Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@bebel po starsom syncekovi 🙂
Čauky,teď u nás 2dny pršelo a dnes je hezky a všechno se začíná tááák zelenat.No,jdeme si to užívat! Pa
@danka483 dakujeme 😉 kupeme vo vedierku od stvrteho tyzdna, robi mu to dobre na brusko. rad sa clapkal aj vo vanicke, ale to sme museli davat vela vody, aby mal telicko ponorene a mohol tam byt dlhsie ako par minut. ma strasne dlhe noziska, tak uz mu bola vanicka mala a strasne spliechal, ked zacal vykopkavat 😀
ahojte, no dnes hrozný deň, od siedmej do jedenástej malá hore, nedajbože ju položiť, potom do pol tretej v kočíku, a potom zase celý čas hore spanie len na rukách, a ešte teraz ju počuť 😠
ale dúfam že v noci pospí 🙂
a okrem toho sa dvakrát pogrckala hne´d po najedení,, dúfam, že je to len dnes ☹ a nie je to nič vážnejšie
@kkl82 @danka483 Fyi v NR sú najlepšie 2 fotografky...........www.leada.sk a http://www.nikolbodnarova.sk/
@danka483 hehe, vidim, ze s tou capicou su tie nase chlapiska rovnako... ked ideme na prechadzku, tak to vychystanie vzdy dlho trva prave kvoli tomu, ze ked mu dam ciapku, tak zacne rucat ako zmyslov zbaveny. a to som uz skusala tensie, hrubsie, rozne velkosti a tvary, ale proste tu ciapku nie a nie akceptovat 😀
@kkl82 😀 😀 😀 presne tak pozri si aj http://www.mdfoto.sk/
katastrofalne dni su za mnou a este predomnou.uz sa asi zblaznim.mala vaneska ma sopliky,maly janko ma zapalene cele hrdlo a lieky,mna uz kolko dni bolia zuby a lieky nezaberaju a zubari na mna kaslu...preco sa musi toto diat? ☹
inak Vaneska po dnesnej kontrole vazi 5020g a 57cm aj nas uz konecne pochvalili.
Baby mi máme zajtra krst neviete náhodou či treba na košielku vyšiť meno a dátum krstu? Inak farárko mal poznámky na to že nie sme zobratí ale po mojom prednese bol potom ticho 😵
@oluska88 drzim palce aby to vsetko preslo,a aby si sa mohla uz len zo vsetkeho tesit,drz sa 😉
@silvia10131 dakujem ti,dufam ze dnes uz bude ok.
@oluska88 tak to dufam ze ano 😉
tak uz to mam za sebou,konecne.Ale ta moja zubarka je totalna krava.chcela mi dat vytrhat uplne ine zuby,nez bolo treba.Sila.A citim sa o moc lepsie.
@silvia10131 uz mi to preslo...zubar ma zachranil.

@silvia10131 akú krásnu jamku má v líčku 😵 😉