Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@silvia10131 nutrilon anti colics
@oluska88 no ale sice pokial pribera tak si asi vytiahne kolko potrebuje,,a ako uz je malinkej lepsie?
my take bublinky pustame ze az 😅
@silvia10131 stale ma sopliky,zatial nam nic nezabralo.neziarli ti Lukasko na braceka?
@oluska88 vies co zo zaciatku hej,ale teras uz nie,,uz aj pysne ho po meste kocikuje a hovori ze Adamko je jeho bracek 😀 a tvoj?
@kristinaanna krásna okatá babuľka 😵 😵 😵 😵 😵 také ňuňuňu líčiská 😉
@silvia10131 no na malom je stale vidiet,ze este ziarli.pritom sa co najviac snazim venovat rovnaku pozornost obom.ale tiez mi pomaha,sem tam kocikuje,ale ak sa ho niekto opyta ci si mozu zobrat jeho sestricku,tak ju nechce dat.lebo Vaneska je jeho.ale pohladi ju a pobozka malokedy.
@oluska88 ta moj ho neda dopustit na neho,stale je pri nom,,ale asi zato ze je uz starsi,on ho chce brat aj na ruky ale to mu uz nedovolim,minule ho zobral tak som ostala jak obarena lebo uz mu padal tak som len rychlo pribehla ale tlak som mala urcite 150 na 150 😅 ,riadne prestrasena som bola 😝
@silvia10131 to ti verim,maly zasa kedc niesom na blizku,tak sa k nej moc ani nepriblizuje.a ked mu poviem,daj jej cumel,takl to trva.
@oluska88 mojemu to ani vraviet nemusim,on ked vidi zeho nema tak sam mu da 😅
@silvia10131 tak to je super!!!.mne davaju zabrat,lebo muz mi teraz chodi na tyzdnovky a maly nevie co zo sebou.strasne sa zmenil.ked je muz prec,je strasny a ked je doma,tak sa celkom s nim da.No uvidime,dufam ze to je len chvilkove.
,u nas zasa to je naopak,ked som s nimi sama tak vtedy je lepsi ale ked je aj mm doma tak je horsi vtedy 😒
@oluska88
@silvia10131 tie deti su zaujimave.mne zle spavaju,ked je mm prec a ked je doma,tak to sa neda porovnat.
@oluska88 to veru ano,,a co tak skoró ste hore? 😕
@silvia10131 malu sopliky zobudili,tak som musela odsavat a potom zaspala az o pol siestej.tak som sem cez mobil pozrela.
@oluska88 oooj to ma mrzi ze je este chora 😔 a neni na nieco alergicka ked jej nic nezabera,?
@silvia10131 netusim,ale u nas dlho trvaju u vsetkych sopliky.
@oluska88 tak dufam ze to cim skorej prejde 😉
@silvia10131 to dufam aj ja...ale nic nepomaha...este vyskusam s nou ist do solnej izby.
@oluska88 no treba to jednoznacne vyskusat,kedze uz nic nezabera,,ved uz nieco musi zabrat 😉
@silvia10131 ked som tam chodila s janikom,tak to zabralo a rok sme mali pokoj.len musim zistit,ci tam mozu chodit take male deti.
@oluska88 a kde to je?
@silvia10131 to v prievidzi v jednej materskej skolke urobili solnu izbu.http://www.mszavodnika.estranky.cz/clanky/...
@oluska88 aha tak to je daleko od nas,no verim ze to uz pomoze len si najdi ci tam mozes s malou 😉
@silvia10131 musim si tam zavolat.
baby poradte ako ste s vasimi babatkami cvicili to prekrucanie na bok. lebo ja mam pocit ze moja obvodna mi nic nepovie..troska sa sem tam pretoci ale nie je to az tak ako na fotke od elenka6
@radus1810 ani moj bubo sa este nepretaca, kazde dieta je ine, chce to cas 😉 ked bola u nas moja mama, tak si robila srandu, ze ona ho to nauci a ked lezal na chrbte, tak mu raz potiahla rucku a raz potlacila nozku (za stehienko) tak hore a do strany, aby mu pomohla pretocit sa. aj to fungovalo, tak to teraz s nim robim v ramci mojkania parkrat denne aj ja, mozno to pomoze 😎 neviem, ci je to nejaky akoze cvik, ale maly vobec neprotestuje a az sa mu to paci. ale sam to este nezvlada...

@oluska88 a co pije?ja mu davam bebu ha1,,,kvoli atopickemu ekzemu,,,