Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@silvia10131 vytrhol mi ho,ale ulava bola riadna.ta moja zubarka mi chcela dat vytrhnut zdrave zuby.este sa mi tam nakopilo hnisu
@oluska88 tak to ti verim ze sa ti riadne ulavilo,,ale uz ze to mas za sebou 😉
konecne som sa dockala kludnej a bezbolestnej noci od pondelka.sice som bola stale hore,co som malej odsavala sopliky,ale zvladneme to.a vaneska je zlata,krasne drzi a neplace.skeri sa tomu.
@oluska88 my mame doma kupeny libenar 😉
@silvia10131 ja to mam tiez.
Ahojte, pozeram, ze ste tu aj take, ktore mate ako aj ja 2 deti do 3 rokov. Chcem len upozornit, ze ak neviete, mozete si uplatnit narok na prispevok, vola sa to "Ziadost o prispevok na starostlivost o dieta". Vyplaca ho UPSVaR ale je to na dlhe lakte,lebo uradnci sa tvaria, ze o nicom nevedia, alebo ze na to nemate narok.... pozrite si zakon 561/2008, kazde euro dobre.
toto neni normalne,tak svokrovci su chory a chodia stale sem a beru mi decka na ruky a bozkavaku.nestaci ze su deti uz dost chore,este potrebuju byt asi viac.a ked im poviem,ze si to nezelam tak robia este na protiven.Co by mali mat rozum,tak ho evidentne nemaju.jaj,mna slak trafi z nich. 🙄
@petja Ahoj, prosím tě, čtu, že se vyznáš v homeopatikách. Prosím o radu. Nevíš, zda by nějaká zabrala i na bakterii enterococcus? Už jsem na ní měla dvoje antibiotika, teď mi tam vyšla znova i když po pomnožení a míň a mudra říkala, že by si s tím tělo mohlo poradit...kdybych nekojila, tak je vezmu a je mi to jedno, jen ať se jí zbavím..ale takhle uvažuju...nevíš nahodou?
Nemáte s ní holky některá zkušenosti? Jak dlouho jste se toho zbavovaly?
@petja no alzbetka, krasavica, to by moj kubko s takymto hollywoodskym usmevom zavinovacku nezniesol... a ani sa asi nezucastnime takehoto ceremonialu u nas ☹ nas maly je dost nevypocitatelny a dostavit sa v urcenu hodinu na jedno miesto a este aj vydrzat byt tisko je dost narocne 😀 mali by sme ist teraz 27., co sa mi zda moc skoro s takym malym babom... @danka483 vy na to privitanie idete? a kedy?
a inak, u nas je dost problem zaspat cez den uz asi tyzden, lebo chceme na vsetko pozerat, aj ked sme unaveni a suchame si ocka. dnes som ho uz nechala sameho v postielke a zapla kolotoc - normalne sam tisko zaspal, prvykrat 😀 inak spinka cez den velmi malo, max tak 2x2 hodiny a dost ma to trapi. aj v satke zaspi len na max. hodinku. v noci ale pekne spinka, budi sa len na papanie a rano okolo siestej na kakanie (nechce do plienky)... snad ale naskoci na nejaky normalny denny rezim uz coskoro...
moje babo ma uz 6250 g a 63 cm a to papa len materske mliecko. to bude riadny obrik 🙂 a straaasne zlatucky bol dneska, skoro som si cvrkla.. normalne sa na navsteve usmial niekolkokrat za sebou, az som nechapala. vacsinou sa usmieva iba chvilku rano. tak neviem ci chce byt za zlatuckeho a iba to hra pred cudzimi, alebo sa prave dnes rozhodol ze bude usmievave babatko, dufam ze to druhe 😀
Baby taká otázočka ako vám zaspávajú vaše drobce máte nejaký rituál lebo môj zaspáva na didinke potom ho len opatrne preložím tak neviem či je to dobrý systém ... 😅
@danka483 ja som mala rovnaky system, ale potom prestal fungovat v cca piatich tyzdnoch. tak som prestala prekladat a maly spal, ako dopapal (kojim v 99% po leziacky). od minuleho tyzdna ani toto uz nejak nefunguje a tak sa ucime zaspavat inak. vacsinou po papani na mna este kuka s otvorenymi ockami a usmieva sa a tak ostanem len lezat pri nom a hladkam mu vlasky. do 10 min zaspi. aspon zatial 😉 toto funguje aj cez den aj vecer pred nocnym spankom. obcas sa este prebudi, ked od neho potom odidem, ale to si len tak minutku tichucko pomrnci a potom uz zaspi.
@kkl82 zlatko ty si rodila v NR? Ak áno tak sme sa tam možno aj videli 😀 😀 my kojíme jedine vo futbalovej polohe po ležiačky mu neviem ten môj prsník strčiť do pusinky 😵
Mala by si ísť na to uvítanie niekde som čítala že dávajú jurošíky ( euráče) zajtra máme poradňu tak som silno zvedavá dám potom info
@danka483 mne mala vacsinou zaspi takymto ritualom.Nez nastane cas kupania o pol osmej,tak sa troska pohrame,poukazujeme si daco,o 19:30 kupeme,potom masaz telicka,oblecenie,papanie,odgrgnutie a ulozenie na spanok.Vacsinou trva aj hodinu nez kludne zaspi,lebo to jej este 10x vypadne cumel a potom zaspi uz na dlhsie.
@oluska88 no s cumlom sa ti dobre uspava 😀 u nas som cumel razne odmietla pouzivat, a ked som to chcela vzdat na konci prveho tyzdna, tak mi ho maly odmietol a odmieta az doteraz. cicka to musi potom pri zaspavani vynahradit 😉 a nebyva potom vaneska este hladna, kym zaspi? lebo kubko si musi cucnut najmenej pol hodinku pred spanim, inak sa mu to nerata 😀
@danka483 no vidis, ja som futbalku skusala iba dvakrat a keby si pocula ten krik 😀 tak sme to vzdali, najlepsie nam je pekne po leziacky, najma v noci, ked zaspim spolu s nim a niekedy este aj skor ako on 😝
rodila som v TO, chcela som do vody, ale nakoniec to musel byt akutny cisarsky... ale som rada, v TO porodnici bolo uplne super, personal mily a ochotny, a oproti tomu co som sa napocuvala o NR a problemoch mamiciek po cisarskych, by som nemenila svoje rozhodnutie za nic 😉
a tie peniazky dostaneme tak ci tak, ze vraj v pripade neucasti si ich mozeme vyzdvihnut v pokladnici... akurat, ze si to rovno odlozime na pokutu, co dostneme za odmietnutie ockovania. teda, ak nam daju len tych 50 euro pokuty a niekto sa nerozhodne vyrubit maximum ☹

@oluska88 tak to som rada,a co ti robil?