Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
tak mame dnes za sebou prve ockovanie.Vanesik je mrzuta a dufam,ze to bude bez teplot.
@miskab ahoj, je to take diskutabilne..podla novych studii to vobec nepomaha ako prevencia, a vacsina ortopedov to neodporuca preventivne vobec robit...ti starsi samozrejme stale povedia ze radsej balte nasiroko, pokazit tym nic nemozete🙂 my sme nebalili vobec, na klby sme boli uz 2x a bolo to ok, len este nemala vyvinute jadierka tak este nas caka kontrola o 4 mesiace
@bebel nooo to nasa pred tyzdnom tiez prisla na to ze s tymi hlasivkami sa daju stvarat paradne veci🙂 cely den len krici, vrieska, ujuuuka a strasne sa z toho tesi:D a napodobne nadranom som ju nakojila a zacala v postielke take zvuky vydavat, ze sme sa s manzelom chytali za hlavu...nieee my chceme este spat a ona chce klabosit a hrat sa :D
@oluska88 no nasa mala sa nevedela upokojit, spinkala sice dobre, teplotu mala 2 dni max do 37,6, ale ju to nejak inak asi zasiahlo..tyzden sa chcela nosit na rukach..akonahle sme ju zlozili strasny plac, kociar taktiez nehrozil ani nahodou, aj ked sme jej zmizli z dohladu strasne zacala plakat...uplne ine dieta to bolo..potom ju to preslo nastastie
mamicky, co ockujete deturence, nechcem tu virit hladinu, ale precitajte si tento clanok o zrazani teploty paracetamolom po ockovani, najma komentar pani doktorky pod nim: http://www.slobodavockovani.sk/news/studia-deti...
@danka483 ahoj Danka,aj my ideme nabuduci tyzden na nozicky,tak som zvedava.ideme v pondelok.Tak mame za sebou krasnu noc.Vaneska vobec nemala teploty,kludne spinkala,budila sa tak ako sa budieva.tak som rada.len ja som bola kazdu pol hodku hore.Nemohla som spat.som ju kontrolovala a chodila maleho zakryvat paplonom.
Ja som nebalila na široko ani 1 moje dieťa a ani 1 to nepotrebovalo....všetky kontroly boli ok. 😎
@miskab ahojhky no k ortopédovy mi dali papier ešte v pôrodnici a to treba ísť do nejakých 4 týždňov bábätka a ja som sa objednala tak to teda funguje u nás. A pôrod no narozdiel od teba čo si ma predbehla som rodila v 41tt a išli sme sekciou vraj kôly ivf. Dlho som sa dávala do kopy a hlavne ma mrzelo že som robila všetko preto aby som bola po pôrode fit a venovať sa malému ☹ a následky sekcie vidím aj teraz ja som na neho strašne naviazaná večer neviem bez neho zaspať a teším sa keď sa mi zobudí v noci že si ho šupnem k sebe do postele a pritúlime sa ( strašne mi chýba)no a malý je veru riadny šašo tiež blaboce vymýšla v jednom kuse je v pohybe no viem si predstaviť čo to bude za živé striebro 😀 😀 a ty si mala aký pôrod. Ozaj pre súrodenca kedy pôjdeš?
tak my mame ockovanie za sebou...chcem sa vas spytat ktore ockovanie ste davali (to co je plne hradene poistovnou a chrani dieta proti 10tim kmenovym chorobama alebo to co sa doplaca 13 eur? My sme ockovanie zvladli zatial velmi dobre, mala mala zvysenu teplotu ale smiala sa...
Mam pocit ze ju vakcina trosku prehnala, ale neviem naisto ze to je sposobene nou. nakolko mame problemi s kakanim... ani ja moc casto nebalim na siroko...mala sa jeduje, teiz nas caka kontrola buduci tyzden...
idem vas docitat

ahojte maminky vyvazujete nozicky babatka?