Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@radus1810 ani "my" sa ešte nepretáčame 😉, a mne to ani nevadí, 🙂 netreba dávať taký pozor, 😀 podľa mňa sa najskôr pretočí z bruška na chrbátik 😉
@danka483 prečo o dva týždne? my až o šesť tt na preočkovanie
@bebel krásna váha, taký malý bucko 😉
@kristinaanna michelina.... 😝 😅
@kristinaanna neviem tak chodíme asi nás chce tak často vidieť 🙂 nevedia sa na malého vynadívať na tie jeho šišinky 😵
baby dakujem za infošky a za rady.ste ma potesili, ze to nie je povinne, lebo ja som uz mala stresy, že sme niečo premeškali 🙂
mala važi 5500g a 63 cm,takže v porovnani s mierami co sa tu davaju 🙂... doktorka stale hovori, že 200g tyždenne je vrchna hranica na pribratie... tak neviem... a aj my ideme na poradnu až na preockovanie za 6 tyždnov.
Ahojte dávno som sa nezapojila. Tak my máme 7035g dlzku nemerala. O 3 týždne ideme na 2 očkovanie. Neprevalujeme sa ale na brusku sa mu páči. Samozrejme mu niekto ukazal sedenie tam sa mu to náramne paci. 😖
no my sme boli vcera na odbere.krvicku nam museli zobrat z hlavicky na vitamin D a protizapalove hodnoty.ale vsetko mame v poriadku.Vaneska sa este nepretaca,ale blaboce riadne a aj sa na hlas smeje.
@danka483 nee,víc jsem kojila a přikládala,čím je větší potávka,tím více se tvoří,ja homeo na prevenci neužívám,není to dobrý,má se řešit až problém, Zvládly sme to dobře,akorát zůstalo trošku horší spaní v noci. Asi,kdybych ju nalila Sunarem,spala by celou noc,páč mi přijde,že mi obě prsa vždycky vypije,jak pytlíky mlíka a ještě by si dala,už pokukuje po našem jídle,co vidí 😅
Baby chcem sa len spýtať ten môj bubák malý mi začal vrackať čo doteraz vôbec nebolo také už husté pripisujem to tomu že sa furt ťahá hore a vždy ho nechám trošku nech hačká lebo sa z toho teší môže to byť tým že si tlačí bruško? 😔
@catrena aj moj malý važi 5500g ale neviem kolko meria lebo nam ho v poradni nemerajú,čo tu čítam tak su trošku drobnejši 🙂 .

No a po dnešnej poradni vážime 6050 gr a meriame 61 cm čomu moc neverím ale neva ...všetko ok dokyna spokojná a o dva týždne ideme opäť