Február/Únor 2012
Pridá sa k nám niekto s takým istým termínom?
@darksky já už viděla dvě srdíčka 😀 čekáme dvojvaječná dvojčata a byl to pro mě hroznej šok když sem se to dozvěděla ale už sem se stím částečně smířila a začínám se těšit 🙂 Můj manža dneska odjel na Slovensko tak doufám že se do 12.7. vrátí a bude mít čas semnou jít na kontrolu jinak ho vezmu až na velký utz ve 20 týdnu 🙂
Ahojte,máme meškanie 9dní,tak to vyzerá,že sa pridávam 🙂 Zajtra to budeme vedieť naisto 🙂 😅
Holky, dotaz, asi tu ted pres prazdniny nebudu stihat chodit, predpokladam ze mezitim udelate uzavrenou skupinu, vezmete me do skupiny kdyz vam pak napisu nekdy asi na zacatku zari?
Dobre ranko.Tak ja idem dnes sa popýtať tu k doktorke kde si chcem preložiť kartu.Doktorka tam kde som chodila mi kazala prisť o mesiac...ale mňa bolí celé bruško hlavne hore take tlaky a niekedy zabolí...Tak chcem s tým isť nech ma niekto pozre radšej...Malú som mala rizokovo tak nechcem čakať a necítim sa vobec dobre...možno zbytočne stresujem ale radšej a aj tak si tu musim najsť neakeho doktora...tak zatial babenky 🙂
Dobre ranko, tak ja som dnes bola menit gynekologa a musim cakat 7 dni na vystavenie karty 😒 co uz, maju na to zo zakona narok.....
@silvia.t ako dopadol testik? 😨
@saaska tak si medzi tym najdi nejakeho noveho...7dni nie je az tak vela 😉 a ako zareagovala ked si jej povedala ze ides k inemu dr.?
@jaannaa86 gratulujem
baby tak ja som dnes robila ten test na urecenie pohlavia a vyslo mi podla neho dievcatko 😀 tak len nech sa nemyli...mam to aj sfotene ale to uz troch stmavlo,pred tym to bolo take svetlejsie 🙂
@silvia.t Júúúj teším sa s tebou že to bude dievčatko.
Dievčatá stále tu spomínate uzavretú skupinu ako sa k Vám potom dostanem? Nebudem tu 3t a rada by som zdielala bábetkovské nadšenie v tejto skupine 😀
Dnes o 14tej idem na prvé kuk do bruška dúfam že tentoraz to bude všetko OK. Začíma mať z toho bruchabôl.
Predbežný termín-29.2. :D
nasla som este jednu stranku...pre pobavenie 😀
http://www.jasanek.webpark.cz/plzak.html
Ahojte, sedim prave v praci pri pc a je mi fajne zle uz asi hodku, ma napina na vracanie a neviem co so sebou, aj caj som uz vypila, aj vodu, teraz dzus a nic nezabera 😒 a najhorsie ze to vidi aj moj kolega, ktoremu som musela o mojom stave povedat aj ked som este nechcela teraz. Asi nemate take starosti, kedze vacsina uz mate 1 babo a ste asi s nim doma.
Baby este nieco som nasla 😀 kopirujem:
Podle stáří krve v těle maminky nebo tatínka při početí miminka. Tak se této metodě výpočtu říká. Krev se prý v těle mění po sedmi letech a pokud má při početí obou miminek vždy starší krev maminka (jeden z rodičů), měly by být děti stejného pohlaví. Je jedno, jestli jsou to dva kluci nebo dvě holčičky, ale musí být stejného pohlaví. Jde tady tedy o určitou shodu. Takto si mohou rodiče jednoho dítěte vypočítat pohlaví druhého. No, ukážeme si to na příkladu :o).
Zkusím vypočítat jedné své sestřenici, jestli její třetí miminko, které čekají, bude třetí holčička nebo to bude konečně kluk, po kterém tolik s manželem touží.
Napište si vedle sebe do sloupečku roky narození obou rodičů. Na našem příkladě tedy budu mít vedle sebe napsány roky 1973 u sestřenice a rok 1970 u jejího manžela. Teď si pod oba letopočty pište ročníky vždy o sedm let vyšší. Takže pod ročníkem 1973 budu mít čísla: 1980, 1987, 1994, 2001 a 2008. Pod ročníkem 1970 budu psát 1977, 1984, 1991, 1998 a 2005. Jejich nejstarší dcera se narodila v roce 1995, ale počatá byla v roce 1994. Tady si početí jednoduše vypočítejte odečtením devíti měsíců od narozenin dítěte :o).
Podíváte-li se vypsané tabulky, měla v roce 1994 její maminka zrovna novou krev a tatínek měl 3 roky starou krev – tedy starší než maminka. Teď to zní jako slovní úloha v matematice, ale pokračujte se mnou dál.
Druhá dcera se jim narodila v roce 2004, počatá byla v roce 2003. I tady má starší krev opět tatínek. Jeho krev byla 5 let stará a maminčina Jen 2 roky. Takže opravdu platí, u obou dětí měl starší krev tatínek a děti jsou stejného pohlaví. Opakuji, že tady nezáleží na tom jakého.
Třetí miminko bylo počato letos v roce 2006 a tady má podle tabulky poprvé starší krev maminka. Je tu tedy obrat. Měl by to být jejich vysněný kluk. Teď už si jen počkáme, až jim lékař při ultrazvuku potvrdí náš výpočet.
mne raz vyšlo dievčatko a raz clapec?!? 😀
ze jaka sranda... 🙂 podla tej krvi vyslo, ze to bude zas dievcatko, podla cinskeho kalendara tiez dievcatko a podla tej stranky od @silvia.t ze to bude chalan... 😕
@lilka1 ja pijem Coca colu tiez a nic mi nie je - a bola to moja zachrana c.1 aj pri prvom tehu. Ja som pila studenu (nicim neriedenu) Colu ale len po malych duskoch (tak 3-5 hltov) a pomohlo to nenormaaaaalne 😀
Tak mne podla krvi teraz vychadza dievca 😀 kedze mam novsiu krv ja,a aj na tamera to sedi jeho sme splodili v roku 2008 a to mal novsiu krv manzo 😀
tak sem se taky koukala co by nám mělo vyjít a podle krve a čínského holka a podle té stránky co dávala Silvia.t nelze zodpovědět mámtam otazník 😀 😀 tak se necháme překvapit...jinak Cola mě taky pomáhá studená pár doušků a dává se dětěm když zvrací jen jedna nebo dvě lžičkyže to zklidní žaludek...ségra když byla malá tak námvto doporučila doktorka

@suzamen asi za tyzden a pol, lebo moj priatel musi ist domov na tyzden,ked sa vrati, hned sa pojdeme pozriet ako bije to srdiecko...sama tam velmi nechcem ist :(