icon

Február/Únor 2012

radkatalajkova
11. máj 2011

Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?

darksky
29. jún 2011

@suzamen asi za tyzden a pol, lebo moj priatel musi ist domov na tyzden,ked sa vrati, hned sa pojdeme pozriet ako bije to srdiecko...sama tam velmi nechcem ist :(

suzamen
29. jún 2011

@darksky tak to už půjde vidět... 🙂

darksky
29. jún 2011

@suzamen strasne sa tesim a ty ako? Videla si uz ako tvojemu mimi bije srdicko?

suzamen
29. jún 2011

@darksky já už viděla dvě srdíčka 😀 čekáme dvojvaječná dvojčata a byl to pro mě hroznej šok když sem se to dozvěděla ale už sem se stím částečně smířila a začínám se těšit 🙂 Můj manža dneska odjel na Slovensko tak doufám že se do 12.7. vrátí a bude mít čas semnou jít na kontrolu jinak ho vezmu až na velký utz ve 20 týdnu 🙂

jaannaa86
29. jún 2011

Ahojte,máme meškanie 9dní,tak to vyzerá,že sa pridávam 🙂 Zajtra to budeme vedieť naisto 🙂 😅

slunce_veruna
30. jún 2011

Holky, dotaz, asi tu ted pres prazdniny nebudu stihat chodit, predpokladam ze mezitim udelate uzavrenou skupinu, vezmete me do skupiny kdyz vam pak napisu nekdy asi na zacatku zari?

hanka21
30. jún 2011

Dobre ranko.Tak ja idem dnes sa popýtať tu k doktorke kde si chcem preložiť kartu.Doktorka tam kde som chodila mi kazala prisť o mesiac...ale mňa bolí celé bruško hlavne hore take tlaky a niekedy zabolí...Tak chcem s tým isť nech ma niekto pozre radšej...Malú som mala rizokovo tak nechcem čakať a necítim sa vobec dobre...možno zbytočne stresujem ale radšej a aj tak si tu musim najsť neakeho doktora...tak zatial babenky 🙂

lilka1
30. jún 2011

@jaannaa86 Vitaj medzi nami a zajtra drzim palce na kontrole 🙂

saaska
30. jún 2011

Dobre ranko, tak ja som dnes bola menit gynekologa a musim cakat 7 dni na vystavenie karty 😒 co uz, maju na to zo zakona narok.....

lili_a_mimi
30. jún 2011

@silvia.t ako dopadol testik? 😨

silvia.t
30. jún 2011

@saaska tak si medzi tym najdi nejakeho noveho...7dni nie je az tak vela 😉 a ako zareagovala ked si jej povedala ze ides k inemu dr.?

@jaannaa86 gratulujem

baby tak ja som dnes robila ten test na urecenie pohlavia a vyslo mi podla neho dievcatko 😀 tak len nech sa nemyli...mam to aj sfotene ale to uz troch stmavlo,pred tym to bolo take svetlejsie 🙂

bacillka
30. jún 2011

@silvia.t Júúúj teším sa s tebou že to bude dievčatko.

Dievčatá stále tu spomínate uzavretú skupinu ako sa k Vám potom dostanem? Nebudem tu 3t a rada by som zdielala bábetkovské nadšenie v tejto skupine 😀

Dnes o 14tej idem na prvé kuk do bruška dúfam že tentoraz to bude všetko OK. Začíma mať z toho bruchabôl.

silvia.t
30. jún 2011

@bacillka tak nie je to 100% podla mna 50 na 50 ale verim ze to bude baba 😀

jaannaa86
30. jún 2011

Predbežný termín-29.2. :D

saaska
30. jún 2011

@silvia.t jeeej gratulujem k dievcatku 😀 som bola u doktory skoro rano, ked tam bola iba sestricka, takze s doktorkou som vobec nerozpravla nastastie....nehcala som si poradit od svagrinej, ta ma uz dve deticky, poradila mi doktora na hlavnej, tak to mam aj blizsie k praci...

silvia.t
30. jún 2011

nasla som este jednu stranku...pre pobavenie 😀
http://www.jasanek.webpark.cz/plzak.html

lilka1
30. jún 2011

Ahojte, sedim prave v praci pri pc a je mi fajne zle uz asi hodku, ma napina na vracanie a neviem co so sebou, aj caj som uz vypila, aj vodu, teraz dzus a nic nezabera 😒 a najhorsie ze to vidi aj moj kolega, ktoremu som musela o mojom stave povedat aj ked som este nechcela teraz. Asi nemate take starosti, kedze vacsina uz mate 1 babo a ste asi s nim doma.

saaska
30. jún 2011

@lilka1 ja mam taketo starosti a tiez som sa kolegynke v kancli proste priznala, mna to chyta halvne poobede a vecer

ve2
30. jún 2011

@silvia.t co ti tam vyšlo?

