icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

danka483
4. jún 2012

@kkl82
@petja už som skúšala kadečo meniť polohy a nič 😖 len sa jeduje a hovorím si že mi to za to nestojí aby bol malý nepokojný. Po sekcii ešte v nemocnici sme ich začali používať na radu sestričky nakoľko malý mi stále spinkal nedal sa vôbec zobudiť 3 dni vôbec nič 😔 😔 takže prisatie u nás nehrozilo až potom keď sme dali klobúčik a to sme ho klamali všelijako budili nič nezabralo. Ja to skúšam stále a pritom bradavky mám ok .

danka483
4. jún 2012

@petja no veď on je potvora ležať mi nechce ani za svet on sa mi stále ťahá hore ide ma z toho poraziť on je neustále v pohybe. Ale ja ho na tej foto držím len to nie je vidieť 😵

petja
4. jún 2012

@danka483 a když odstřikneš z prsa a necháš aby to teklo po bradavce a dáš mu prso,že cítí to mlíko,nebo ho olízne,to se nepřisaje?

petja
4. jún 2012

@danka483 šak já vím,že ho držíš,vidět to jde,ale jak se ti jako může mimino zvedat,se překulí ze zad na břicho a co? Přece se z lehu nezvedne

danka483
4. jún 2012

@petja no veď to že on leží a furt si dvíha tú malú šišatú hlávku ale akože dosť vysoko a to je preto lebo sme mali cvičiť a aj moja dokyna že mu máme podať ruky a nech sa dvíha a potom to takto dopadlo že nechce byť inak ...aj v lehátku sa mi stále dvíha v hlbokom kočíku opäť problém tak ho dávam do vajíčka aj tam sa mi dvíha ...nemám slov moja mama vraví že to je aj preto že je "vypestovaný" že je stále na rukách a mojkám ho

danka483
4. jún 2012

@petja A s tým mliečkom som už skúšala kadečo ešte budem aj naďalej no neviem a keď to nepôjde inak tak ho nebudem trápiť a nechám mu tie klobúčiky , som rada že kojíme...

petja
4. jún 2012

@danka483 no tak ho radši ns,jeho záda na tvoje prsa,jedna ruka mezi nohy a jistit kyčle a druhá na hrudníčku,myslím,že tímhle si můžeš dost zavařit

petja
4. jún 2012

@danka483 jo,to jo,bez nich bys asi nekojila vůbec,je to super pomoc

danka483
4. jún 2012

@petja ja ho takto nenechávam fakt len minimum ja ho nosím ako lietadielko dolu bruškom aspoň hlávku dvíha a presne ako píšeš len on je potvorka 🙂 zvedavé to je no neviem ja po kom to díťe je 😀

danka483
4. jún 2012

@petja tak to hej a čože sa to porobilo tvojej malinkej bábike? Že by to boli tie zúbky?

petja
4. jún 2012

@danka483 šestá nemoc je virové onemocnění,které začíná vysokými horčekami,my měli 40 a pak se osype od hlavy,postupně dolů,stejně tak vyrážka odchází,měli to obě moje děti ale určo až po 6m

danka483
4. jún 2012

@petja fúha už som o tom kdesi čítala bože môj také drobátko ach toto neviem pochopiť prečo ,musia taký drobci trpieť , my keď sme boli po očkovaní som mala dosť keď mal malý teplotu 37,9 bola som priam hysterická schopná všetkého - som asi veľmi úzkostlivá na to moje drobča. A zabral jej ten sirup či čo to je čo si dala malinkej?

petja
4. jún 2012

@danka483 jenže očkování je trochu o něčem jiném,to jsou cizorodé látky najednou vpálený do krevního řečiště a tady vítám teplotu,průjem i zvracení jako způsob jak se z toho špatného vyčistit. Já teplotu beru,jako léčebný způsob samouzdravování.Tak to beru a teplota je pak můj přítel. Malé jsem srážela teplotu až za 39 a to homeopatikama,kterým 100% věřím,nikdy mě nezklamaly. Úzkostlivá nejsem,milující ano

petja
4. jún 2012

@danka483 jinak ta vyrážka nesvědí a ona při teplotce víc spala,víc pila,takže jsem to nechala na ní,jen hlídala 😉

danka483
4. jún 2012

@petja no ty si už skúsená maminka ja nie, a keďže je toto naše malé vytúžené tak som veľmi ale veľmi opatrná 😒

petja
4. jún 2012

@danka483 o tom to není,to má nebo nemá člověk v sobě,jak řeší problémy,zda ve stresu,či s chladnou hlavou a zaměřením se na ten konkretní problém

oluska88
4. jún 2012

@petja mne robi mala to iste.zapre sa mi o lakte a taha sa mi hlavickou do predu.

petja
4. jún 2012

@oluska88 jako na zádech?

oluska88
4. jún 2012

@petja ano lezi na chrbte a toto robi...

petja
4. jún 2012

@oluska88 tak to bych asi začla cvičit Vojtovku

danka483
4. jún 2012

@petja myslíš že to je ozaj nejaký problém? Budúci týždeň idem na poradňu tak sa veru spýtam +pôjdem aj k ortopédovi tak aj tam sa spýtam - veď po hube mi nikto nedá 😵

petja
4. jún 2012

@danka483 no určo to není fyziologické a myslim že si tak zbytečně ´´kóduje´´ špatný vývoj

kristinaanna
4. jún 2012

@danka483 vyzerá ako ročný, som myslela že už sedí sám 😀

danka483
4. jún 2012

@kristinaanna to tými vláskami 😀 😀

kristinaanna
4. jún 2012

@danka483 pri staršej sme tak od 3m prestali používať klobúčiky, raz som ich nemala po ruke, trochu poplakala a najedla sa, potom sme skúsili znova a po čase ich nebolo treba 😀

danka483
4. jún 2012

@kristinaanna už som si aj ja tak povedala že ich sama pred sebou schovám a budeme to musieť zvládnuť , ale keď on sa tak veľmi začne jedovať 😖

petja
5. jún 2012

Ahojky,dnes má moje zlatíčko 4měsíce 😵

bebel
5. jún 2012

Ćaute, my sme dnes vstali cca o 4,00....ale niežeby juniorka plakala, ona sa naučila výskať a dáva také tóny, že z tohto bubienky zachádzajú skoro do bolesti 😅 Budúca sopranistka...a je veľmi komunikatívna, všelijaké gee a guu , aua, aah, brrr a pod neustále sa snaží zaujať pozornosť a stále sa smeje, ak sa jej to podarí.
Len akonáhle vytasím mobil, foťák, kameru, zvážnie 😝 a nahodí ksichtík, "akože o čo ti ide? Som rada, že ťa vidím a chcem pokecať a ty na mňa furt mieriš?!"
Idem skončiť zmluvu s laktáriom, pretože sa blížia rázdniny a nebudeme prakticky vôbec doma.
btw: reakciu po očkovaní do stehienok nemala takmer žiadnu, tak som rada, že sme sa netrápili...

danka483
5. jún 2012

@bebel a to si ešte stále dávala mliečko do laktária no super 🙂 no môj tiež sa zobudí najprv začne cmúlať prštek a potom také debaty šupnem ho k nám do postele a zachvíločku chrapká . No môj stále ako vytiahnem foťák alebo v rýchlosti mobil tak vážna tvár typu " čo to je" 😀

elenka6
5. jún 2012

naša tiež sa prestane smiat ked vytiahneme fotak ale niekedy to stihneme tak na desiaty pokus 😀