icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

kkl82
2. máj 2012

@danka483 ani ja uz nedavam capicku, ked je takto teplo a mam ho v kociku. hrozne sa na nu hneval uz od zaciatku a teraz mu je zbytocne teplo a rozculoval sa o to viac. akurat tu bola moja mama na jeden a pol dna a ta mi to odobrila, takze sa uz necitim ako zla matka 😀 kamoska v amerike, ku ktorej som chodila v lete pocas skoly, malemu nikdy nedala ciapku a nikdy nemal oblecene viac ako kratkorukavove bodynko. a to bol vzdy v klimatizovanom priestore s 20-22 stupnami a nikdy nemal ani nadchu a ani nekychol...
ale vsimla som si, ze vela mamiciek tu na sidlisku, ked kocikuju takychto krpcov, stale pouziva capicky, ale zas zbytok tela maju odokryty. dievcatka v satockach s holymi nozickami a chlapci len v kratkorukavovych bodynkach... ale pri tych dankovych vlaskoch ma habadej pokyvky, len davaj pozor na uska, ked ho nahodou vonku vyberies s kocika 😉

kkl82
2. máj 2012

@oluska88 jedine, co mozes, je trochu jej prehovorit do duse a ked nepomoze, tak dufat, ze to cele neskonci velmi zle... bohuzial, ona sa spamata, az ked bude neskoro a nieco sa stane jej alebo babatku... ☹ este ta rybacka by mohla byt ok, ale diskoteka??? ja som chodila do divadla pocas tehu a ked bola trochu hlasnejsia hudba, tak maly dost vystrajal, sa mu to nepacilo...

oluska88
2. máj 2012

@kkl82 ja z nej uz nemozem.sa cudujem bratovi,ze jej to dovoli.len neviem ci sa niekedy spamata.mozno fakt,aby nebolo neskoro na spamatanie.

bebel
2. máj 2012

ahojte
@danka483 🙂 máme sa fajn, beháme v kuse po vonku, keď je tak pekne 😉
zajatr možno hodím aktuáne foto.
Izka včera absolvovala v šatke výstup na Vysokú v Malých Karpatoch 😵 , všetko krásne prespala, len na vrchole sa total brutal prekadila 😉 tak sme sa komplet prezliekali.
Dnešné miery z poradne 6470 g a 60 cm...a máme žabku v pusinke, tak liečime.

danka483
3. máj 2012

@kkl82 máš pravdu nebudem riešiť čapicu keď ju nechce a má nervy aj tak je teplo, moja mamča mu už chcela nejakú zmajstrovať - ušiť 😀 vždy mám pre istotu nejakú po ruke keby náhodou, tie jeho vlásky rastú mu stále aj keď ho očešem na bok tak ráno má opäť kohúta 😀 😀

danka483
3. máj 2012

@bebel super, aj ja by som s malým už niekam rada vybehla ale netrúfam si. Aj včera sme boli celý deň na didinke bola som s ním vonku len ráno a potom navečer, v byte máme skvelých 26,5 stupňa tak väčšinu dňa sme s holou riťulkou zakrytý len látkovu plienkou.

kkl82
3. máj 2012

@danka483 😀 😀 😀 😀 tak darmo, on si uz uces vybral, frajer jeden, aspon budes vycvicena, kym pride puberta 😝

kkl82
3. máj 2012

@danka483 my teraz chodime na prechadzku az vecer po piatej, vtedy uz je dobre. mame len bodynko, gatuse a ponozky, inak sme v kociku odokryty. pekne tam zaspinka, narozdiel od bytu, kde cely den pospava z vycerpania len tak po pol hodke. inak, aj mne teplomer doma furt ukazuje 26,5 😀 😀 len na rozdiel od vas, mne maly cez den nechce papat ☹

danka483
3. máj 2012

@kkl82 ježíš nestraš pubertou dúfam že počká aspoň 15 rokov 😀 😀 už teraz mi je ľúto že tak rýchlo rastie a vy ako zvládate teplúčko? Včera bola u mňa mama tak malému dala trošku vodičky lyžičkou lebo v jednom kuse cuckal a cuckal...

danka483
3. máj 2012

@kkl82 no môj cucká aj za tvojho didi som už večer mala ako huspeninu 😀 😀 ale v noci ty kokos taká hrča tak keď cuckal som si masírovala ...že des

bebel
3. máj 2012

@danka483 ja krpatej dávam len vyslovene tenké bavlnené klobúčiky alebo šiltovku 😉
Alebo háčkované čiapočky 😎 Na oblečko tenké šatičky alebo len krátkorukavové body. Ponožky jej v takých horúčavách dávam len keď fučí, alebo zapadne slnko.
Piť len MM. ŽIadne čajíčky, ani vodu.

danka483
3. máj 2012

@bebel ja viem že len mliečko ale už som rezignovala a tá moja múdra mať.... 😒

bebel
3. máj 2012

foto zo včera 😉

kristinaanna
3. máj 2012

@danka483 ešte že lyžičkou 😉

no my tiež už dva dni poriadne spíme cez deň, ale dnes prespala 2 hod v kuse a zase spí 🙂 , tak už hádam bude lepšie 🙂 no my sme mali dnes v noci v izbe 25,5, ale ráno sa trochu ochladilo