bacillka
30. jún 2011

@silvia.t tak podla toho odkliku to znova bude chlapček? No aspoň nebudem kupovať nové veci. xixix
len nech je to zdravé

@lika1 Mne pri prvom tehu pomohla prevarená voda (mierne letná) zmiešaná 1:1s coca colou (nie pepsi)
a také vlažné som to popíjala. Bolo to ako balzam na dušu.

silvia.t
30. jún 2011

Baby este nieco som nasla 😀 kopirujem:
Podle stáří krve v těle maminky nebo tatínka při početí miminka. Tak se této metodě výpočtu říká. Krev se prý v těle mění po sedmi letech a pokud má při početí obou miminek vždy starší krev maminka (jeden z rodičů), měly by být děti stejného pohlaví. Je jedno, jestli jsou to dva kluci nebo dvě holčičky, ale musí být stejného pohlaví. Jde tady tedy o určitou shodu. Takto si mohou rodiče jednoho dítěte vypočítat pohlaví druhého. No, ukážeme si to na příkladu :o).

Zkusím vypočítat jedné své sestřenici, jestli její třetí miminko, které čekají, bude třetí holčička nebo to bude konečně kluk, po kterém tolik s manželem touží.

Napište si vedle sebe do sloupečku roky narození obou rodičů. Na našem příkladě tedy budu mít vedle sebe napsány roky 1973 u sestřenice a rok 1970 u jejího manžela. Teď si pod oba letopočty pište ročníky vždy o sedm let vyšší. Takže pod ročníkem 1973 budu mít čísla: 1980, 1987, 1994, 2001 a 2008. Pod ročníkem 1970 budu psát 1977, 1984, 1991, 1998 a 2005. Jejich nejstarší dcera se narodila v roce 1995, ale počatá byla v roce 1994. Tady si početí jednoduše vypočítejte odečtením devíti měsíců od narozenin dítěte :o).

Podíváte-li se vypsané tabulky, měla v roce 1994 její maminka zrovna novou krev a tatínek měl 3 roky starou krev – tedy starší než maminka. Teď to zní jako slovní úloha v matematice, ale pokračujte se mnou dál.

Druhá dcera se jim narodila v roce 2004, počatá byla v roce 2003. I tady má starší krev opět tatínek. Jeho krev byla 5 let stará a maminčina Jen 2 roky. Takže opravdu platí, u obou dětí měl starší krev tatínek a děti jsou stejného pohlaví. Opakuji, že tady nezáleží na tom jakého.

Třetí miminko bylo počato letos v roce 2006 a tady má podle tabulky poprvé starší krev maminka. Je tu tedy obrat. Měl by to být jejich vysněný kluk. Teď už si jen počkáme, až jim lékař při ultrazvuku potvrdí náš výpočet.

silvia.t
30. jún 2011

@ve2 tam vysiel chalan,aj podla cinskeho chalan 😀 😀 😀 tak idem este pocitat podla tej krvi 😅

ve2
30. jún 2011

@silvia.t aj ja 😀

ve2
30. jún 2011

mne raz vyšlo dievčatko a raz clapec?!? 😀

lilka1
30. jún 2011

@bacillka mohla by som to vyskusat, ale nevadi ze coca cola obsahuje kofein?

suzamen
30. jún 2011

@silvia.t podle té krve to to skoro vždy vychází u naší malé to bylo nerozhodně ale naštěstí se z ní vyklubala holka 🙂 a ted bychom teda měli mít dva kluky 😒

lili_a_mimi
30. jún 2011

ze jaka sranda... 🙂 podla tej krvi vyslo, ze to bude zas dievcatko, podla cinskeho kalendara tiez dievcatko a podla tej stranky od @silvia.t ze to bude chalan... 😕

lili_a_mimi
30. jún 2011

@lilka1 ja pijem Coca colu tiez a nic mi nie je - a bola to moja zachrana c.1 aj pri prvom tehu. Ja som pila studenu (nicim neriedenu) Colu ale len po malych duskoch (tak 3-5 hltov) a pomohlo to nenormaaaaalne 😀

lilka1
30. jún 2011

@saaska mna hocikedy pocas dna, ale tesim sa uz na obedik, po nom by mi malo byt lepsie 🙂

silvia.t
30. jún 2011

Tak mne podla krvi teraz vychadza dievca 😀 kedze mam novsiu krv ja,a aj na tamera to sedi jeho sme splodili v roku 2008 a to mal novsiu krv manzo 😀

md.hs
30. jún 2011

tak sem se taky koukala co by nám mělo vyjít a podle krve a čínského holka a podle té stránky co dávala Silvia.t nelze zodpovědět mámtam otazník 😀 😀 tak se necháme překvapit...jinak Cola mě taky pomáhá studená pár doušků a dává se dětěm když zvrací jen jedna nebo dvě lžičkyže to zklidní žaludek...ségra když byla malá tak námvto doporučila doktorka