Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
no čítam tu vaše miery matuško ma dva mesiace a ma 4600g dlžku neviem lebi nas nemerajú ale to je možno preto že sme sa aj narodili menší mali sme 2900g, takže sme už celkom pekne pribrali a tiež ho len kojím.
Baby nejde o to koľko ktoré miminko váži a meria hlavne že je ono v pohode a aj maminka.Každé drobča je iné. 😉
nasa Vaneska ma tuto noc prekvapila.o osmej zaspala prvy krat.sice sa budila na papanie,ale spala do teraz.vobec nerobila u noci cirkusy ako to ma vo zvyku.
baby ako spinkaju vase deticky?ked sme vonku tak spi cely cas pokial neprideme domov,a ked sme doma tak len 2krat po 20 minut ☹ ,ja uz som z toho na nervy,a s papanim tiez mame problem,posledne dva dni badam ze mi slabsie papka,,par krat potiahne a dost,,a asi tri krat do dna sa riadne napapa,to taha asi 2 minuty,,, ☹
Vaneska ma prekvapuje,dalsia krasna noc za nami.
@silvia10131 tak mne Vaneska doma spi tak po piatich minutach,ale ked sme vonku,tak si dobre pospi,ale ked ideme domov a este spi,tak ju vyberiem aj z vanickou.Potom ju prenesiem do splne,otvorim okno a tak spi aj 2hod.
@silvia10131 mne prespí malá aj celý deň, keď sme mimo domácnosť- doma nespí ani zďaleka toľko. 😎
Preto labzujeme kade tade 😝
1 aktuálna usmiata 😉
@bebel tak to mas dobre,mne by tolko nepprespal vobec,krasne su obidve kocky 😵

@jankasramka ja nejem nic specialne. iba popijam vineu a sem tam si dam laktacny caj - ale to viacmenej iba preto ze mi chuti 🙂 ale mat nadpriemerne rastuce babo ma aj svoje nevyhody, uz si ruky necitim a do bodyciek sa uz pomaly nezmesti. a o tom, ako poriadne ocistit tie michelinkovske faldicky ani nehovorim 😀 ale co, ked mu chuti, tak co. ved on to neskor vybeha