Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@petja no veď to že on leží a furt si dvíha tú malú šišatú hlávku ale akože dosť vysoko a to je preto lebo sme mali cvičiť a aj moja dokyna že mu máme podať ruky a nech sa dvíha a potom to takto dopadlo že nechce byť inak ...aj v lehátku sa mi stále dvíha v hlbokom kočíku opäť problém tak ho dávam do vajíčka aj tam sa mi dvíha ...nemám slov moja mama vraví že to je aj preto že je "vypestovaný" že je stále na rukách a mojkám ho
@petja fúha už som o tom kdesi čítala bože môj také drobátko ach toto neviem pochopiť prečo ,musia taký drobci trpieť , my keď sme boli po očkovaní som mala dosť keď mal malý teplotu 37,9 bola som priam hysterická schopná všetkého - som asi veľmi úzkostlivá na to moje drobča. A zabral jej ten sirup či čo to je čo si dala malinkej?
@danka483 jenže očkování je trochu o něčem jiném,to jsou cizorodé látky najednou vpálený do krevního řečiště a tady vítám teplotu,průjem i zvracení jako způsob jak se z toho špatného vyčistit. Já teplotu beru,jako léčebný způsob samouzdravování.Tak to beru a teplota je pak můj přítel. Malé jsem srážela teplotu až za 39 a to homeopatikama,kterým 100% věřím,nikdy mě nezklamaly. Úzkostlivá nejsem,milující ano
@danka483 vyzerá ako ročný, som myslela že už sedí sám 😀
@kristinaanna to tými vláskami 😀 😀
@danka483 pri staršej sme tak od 3m prestali používať klobúčiky, raz som ich nemala po ruke, trochu poplakala a najedla sa, potom sme skúsili znova a po čase ich nebolo treba 😀
@kristinaanna už som si aj ja tak povedala že ich sama pred sebou schovám a budeme to musieť zvládnuť , ale keď on sa tak veľmi začne jedovať 😖
Ahojky,dnes má moje zlatíčko 4měsíce 😵
Ćaute, my sme dnes vstali cca o 4,00....ale niežeby juniorka plakala, ona sa naučila výskať a dáva také tóny, že z tohto bubienky zachádzajú skoro do bolesti 😅 Budúca sopranistka...a je veľmi komunikatívna, všelijaké gee a guu , aua, aah, brrr a pod neustále sa snaží zaujať pozornosť a stále sa smeje, ak sa jej to podarí.
Len akonáhle vytasím mobil, foťák, kameru, zvážnie 😝 a nahodí ksichtík, "akože o čo ti ide? Som rada, že ťa vidím a chcem pokecať a ty na mňa furt mieriš?!"
Idem skončiť zmluvu s laktáriom, pretože sa blížia rázdniny a nebudeme prakticky vôbec doma.
btw: reakciu po očkovaní do stehienok nemala takmer žiadnu, tak som rada, že sme sa netrápili...

@kkl82
@petja už som skúšala kadečo meniť polohy a nič 😖 len sa jeduje a hovorím si že mi to za to nestojí aby bol malý nepokojný. Po sekcii ešte v nemocnici sme ich začali používať na radu sestričky nakoľko malý mi stále spinkal nedal sa vôbec zobudiť 3 dni vôbec nič 😔 😔 takže prisatie u nás nehrozilo až potom keď sme dali klobúčik a to sme ho klamali všelijako budili nič nezabralo. Ja to skúšam stále a pritom bradavky mám ok .