@bebel maličkú aj natieraš? a čím?, my veľmi nechodíme na slniečko , ale aj tak je už malá trošku opálená 😠 nedá sa tomu vyhnúť keď sme v kočíku

bebel
3. máj 2012

@kristinaanna 50 OF Bioderma alebo z DM drogerie tiež 50 sensitive...to bolo fotené večer o 18,00 🙂 , inak sme boli v tieni

kkl82
4. máj 2012

zeny, mojmu krpcovi sa odvcera zmenil hlas aj repertoar narekov 😉 normalne neviem kedy preco place. sa to budem musiet ucit od znovu. aj hlas ma nejaky silnejsi a plac taky nosovejsi...
inak, vcerajsie miery z poradne 63cm a 5700g, teda plus 4 cm a 500g od poslednej. buduci tyzden budeme musiet ist na neurologiu, lebo to vyzera tak, ze sa nam fontanelka uz zrastla ☹ . ale hlavicka nam rastie podla tabuliek uplne na priemer...

batomi
4. máj 2012

Ahojte maminy.Viete mi povedat,ako je s tymi prispevkami?Tie 2 sumy ste dostali naraz,alebo zvlast.Jedna suma 678 eur,a druha suma do 300 eur.Mozete mi poradit,ako ste to mali,a presne o ake sumy ide.Dakujem

oluska88
5. máj 2012

ahojte maminky,chcem sa spytat ci aj vase deticky vam dvihaju hlavicku ked lezia?Mi to robi stale.Aj ked ju polozim,tak sa zacne jedovat a mi takto dviha hlavicku do predu.

kkl82
5. máj 2012

@oluska88 moj sa tiez jeduje, ked ho polozim 😀 ale hlavicku ani zdaleka este nezdviha... mozno sa vaneska uz chce posadit 😉 ale je pravdepodobne, ze to robi automaticky, od toho jedu, ze chce byt na tebe... instint nepusti 😉 kubko sa mi tiez v troch tyzdnoch otacal z chrbta na bok a naopak uplne sam (hlavne za cicikom) a na brusku dvihal hlavicku do 90-stupnoveho uhla. to sme vtedy na neho len cumeli, lebo toto ma zvladat tak trojmesacne babo. potom to prestal robit a zaradil sa do normalnosti 😀

oluska88
5. máj 2012

@kkl82 uplne to vyzera,ako keby si chcela sadnut.sranda.ona ked tak dvihne hlavicku,tak sa o aky kus presunie.ale to nosenie mi ide na nervy,lebo ked ju drzim na rukach,tak chce aj maly.Ruky mam vytahane ako opica.a nevravim o tom ako spi cez den posledny tyzden a pol.po 10min.,20min.a raz po hodine.stale je taka mrchava,nezabera nic.maly ma potom take argumenty,ze ked nespi Vaneska nebude ani on.

kkl82
5. máj 2012

@oluska88 ani kubko uz vyse tyzdna nespal cez den dlhsie ako pol hodku, ale u nas kvoli bolestiam bruska. jedina vynimka je, ked ho mam v satke... mozno by si aj ty mala skusit, daj vanesku do satky a s malym sa tiez pri tom mozes bavkat 😉 tak mozete byt spokojny vsetci traja 😎

oluska88
5. máj 2012

@kkl82 vyskusam si pozicat od susedy a ak to bude mat uspech,tak si to kupim.Urcite to je aj skrz tie teploty.ved uvidime.a v noi ti ako Kubko spinka?

kkl82
5. máj 2012

@oluska88 v noci taha od cca osmej vecer do siestej rana, viac malokedy. budi sa len na papanie tak 2-3 krat, ale spinkam s nim na roztahovacom gauci v detskej, takze sa v podstate ani nestihne prebrat. cez den ho nedokazem donutit spat, lebo aj ked zaspi, tak do pol hodky ho prebudia prdiky a potom sa na mna usmieva a oci ma dokoran. zaspat naspat ani nahodou. potom poobede byva uz moc unaveny a vrieska o dusu, co pred tym nikdy nerobil... tak sa ho snazim cez den nosit co najviac, aby si pospal aspon tie 4 hodky dokopy.

bebel
5. máj 2012

@oluska88 šatka alebo ergonomický nosič je ideálne riešenie pre náročné deti, aby si vôbec mohla fungovať cez deň a venovať sa aj staršiemu súrodencovi. 😎

danka483
5. máj 2012

@oluska88 Oli môj je tiež riadny jedoš hlavičku doma dvíha a na poradni hrá invalida 😀 😀 dokyna nás chce poslať na cvičenie no nemám slov ....

danka483
5. máj 2012

@kkl82
@oluska88 Aj môj krpec cez deň spí tak cca pol hoďku ale hlavne že spí v noci aj keď posledné dve noci mal šábes nie a nie sa uložiť po hodine a pol som ho položila na bruško a hneď zaspal až som sa bála že ani nezamňaukal ani monitoru som neverila

oluska88
5. máj 2012

@bebel ja mam ten nosic,ale tam mi este dlho nevydrzi.tak max.10 minut

oluska88
5. máj 2012

@danka483 co jej sibe?ved za to,ze raz nespolupracuje vas nemusi posielat na cvicenia.milujem takych lekarov.

oluska88
5. máj 2012

@danka483 ona cez den vyvadza katastrofa a v noci akoze spi,ale budi sa 4-6krat na papanie.Ziadna slava.